Inimesed

Abielusaate Liisa: Siim oleks mulle paremini kaaslaseks sobinud kui Kristjan (127)

LISA KOMMENTAAR

mammi15. oktoober 2015, 15:53
Miks nendel,tulevastel ,,abielunaistel",pidevalt suits-sigaret näpu vahel on?!Kas see on kaasaja trend,et naine peab!suitsetama?Viimases saates oli kaader,kus kõik kolm naist suitsetasid ja jõid?Miks?Kellele järgimiseks,eeskujuks?!
zzz12. oktoober 2015, 17:50
Kommenteerijad võiks lõpuks ära otsustada, kes selle Kristjaniga siis abielus on, kas Liis, Liisa või Liisi. Liis on abielus ikkagi Juhaniga, Liisit pole üldse saates ja see, keda maha tehakse, on LIISA.
tom11. oktoober 2015, 14:28
Mõni naine kompenseerib oma alaväärsust sellega, et näägutab ja halvustab mehe ettevõtmisi. Ega Kristjanit uues kodus eriti lahkelt vastu ei võetud: tõi küll vähe riideid kaasa, aga neidki ei lubatud siia ega sinna sahtlisse panna, lõpuks anti luba paarile sahtlile. Mees oli vinguvast toonist ja etteheidetest kohati hämmelduses, ju polnud sellise pere-eluga veel kohanenud...
Naljanumber - Liisa nooruke veel...11. oktoober 2015, 14:15
Kas tõesti on 24, varsti 25 aastane naine lapsuke, nagu mõni arvab? Mulle tundub tema sõnaosava vingumise taga suhtekogemust. Ega iseloomu ei muuda, pole ta õppust ka võtnud, et nii peletab mehed minema. Kui ta oma sugulaste lapsi mehele peale surub, siis on karta, et omale lapsi saada lükkub mehel veel kaugemale...
ARVAMUS11. oktoober 2015, 13:42
Liisa on liiga kõrge enesehinnanguga ja antud juhul ei ole noormehes küll viga, Liisa võiks peeglisse vaadata hoopis.
jah11. oktoober 2015, 12:03
Kristjan on intelligentne noor mees.Liisa rumal ja kiuslik. Kristjanist saame tulevikus veel kuulda ja loodan , et ta leiab endale enda väärilise naise.
T.S11. oktoober 2015, 11:23
Mis kuradi Liisa maha tegemine see käib? Ja Kristjani õigustamine?
Nojaa.. Liisa on veidi emotsionaalne..no las olla, mõni inimene ongi. Noor ka teine ju.
Aga no mina kui naine põgeneks küll kibekiirelt sellise mühkami juurest nagu Kristjan. Võiks tõesti natuke maailma vaadata, mitte ninapidi arvutis koguaeg passida. Täielik poisike veel. Ei saa aru miks ta üldse sinna saatesse läks. Ta pole üldse valmiski ju! Väga egoistlik ja isekas tundub.
njah11. oktoober 2015, 06:38
Ma arvan,et kes esimest saadet jälgisid kuulsid kõik,et Siim tumeda peaga matsakaid eesti tüdrukuid ei vaata vaid saadab juuksuri juurde ja koheselt trenni.
ega Liisa polegi12. oktoober 2015, 15:30
matsakas,samas ka mitte kõrend,nagu Helen
arvamus10. oktoober 2015, 19:36
Psühholoog aina surus Kristjanile peale, et miks sa ei arvesta naisega, aga seda ei märganud öelda, et Liisa ei arvesta Kristjani huvidega üldse !
Pole ime, 10. oktoober 2015, 18:56
et Liisa selles vanuses ikka veel otsib kaaslast, kui suurim "voorus" on tal jonn ja vihanutt . Saates mainiti, et Kristjan ei palunud vabandust, et ta suvilasse tööle pidi minema ja Liisa õelapsega kaasa ei saanud minna ???
..10. oktoober 2015, 12:39
Veider oli vaadata, kuidas Liisal Kristjaniga suheldes oli rõõmus meel vaid siis, kui joogiklaas oli käes. Tundub üldse suur napsisõber olevat.
Ats10. oktoober 2015, 12:32
Helen oleks pidanud juba enne saatesse tulekut teadma, et ta ei talu teise inimese käepuudutust, lähemast kondaktist rääkimata....Siim oli sellest segaduses, seda kaktuse olekut tihti ei kohta, noored jalutavad ikka käest kinni ju. Kristjanile sobib tema-sarnane laheda iseloomuga naine. Liisil näis olevat vingumis-kogemus päris korralik, aga tundus, et Kristjanil puudus plaan ,mida teha-öelda, kui sind hakatakse lambist süüdistama: sa ei taha minu perega kohtuda, sa ei taha poes Liisile meeldima hakanud titakleiti osta, sa ei tule suvalise sugulase- titaga loomaaeda jne. Hea, et mees endale kindlaks jäi, muidu ei tuleks neile kapriisidele üldse lõppu...
ilmselt on Liisal kodune ema-eeskuju kes alatasa vingus,virises ja kamandas.10. oktoober 2015, 14:11
Mõtlevate noormeeste suust olen kuulnud väljendit: enne kui naise võtad, vaata üle ta ema,sest tõtred muutuvad ajapikku ikka emade sarnaseks ja poisid isade moodi.
kaktus21. oktoober 2015, 12:22
Mis mõttes, mingil hetkel rääkis ju Helen kaamera ees, et ta muutus kaktuseks pärast seda, kui Siim lambist end nn pulmaööl alasti tõmbas ja arvas, et nüüd kohe läheb tegutsemiseks (väga tõenäoliselt ärgitas muidugi saatemeeskond teda nii toimima). Lisaks selgus õige varsti veel, et tegu pooljoodikuga. Enne seda, st nn pulmade ajal polnud Helenil Siimu puudutamise vastu minu mäletamist mööda midagi. Liisasse puutuvaga nõus.
Paljude probleemid10. oktoober 2015, 12:08
Minu poeg käib ka nädalavahetusel paar tundi maatöödel abiks, aga tema naine ja ämm on linnainimesed ja neile see ei meeldi, nemad tahavad kogu pere-elu käimised ise paika panna...
Sobivad 10. oktoober 2015, 11:50
üllatavalt hästi, algul arvasin , et Juhani jaoks on temale valitu veidi lihtsamakoeline, aga pole midagi - sobivad, vähemalt esialgu.
kuuldavasti10. oktoober 2015, 11:41
pidi Liisal see pisi pätakas ka üsna viril tegelane olema, nagu tädi ees. sellepärast ehk ta polegi vaimustuses neist "sugulastega " kohtumistest. Meestele hakkavad väikesed lapsed tavaliselt siis meeldima, kui omal juba laps sündinud - siis vaatab juba isatundega. Olen seda oma väimehe pealt näinud.
Hmm-le10. oktoober 2015, 11:28
Ütled, et mees peab mees olema oma naisele, aga Liisal oli kohe abielu algul kindel tahe mees tuhvli alla panna: õige naine oleks aidanud mehel tomatid maha panna, mees niidab ülekasvanud muru ära ja siis sõitnud mingite titadega loomaaeda. Aga Liisa tahtis enne loomaaeda ja KOHE, ei pidanud Kristjani suvila-tööd millekski . Mõlemad käigud oleks ühe päevaga tehtud saanud. Liisa aidata ei soovinud, aga jonn ei lasknud üksi ka õe ja õelapsega patseerima minna .
KELL 8.03 - le10. oktoober 2015, 11:10
Mulle tundub, et see mees ( Kristjan ) istub arvutis peale tööd või õppimist, nii nagu tuhanded noored - mul omalgi sama kodus noortega... hommikul ikka tõtatakse tööle! olen õnnelik, et meie omad õhtuti baarides joomas ja kaklemas ei käi ja uimasteid ei tarvita - see on ikka väga paljude tänava-tegevus, nii on lihtne ka töötuks jääda...Tihti ei aita ka hea lastetuba- lihtsalt " sõbrad " tõmbad kaasa.
Hmm10. oktoober 2015, 11:04
On suur vahe kas naine ei luba kodustega mehel suhelda ( hull minia ) või naine soovib, et mees oleks mees, mitte poisike. Antud juhul tundub, et Liisal pigem soov, et Kristjan oleks viimane variant. Kanaemmed ei saagi sellest aru kui poeg läheb oma elu peale siis paratamatult tekivad ka teised kohustused. Naine,lapsed jne.. Mees peab oma naist hoidma ja väärtustama nagu ka oma ema austama, aga see kõik peab toimuma mõistuse piires. Loomulik, et poeg külastab koduseid, iga laps tahab oma vanemaid näha, aga igal asjal on oma koht ja aeg. Kui mees võtab endale naise siis on tal vastutus naise ees ja vastupidi. Jumal tänatud, et mul on normaalne ämm ja normaalne mees! Õnneks pole kurta millegi üle.
murr10. oktoober 2015, 08:03
mis mees see on ,kes arvutis istub ainult ja mängib mänge.Jube lausa vaadata
Jah,aga...10. oktoober 2015, 09:58
See mees on mõtlev inimene, kellel on selle naisega igav ja ilmselt juba Liisat tundes ei oska talle midagi pakkuda - Kristjan tuleb ju hoopis teisest keskkonnast.
Liisale...10. oktoober 2015, 07:02
Ole õnnelik, et said Kristjani, sest ta on haritud, mis peaks ka sulle teed näitama -õpi Liisake ja kogu tarkust. On tunda, et oled Kristjani kõrval madalal. Oled nagu ühepäeva inimene, kes kaugemale ei näe. Kindel, et Kristjanist me veel saame kuulda tema tegemistest. Hoia kümne küünega sellest poisist kinni.
Kurru nurru10. oktoober 2015, 07:01
See on tele kaubandussaade,mis peabki intriige punuma ja "sae käima tõmbama".Normaalne inimene ei lähe ju sinna saatesse kõigi nähes n,,,ma.See saateformaat ongi olla intrigeeriv ja siis rahvas leili ajada.
minule tundub10. oktoober 2015, 04:47
Kristjan nn.hea lastetoaga noor mee. Oskab planeerida aega, peab lubadusi. Pr. Liisil on veel pikk tee minna et selle arusaamisele j6uda mida t2hendab empaatia. Kahjuks ei saa me keegi tomatiteta aga kinota saame natuke vastu pidada!
tom9. oktoober 2015, 22:08
Liisale sobiks ehk rohkem selline mees, kes oma raha õhtuti sõpradega väljas kulutab , viinasena koju tuleb ja vinguvale naisele koha kätte näitab - siis oleks elu palju värvikam...
Mina arvan, et 9. oktoober 2015, 21:50
Siim küll Liisit ei tahaks, ütles ju, et kartis lühikese ja paksu saada ( Liis sale polnud, aga ka mitte paks ), liiatigi veel kurje naisi ?
Mer9. oktoober 2015, 21:36
Ehk on Liisil mingi kogemus või eeskuju pereelust, et kõigepealt tuleb mees paika panna, ei mingit isemõtlemist, lähed sinna, kuhu naine tahab ? Käid poes naise kannul, taod kõik kinni, olgu see või mingi titakleit, mis parasjagu "prouale" meeldib, kuigi omal lapsi veel pole...
Arvamus9. oktoober 2015, 21:30
Kahjuks on see praegustele noortele tavaline , et peale kooli või tööd minnakse internetti - ei tea, kas Kristjan õppis või töötas, aga tundus jumala tavaline noormees, mugav jah, aga kuidagi heatahtlik ja lahe, ei vingunud. Oli leplik, oma arvuti pani ülekolides ühe niru lauakese peale, riidesahtleid lubati natuke kasutada- ta oli kõigega nõus. Minu, ligi samavanad pojad, poleks kumbki sellise pahura naisega küll leppinud, nagu nad pärast kommenteerisid.
Marta9. oktoober 2015, 21:02
Mulle lausa meeldis see Kristjan, et ta kohe Liisi tujudele ei allunud ja tuhvli alla ei pugenud ! Suvilas niites paistis rohi juba vägagi kõrge - viimane aeg oli seda tööd teha, pealegi, kui ta oli vanematele lubanud appi minna. Siin sõimavad Kristjanit minumeelest need Liisi lähikondsed, Kes seda Liisi naiseks tahab , kangust- jonni täis, kui oma tahtmist ei saa, siis kohe vihast nutma.
Ats9. oktoober 2015, 20:38
Liisa ju 24 või 25 aastat vana juba, keegi nimetas, et laps veel ??? tal juba vanatüdruku vingumise kombed ka küljes. Inetu oli vaadata, kuidas tahtis meest kohe paika panna, et tuled minu õelapsega loomaaeda ja kõik - või muidu ei austa sa mu perekonda ??? Põlastas Kristjani suvila-töid, et las kuivavad mingid tomatitaimed ja muruniitmine pole tähtis. Oleks õige naine, läinud kaasa, aidanud need kiired tööd ära ja siis aega lapsega patseerida...Olen maainimene, tean, et kevadel tuleb tõtata istutuse ja külvamisega.
b9. oktoober 2015, 20:18
Siimust hoiaks iga mõistusega naine eemale. Tõesti, tema ei kasvagi kunagi suureks. Ja mis suhtumine tal naistesse on? Et kui ei ole blond ja 50kg, siis kohe juuksurisse ja trenni? Nii NÕME lihtsalt. Imestan, et keegi üldse temaga on suhtes kannatanud olla.
kaelaketiga konksnina9. oktoober 2015, 21:11
pleiboist psühhopaat
21:11, 9. okt 2015 -le9. oktoober 2015, 22:33
No psühhopaat on sinu jaoks vist siiski läbinärimata sõna.
kaelaketiga konksnina10. oktoober 2015, 00:19
00:19, 10. okt 2015 -le10. oktoober 2015, 00:58
Teadsin ilma lugematagi,aga lugesin siis veel kord. Kinnitan: sul pole õrnematki aimu,kes on psühhopaat ja ka lugemisest pole sulle kasu olnud nagu näha!
ohjah9. oktoober 2015, 18:41
No Siim nüüd naiivset lapsikusest jonnakat neiukest küll ei taha. Sa laps pead alles elamist õppima ja tööle minema end majandama. Ja vingumine ning jonnimine las jääda lapsepõlvemaale, ei tea, mida leiab abielust üks alles lapsepõlves elav noorukene tüdruk!?! Otsib isa varju või? Siimule sobiks elu näinud 30 aastane naine, kes ei löö risti ette ega pirse igasuguste asjade üle.
vanusvanuseks9. oktoober 2015, 21:47
ja loomulikult 30. aastane ei vingu ja virise.. on ikka arusaam, mis see vanus siin rolli mängib ? haha , ega ta moori ei tahtnud
naine10. oktoober 2015, 03:37
30 ja moor? Igaüks saab kunagi 30 ja mis siis?Sulg sappa ja uue jahile?
turp9. oktoober 2015, 17:19
Siim ei sobi üldse ühelegi naisele. 32-aastane ja nii jobu. Täiskasvanuks selline ei saagi.
Kui abielusaade ära lõpeb9. oktoober 2015, 17:08
kas siis tuleb tv3-st lahutuste eri ? :))
Vaatajad näevad kuidas abielusaates osalejad omavara ja arveid klativad. Ekspertideks on advokaadid ,notarid ja kolimisteenus :P
loodetavasti....10. oktoober 2015, 19:01
....see saade ka tuleb, oleks vähemalt huvitav (ja hariv :D )
to loodetavasti....10. oktoober 2015, 22:28
ülla-ülla aga meie või siis minu palvet on kuulda võetud :DDD, sest peaaegu nii lähebki :)) ülejärgmises osas (21.10.15) on Otsus. Kuu aega kestnud shokeeriv armueksperiment on läbi ja paarid peavad tegema otsuse, kas jätkata abielus või lahutada.
Ja veel järgmises osas (14.10 ) on oodata : "Liisa ja Siimu vahel tekkinud armumine saab ootamatu lõpu, kui eksperdid seavad paari valiku ette – kas lõpetada eksperiment ja kolida kokku või jätkata teaduslikel alustel koostatud paaridena ühisosa otsimist....."
Täielik klounaad !! Järjest ajuvabamaks see tsirkust läheb. ;)))
ju neile siis ilusti makstakse selle tolatsemise eest11. oktoober 2015, 15:04
vastasel juhul üks mõistusega inimene sellisesse kohta ei maanduks. Kõik 3 paari on vildakad ja head nahka sealt tulla ei saagi. Eksperimenteerigu need spetsialistid iseenda vahel,kuid asi ei kannata enam vaadatagi. Liisal nutt nagu niuhti alati varrukast võtta, Liis aga oma kasimatu suuga hirmutab lapsed toast välja, Helen pole vast kuulnudki mida abielus olemine üldse tähendab -ta vist arvab,et lapsedki tuuakse kapsalehe alt ja mees ei tohi naist puudutadagi. Ilge jama on kokku keeratud.Päriselt sellist etendust küll ei taluks.Miks peaksin ma seda aga ekraanilt tahtma vaadata?
???9. oktoober 2015, 16:14
mis klounide ja veidrike saade see on? kepipaari esimene mure oli libesti hankimine, psühholoogi juures kiitis piiga, et mees on väga hooliv- ei rammi ja põruta nii hirmsasti, kui alumine ots eelmisest korrast veel tulitab... teise paari neiu ei lase ennast üldse puudutada ja kolmas tahaks kohe võõra (mis siis, et ametlikult abikaasa) mehega lapsi tegema hakata..
opa9. oktoober 2015, 15:57
Kahjuks on Liis veel liiga roheline ja pole veel aru saanud, milline mees temaga sobib. Siimu tüüpi meesteks peaks ta ikka väga kaugele hoidma. Kahjuks minnakse tihti playboy õnge ja siis nad üksi lastega virelevad.
Liis on vägagi abielunaise tüüpi ja sobib hästi emaks. Aga talle isegi kulub ära selline nurkade lihvimise programm, et järgmist suhet luues targem oleks.
to-opa9. oktoober 2015, 16:03
vahet pole-mõlemad oskavad seksida.
saare mees9. oktoober 2015, 16:14
Liisa on väga heasüdamlik aga ka emotsionaalne tüdruk, kes ei karda tundeid välja näidata. See võib mõnele inimesele, kes teda ei tunne esialgu imeliku, pehmelt õeldes blondiiniliku mulje jätta. Sobivale mehele oleks ta väga heaks naiseks nii kodus kui väljas. See mees kes talle sattus on tema jaoks vist liialt nohik keda eriti kodust arvuti tagant välja ei vea. Liisat tunnen isiklikult juba aastaid, mehest on mulje jäänud ainult ajakirjanduse põhjal, nii et see võib ka ekslik arvamus olla.
9. oktoober 2015, 15:51
Sisu ei vastanud kommenteerimise reeglitele
9. oktoober 2015, 17:18
Jah, sellist Siimu küll ei tahaks.
kena oleks teada9. oktoober 2015, 15:46
kuidas sellised üldse paaritumise saatesse leiti kandideerima. Päris haige inimese mõte sedasi teles ennast välja elada luust ja lihast inimesi traumeerides.
Kristel9. oktoober 2015, 15:32
Käbid kukuvad vanaisedast kaugele või tunnistavad kohe, et sry ma tahan elada ka -SMOT. Ja anna andeks . et saatesse tuiin, aga "ära putu mind"-no pole ok, palun vabandust.
spoiler alert9. oktoober 2015, 15:15
Tänaseks pole mitte 1ksi paar koos enam....tehke omad järeldused sellest ekspertide sobitamisest.
MM9. oktoober 2015, 15:33
paistab,et inimestel pole oma ajaga miskit etemat teha kui kuskil saadetes käia klouni mängimas. Asja keeravad nässu pealegi need "spetsialistid",kes üritavad tohutut tarka mängida. Kerigu parem korralikule tööle ning jätku selline teiste eludes surkimine. Kes sellist jura sajand tagasi aktsepteeris, ometi elati ja oldi rahumeelselt ilma igasuguste "tarkadeta".
9. oktoober 2015, 14:42
Meil on ka suguseltsis üks abiellumise teel tulnud seda tüüpi tüdruk. Ta on pesapunuja tüüp. Samas mehe valis sellise nagu saates öeldi lihtrahva playboy. On igasugu muresid, millesse on segatud pidevalt poisi vanemad. Põhiline mure on see, et mees ei ole nii hästi kasvatatud kui tüdrukule meeldiks. Tal on ka sõbrad ja ta tahaks endiselt ka vanematega lävide. Kui meesläheb sõpradega välja, siis on selels vanemad süüdi :) No sedasorti draamad. Nüüd siis mees enam eriti väljas ei käi, vanemate ja muu perega suhtleb minimalistlikult. Eks näis mis selelst asjast saab.
Tiina9. oktoober 2015, 15:48
Täpselt nagu minu minia: poisile käpp peale, enam vanemate koju tulla ei tohi, õe kooli lõpetamsele minek on keelatud jne. Huvitav, et seda tüüpi naisi nii palju on.
Tiina`le9. oktoober 2015, 16:57
ja hoidku Taevas selliste kanaemadest ämma-mooride eest ! olen ise just sellise ämma-jubediku ohver ! osta omale poest midagi. laps ei ole sinu ASI. sinu OMAND.
Huvitav kas ämma-mamma on ise nii veatu9. oktoober 2015, 17:18
et oma miniat siin sarjab? Ja samas kui poja on tuhvlialune ja laseb koguaeg end käsutada ja ette kirjutada kuhu minna , kellega kohtuda, pole see küll minia süü. Öeldakse, et mees valib omale naiseks selle kes sarnaneb (poja) emaga.
ei olnud lihtrahva9. oktoober 2015, 16:17
vaid hoopis tüüpiline keskklassi playboy. Parimaid iseloomustusi, peab ütlema
...9. oktoober 2015, 14:04
Naisi vaevab alati 2 küsimust: "Kuidas leida oma unistuste mees?" ja "Mida selle lurjusega peale hakata?"
raivo9. oktoober 2015, 15:01
ja mõlema probleemi põhjal peaks tegema tõsielu sarja.
