Inimesed

PAUL McCARTNEY RAEVUTSEB: "Kui John tapeti, oli selge: nüüd on ta märter." (10)

LISA KOMMENTAAR

OLIN10. oktoober 2015, 02:29
KOLMANDAS KLASSIS KOIKIDELE NAD MEELDISID PEALE MINU IMELIK MULLE MEELDIS LUI AMSTRONG KOOS OMA TULEVASE NAISE ELLA GA
nojah9. oktoober 2015, 21:18
kommid lähevad valesse kohta mis puutub lennoni kellegi mõnitamisse sis tegemist oli frustratsiooni ja maailma ebaõiglusest arusaamisega mitte niivõrd konkreetse sihtmärgiga
Antoonio von Jopp9. oktoober 2015, 14:06
Vist oli Ringo Starr bändi pingete maandaja ja jälgis (vanima bändiliikme õigusega), et suured egod teineteist nahka ei paneks. Nii Lennon kui McCartney olid vähemasti Biitlite ajal küll võrdsed suurused. Muidugi on tõsi see, et surm loob legende , heroiseerib, ilustab, võib-olla ka ebaõiglaselt, kes teab. Siiski oli Lennon, eriti Biitlitejärgne John Lennon sügavam ja kindlasti verbaalselt andekam kui Paul. McC. ja Wings jäi kauaks kinni biitliajastu stampidesse, olles teemade valikul ja sõnumi tuuma poolest primitiivsem kui sotsiaalpoliitiliste probleemide vastu huvi tundev humanistist ateist Lennon. Siiski jäävad mõlemad mehed igavesti Suurteks Muusