Inimesed

Linnaloomad: uudishimulik rebane akna taga (3)

LISA KOMMENTAAR

Junts13. oktoober 2015, 11:06
Minul kakerdavad pidevalt rebased maja ümber ja igavesti vahvad kujud on.
Üks hakkas lausa kulli mängima minuga. Las kakerdavad, mind nad ei sega, kuna mina ju kolisin metsa nende territooriumile.
Andrus ([email protected])13. oktoober 2015, 09:44
aga kuhu need rebased peavad siis minema kui mitte linna? Mets on ju suuremas osas maha võetud ja odava toorme pähe sentide eest metsarohketele riikidele maha müüdud. Kui te ei viitsi metsa vaatama minna siis võtke kasvõi google maps ja vaadake sealt, vaatamatta vanadele andemetel pole metsa enam ollagi.
jants13. oktoober 2015, 08:52
maal pannakse sellisele sellile kastlõks ja vennikesel sikutatakse kasukas maha.Linnas aga tehakse temast ja temaga koos pilti.Kui aga nad sedasi kodunevad linnaeluga ja sigivad usinasti on oodata igasugu tõbesi,eriti hull on kärntõbi,millesse nakatuvad kõigepealt koerad ja kassid,siis ka inimesed.Parem neist eemale hoida ja kodu lähedalt minema peletada.Inimene on metsloomade elualale trüginud ja oma eluviisidega nende toidulauda katnud usinalt-trepile pandud koera ja kassitoidukopsikud,värava taha jäätud prügiurnid,mahakukkunud puuviljad,eriti suupärased kährikule.