9. oktoober 2015, 14:03
Sisu ei vastanud kommenteerimise reeglitele
9. oktoober 2015, 14:39
Liisal polnud pikaajalisi suhteid olnudki. Üks asi on vaadata teise naise meest j a suht lihtlabast joomahimulist naistekütti, Hoopis teine asi on elada temaga koos päevast päeva ja hoidku küll kui peaks pisiperet tulema. Muidu on saade jama eksperiment, Mis äpardid noored inimesed need küll on , kes ei suuda ise leida talle meeldivat elukaaslast? ning jäävad usaldama mingeid "spetsialiste ", kes saavad rääkida vaid oma enda kogemustest, need ei tarvitse sobida teistele mitte üks raas. seda enam veel, nii palju endast noorematele. Et millal enne on vanemate valitud paariline olnud sobiv noorele inimesele??? hea küll, turvaline rutiinnne pereelu vbl küll aga seksuaalsus on hoopis teine reaalsus ja siinkohal on ema ja isa soovitused kohatud :).
saates puudub 1 atribuut: LIIVAKAST9. oktoober 2015, 15:24
kogu see klounaad meenutab kahekümneste liivakasti mänge. Hakake elama, mitte kuskil saates ilulema - seal teete elust omale veelgi tobedama ettekujutuse kui see seni olnud on. Kuna aga hakati avalikustama,siis vaadata võiks ka seda MILLISEST KODUST need mängurid pärit on ja vastavalt kodule otsigu kaaslast.
abielus9. oktoober 2015, 13:58
Abielu on ülesanne, mis on antud täitmiseks ja mille vastuvõtuks on igaühel vabadus - see ülesanne kas vastu võtta või mitte. Aga et vaatamata kaaslase kõikidele keerdudele ja käändudele oleks võimalik seda rasket ülesannet täita, on su kaaslane "tehtud" sulle armsaks.
Tegelikult on see saade ju kokku lõigatud9. oktoober 2015, 13:51
Seega me ei tea ju, mis põhjusel v mis kontekstis on keegi midagi öelnud v teinud.
See saade põhineb montaažil, nii mõnigi oluline fakt jäetakse lihtsalt välja... eesmärk on saada kõrgeid reitinguid, ning leida mõned edevad v naiivsed , kelle arvel teha šhoud. Mis mind paneb imestama , et psühholoogid olid nõus osalema sellises saates, ja kasutades inimesi katsejänestena
Kas maksti head raha v oli ka neil vaja ennast reklaamida ? Ebaeetiline on see psühholoogide poolt küll, sest abiellumine ei tohiks olla lihtsalt kellegi jaoks šhou v enesereklaamimise bisnes.
MM9. oktoober 2015, 15:37
ära muretse, tegelikult pole neist keegi seaduslikus abielus,vaid seda klounaadi lihtsalt etendatakse. Kes enne kuulnud on et abikaasa sedasi leitakse!Sedasi juhtub vaid TV3 ekraanil peale montaaźi.Kummaline et mõni arvabki selle päriselt olevaks etenduseks.
to MM9. oktoober 2015, 16:57
Tead ma ei muretse ja ei usugi, et see shou tõsi on.
Aga küsitav on lihtsalt nende psühholoogide eetiline pool. Aga samas see "saade" näitab, et neid psühholooge ei tasugi eriti tõsiselt võtta. Iseenda sisetunne on ikkagi kõige parem nõuandja, kui need kõrvalt targutajad. Need targutajad võivad su elukese lihtsalt tuksi keerata ja nende poolt keedetud suppi pead ise hiljem üksi helpima , kuna supi keetjad ise pole nõus oma keedetud suppi ära sööma :)) Aga eks need saates osalejad on supi helpimiseks valmis, sest edevus v naiivsus nõuab oma lõivu :)
MM9. oktoober 2015, 19:28
just seda silmas pidasingi et mingite xxx-loogide nõu ei tasu mitte esmatähtsaks pidada. Tegelikus elus on miljon muud nüanss mis olukorra määravad ning seda ei mõista ükski ---loog ette aimatagi, aina kõõrutavad mingit teooriat. Oleks neist miskitgi abi oleks ju elu lausa lill.Oma targutamisega sellised xxxloogid arvavadki et on 21.sajandi pimeduses selgelt tõenägijad.
100 prossa nõus 9. oktoober 2015, 20:00
eksole10. oktoober 2015, 20:59
tglt ongi oma ameti vääriisi psühholooge väga väga vähe. enamus on mõttetud tühised klounid kes ennast kangesti targaks peavad.
Tegelikult on see saade ju kokku lõigatud9. oktoober 2015, 13:51
Seega me ei tea ju, mis põhjusel v mis kontekstis on keegi midagi öelnud v teinud.
See saade põhineb montaažil, nii mõnigi oluline fakt jäetakse lihtsalt välja... eesmärk on saada kõrgeid reitinguid, ning leida mõned edevad v naiivsed , kelle arvel teha šhoud. Mis mind paneb imestama , et psühholoogid olid nõus osalema sellises saates, ja kasutades inimesi katsejänestena
Kas maksti head raha v oli ka neil vaja ennast reklaamida ? Ebaeetiline on see psühholoogide poolt küll, sest abiellumine ei tohiks olla lihtsalt kellegi jaoks šhou v enesereklaamimise bisnes.
mina9. oktoober 2015, 13:50
mõttetu saade,,,kas siis tõesti inimesed omale kaaslast ei leia muidu kui peab teleri kaudu eputama ,,,
9. oktoober 2015, 14:49
no siis ei leia, nii viletsakesed on. aga nüüd saate tegijatele hea ja müüv võte- tuua mängu tõeline mees :), metroseksuaal mistandoligi, Strippar Marko või farmi gabrieli taoline pleipoi. suihtenõustajaks saagimianu, seksuaalelu nõustajaks nõia ints, penasionipõlve jaoks viktor vasiljev...
13:50, 9. okt 2015 -le10. oktoober 2015, 01:00
Kuidas see saade siis mõttetu on, kui rahvas on kleepunud teleka ette ja vaadatavuse numbrid laes!?
Nimm9. oktoober 2015, 13:46
Nii palju, kui mina seda saadet olen vaadanud, tundub, et paari on pandud täpselt samasugused inimesed. Pole ime, et nad ei klapi, kui üks paar on hallid hiirekesed ja teised mõlemad pigem sellised ise otsustajad. Siis tekibki konflikt, kuna ühel juhul keegi ei tea, mida teha ja teiselt poolt teised ei suuda järgi anda oma tahtmistest ja soovidest. Üks partner peakski pigem olema natuke tagaplaanil. Nagu öeldakse, vastandid tõmbuvad.
skandaal müüb9. oktoober 2015, 13:30
kui saate ümber jama ei korraldaks, siis oleks ju väga igav saade. keda see kepipaar ikka huvitab. aga vot need kaks huvitavad küll. näha, et tegelikult on probleemid saatesse sisse kirjutatud.
nagu kõik muugi. ühes lähevad tüdruku juurde elama. teised poisi juurde ja kolmandad üürikasse. korduvaid võimalusi ei tulnud. ikka kõik erinevad. ühed sobivad kohe (vanad tuttavad ju). teised esialgu jagelevad, siis tuuakse sisse ekskallim jms. et oleks mida müüa ja oleks millest saadet teha.
kui ma poolt ka nendest saadetest usun, siis ilmselt olen poolega petta saanud.
kooselusaade9. oktoober 2015, 13:25
et saade oleks kaasaegne siis peaks mehed ja naised omavahel paari minema ja lapsi lapsendama hakkama!Saate pealkiri peaks olema kooselusaade
mees ja naine omavahel?9. oktoober 2015, 14:27
Aga praegu nii ju ongi... Sa vist tahtsid öelda hoopis, et mehed omavahel ja naised omavahel? Sel juhul peabki niiviisi väljenduma. Täpsemalt.
kooselusaade9. oktoober 2015, 17:14
Täkk9. oktoober 2015, 13:08
Pull saade,klounid ekraanil 100%
no,jah9. oktoober 2015, 13:06
Liisile ei sobi ükski nendest ,kui ta ei lõpeta meeste kallal kogu aeg virisemist ,õiendamist ja nutmist ,siis on vana tüdruk valmis
O9. oktoober 2015, 14:13
No 28 aastase Kristjani kohta mees on nüüd selge liialdus.....tegemist on ju arvutisistuva poisikesega
ehhee9. oktoober 2015, 13:06
Aru ma ei saa miks küll sellist jama korraldada. See ei ole ju isegi mitte korraldatud abielu. Korraldatud abielu puhul ikkagi osapooled teadsid juba peaaegu sünnist saati kellega nad peavad abielluma ja lõpuks pooltel juhtudel küsiti ikkagi ka osapoolte nõusolekut et kui ikka üldse ei meeldi siis otsiti uus. Sellest saatest selgub tõde- kes olid abieluks valmis ja kes ei olnud. Igaühel olid tegelikult erinevad eesmärgid nagu selguma hakkab. see ilmselt ongi osapooltele kõige suurem kasu sellest saatest. Siim tahtis unustust. Helen lootis et abielu lahendab tema isiksuse probleemid mis ei lase tal nauditavat suhet luua. Kristjan pole üldse veel abieluks valmis ,kulgegu rahus omaette niikaua kui valmis saab ja tahab vastutada. Liisa lootis printsi valgel hobusel kes tiirleks ümber tema nagu maa ümber päikese.Seda printsi näeb ta Siimus kuid ta ei tunne Siimu. Praegu ta tahab ilmselt põgeneda ja ükskõik kes tundub esialgu sobivam. Liisa vaadaku oma sisse ja mõelgu miks kõik ta suhted ebaõnnestuvad, muster peaks juba olema näha. Kui sa saad teise inimese siis ei saa sa teda kontekstist välja rebida vaid sa saad ta kogu kupatusega- mehe perekond, kohustused, minevik jne. Mõlemad peavad kõik need tahud omavahel sobitama ja kompromissid ilma nendeta ei saa. Mõlemad peavad tahtma suhte toimimist . Isegi suure armastuse puhul tuleb palju vaeva näha ja kõik klappima saada. Miks siis muidu öldakse ainult ARMASTUSEST ei piisa.
armastusest just piisabki9. oktoober 2015, 13:58
sest kui on armastus siis mõlemad soovivadki , et suhe toimiks . Aga kui armastust pole , siis võib paar punnitada kuis jaksavad aga suhe ei toimi või jääb suhe selliseks õe-venna suhteks.
mammi9. oktoober 2015, 12:54
üks oma arvates playdoy, teine egoist ----see siim ei tahaks eladeski seda liiat
taadu9. oktoober 2015, 13:13
Ei saagi tahta, pole ju valget pead ka otsas! Aga muus osas nad tõesti oleksid vast rohkem sobinud.
Mina 9. oktoober 2015, 12:43
olen 46 nüüdseks 20 aastat lesk.Ja uskuge voi mitte-pole mitte kunagi olnud soovi abielluda.Selliseid naisi tõesti on.Kindlasti ka mehi.Ma pole end uksi tundnud. Näen hea valja, reisin palju.Lapsed on suht suure vahega.Seevastu tütar on soovinud alati abielluda.Ja unistus saabki teoks.Elatud kois juba aastaid. Tehakse koos karjääri, lapsed sunnivad umbes 35 aasta vanuselt.Elus peab ka olema eesmärgid, kuigi vahel tuleb valida teine tee, mis ette on antud(kaaslase surm, välismaale kolimine , mehe jooma ja naistelembus, naiste lõputu pidutsemisvajadus)Minul endal pole aega sihte jaoks ja panna kedagi pidevalt ootama
, millal ma oma too lõpetan, tundub ebaõiglane. Oman pigem meessoost sõpru. Lisaks kõigele on mul vaga suur vajadus olla üksinda- see on täpselt vastand naisele , kes peab ja tahab olla kogu aeg mehega koos.Igauhel oma valik.
Juba9. oktoober 2015, 12:32
minu ego ei lubaks mind kellegi suvalisega paari panna!
Jubale9. oktoober 2015, 13:15
Ega sinu ego neile kaasa ei antudki, seega saime meie,teised, siiski saate vaatamiseks.
See...9. oktoober 2015, 12:21
...on üks tobe saade.Abielu on püha toiming,mitte mingi naljanumber. Umbes nii-Ah,abiellun,kui ei meeldi,siis lahutan. No-jah,neid sõnu ju enam nii väga ei loeta enam -kui surm meid lahutab. Ja tegelikult,kui paljud üldse tõsiselt abielluvad.Ainult need vast,kes kiriklikult ennast laulatada lasevad.
jeii9. oktoober 2015, 12:00
Õnneks Siimule meeldivad blondiinid :)
jee 9. oktoober 2015, 13:27
ja varsti meeldivad Siimule hoopiski brünetid :)))
...9. oktoober 2015, 11:49
Kas teile ei tundu, et Liisa ja Kristjn on näo poolest nagu kaksikud?
raivo9. oktoober 2015, 11:42
Me ei tohi unustada,et see on tsirkus rahva jaoks ja eks ta ole ka kokkulõigates sãtitud.ikkagis nö. Tõsielu sari.
muhv9. oktoober 2015, 11:09
No see kristjan on juba valimuselt jube memmeka näoga. Liisa samas on ise suht igav ja lahja iseloomuga.siim on aga siuke eluvend kes kaib nv tibisi klubis lantimas ja k*ppimas. Helen on ka kuidagi liiga tosine ja igav. Ei sobi ykski neist kellegagi saatest kokku. Nende kaaslased on kuskil mujal...
Tegelikult!9. oktoober 2015, 11:03
Võta parem Villu reservi jäävad Kalle,Siim,Tanel..............................
irw9. oktoober 2015, 10:54
see siim, irw, no anna abi, sellest küll normaalset abielumeest ei saa. on ringitõmbaja ja selleks ka jääb. abiellus vaid, et oma endisele näidata, et näe, nüüd abiellusin. plikast pole tal sooja ega külma, panemiseks käib kah. kaua see kesta ei saa, filmine läbi ja lahku kah, saate näha. ehk see kolmas paarike jääb kokku, see on võimalik, teised küll mitte.
femina9. oktoober 2015, 23:27
nõus sinuga, lisaks on see Siim ikka väga alkoholilembene (seegi pehmelt öeldes), sellist ei tohiks keegi endale ebikaasaks soovida
kui esimesest pilgust9. oktoober 2015, 10:52
tõmmet teineteise poole ei ole, siis jääbki olmata, harjumus ja kiindumus võib ju tekkida aja jooksul, aga ei mingit kirglikku ARMASTUST, mina küll ei vajaks leiget abielu.
9. oktoober 2015, 10:47
Sisu ei vastanud kommenteerimise reeglitele
anni9. oktoober 2015, 12:49
Need võibolla altari ees mõtlesid ümber :D
!!!9. oktoober 2015, 10:37
Kuni Liisa ja Kristjan ei leia ühist klappi ja Siimul veel see vana rasva maitse suus ,ei tule sest elust küll välja midagi!!! Parem juba mälestustega lõpp kui lõputu õudus,abielu on mõeldud elamiseks,aga mitte virelemiseks! Kõike kaunist teile!!!
9. oktoober 2015, 10:36
SIIM TOO MINU POLE, KÜLL MA TEDA ÜLES KÜTAN.
raivo9. oktoober 2015, 10:27
KO9. oktoober 2015, 09:48
Naised arvavad, et nende mehed muutuvad abielu jooksul. Aga nad eksivad.
Mehed arvavad, et nende naised ei muutu abielu jooksul. Ka nemad eksivad.
,,,9. oktoober 2015, 09:11
Jah, Siim oleks su täiega paika pannud. Kas sina oleksid oma virisemisega Siimu paika pannud. Said selle, kes sulle võiks sobida, kui sa teaksid, et abielu ei ole rääkimine vaid teise eripäraga harjumine ja enda sobitumine partneriga ja mitte teise ümbertegemine.
Kui ei ole tundnud armastust, pole millelgi mõtet abielus.
proua9. oktoober 2015, 11:17
Memmepoja ja egoistiga on tegelikult väga raske, kui mitte võimatu, harjuda. Sobituma peavad ka ikka MÕLEMAD, mitte naine üksi. Paarisuhtes on, vastupidiselt sinu arvamusele, rääkimine ülioluline, sest teine inimene ei ole mõtetelugeja ja väljaütlemata asjad võivad lõpuks nii suureks rahulolematuseks paisuda, et siis ei aita enam miski.
eks muidugi9. oktoober 2015, 09:02
Siim oleks Liisakese kohe trenni ja blondeerima saatnud. Siim on eluvend, kellele meeldivad tibid. Liisa õnneks pole tibi tüüp.
,,,9. oktoober 2015, 09:01
24ne tüdruk tahtis abielluda. Ja sai endale toreda noormehe. Mõlemad noored ei ole abiellumiseks küpsed. Liis tahab vaid rääkida, rääkida ja peale jääda. Tahab, et Kristjan muudaks ennast päevapealt, et tuleks temaga õelapsi imetlema. Kristjan on oma vanematekodus kinni, tunneb end seal tööd tehes hästi. Tore, et tal on head suhted kodustega. Liis ei taha ennast sinna sobitada, halvustab Kristjani suhteid kodustega.
Abielu on Liisi arvates - rääkida, tihedalt koos olla, mehe harjumusi muuta , meest paika panna. Liis, loe Kahlil Gibrani "Prohvetit".
Abiellumiseks on õige aeg, kui tunned, et see on see, mida vajad. Alla 30selt on see rumalus. Aeg noor olla, areneda inimesena, naisena, mehena enn ekui hakkad kodu mängima.
Liis, loe
pean9. oktoober 2015, 09:46
paljuski sinuga nõustuma. aga alati on erandid. erand kinnitab ka reeglit. mina saan loetud kuude pärast 50 / olen naine-ema & vanaema / aga ei taha isegi armastuse olemasolul kuidagi abielluda. vaata. on neid. kellele on see vastunäidustatud. ei ole olemas nii universaalset elukorraldust. mis sobiks igale ühele . ei ole sellist. ei saa mitte kunagi olema. sorry muidugi. a minu jaoks on abielu hullem kui surm. isegi hullem kui piinarikas surm. sellest ka hullem. kõike head aga sinule :-)
Järelikult9. oktoober 2015, 11:06
Tiina9. oktoober 2015, 11:00
Selle neiu olek ja jutt meenutavad mulle minu miniat: pojal on keelatud mulle helistada, mul külas käia, meie tegemistest osa võtta. Pojale on selline ajuloputus tehtud, et ta on nagu manipuleeritav nukk: "õe lõpuaktusele ei lähe" ja ta ei lähegi.
itsitaja9. oktoober 2015, 12:44
näha kohe, et minia sulle pinnuks silmas, aina klatsid teist tagaselja.
Tiinale9. oktoober 2015, 13:20
Mulle tundus sind lugedes, et keegi teab minu lugu ja on Tiina pähe selle siia kirja pannud.Tea,Tiina,sa pole siis ainus. Ka meie peres ei olnud venda õe lõpuaktusel...
n9. oktoober 2015, 13:52
Järelikukt oled ise kasvatanud oma poega valesti,et tema sõna ei maksa kodus muhvigi.
proua9. oktoober 2015, 11:24
Minu teada ei ajanud seda noormeest kah keegi vägisi sinna saatesse. Imelik arvamus tema poolt, et abielluda ju võiks, aga MINU elu sellest muutuda ei tohi. Kas on tal arvamus, et kõike mida enne tegi ema, hakkab nüüd naine tegema ja tema lihtsalt oleskleb edasi? Lapsed tekitasid temas samuti õudusjudinaid, sest need on juba väga tülikad tegelased tema rahuliku kulgemise jaoks. Ilmselt ei leia see "mees" omale kunagi naist, vähemalt mitte enne kui ta ka ise on valmis muutuma.
kh9. oktoober 2015, 17:57
Ilmselt ei leia jah. See memmepoeg jääbki emme tissi alla, kuni on ise 70. Siis pole ei emmet ega naist. Sellise suhtumisega tuleb tast elupõline nohikust vanapoiss.
Ei saa aru vaid, milleks saatesse ronida, kui ta tegelikult kaaslast ei taha, ning selline enesekeskne veidrik on...
hehh9. oktoober 2015, 08:48
Ta pole küll sellise välimusega, et võiks mehi niimoodi sõrmenipsuga valida. Ära tõusnud vist...
9. oktoober 2015, 10:25
sa pole ka kõige teravam pliiats, et kellegi välimuse või väärtuse kohta sõna võtta.
9. oktoober 2015, 08:43
Sisu ei vastanud kommenteerimise reeglitele
9. oktoober 2015, 09:31
Sina labase inimesena ei tohiks samuti eriti valiv olla.
to martin9. oktoober 2015, 10:51
sinusugune loll ju valibki vaid ilu järgi :D ja siis hiljem imestab, et kuidas see ilus naine küll nii loll on.
9. oktoober 2015, 08:35
see naine ei sobi suurt kellegagi kokku. sest ta ei oska teiste soovidega arvestada, vaid ainult mina, minu õede, minu soovid jne.
9. oktoober 2015, 08:29
Liisa ei mõista, et kõik ei ole kuld, mis hiilgab. Kristjan on kogenematu ja egoistlik, samas Siim ei sobi Liisale. Kodukana ja peoloom ei sobi omavahel kokku
Kristjan ei ole9. oktoober 2015, 08:23
mitte oma põhimõtetes kinni, vaid emme põllepaeltes kinni. Liisa! Vaata täiskasvanum kaaslane. Sul tundub oidu rohkem olevat.
mmm9. oktoober 2015, 08:19
Siim tahtis ju blondi...nii et blondeerima.
Keiu9. oktoober 2015, 09:46
Siim oleks talle kohe öelnud " lühike ja paksuke" :D
Selle Liisa vingumine ja nõudmine käib juba närvidele, muidugi Kristjan on nähtus omaette kuid ega ta nüüd ise ka just eriline pakett ole:P
naine9. oktoober 2015, 08:17
Pole ju teada, kas Siimule omakorda Liisa oleks sobinud? Siimul võib olla hoopis teistsugune maitse.
opl9. oktoober 2015, 08:14
Liia veel laps, ei saa aru, et eluvennaga elu ei vii kuskile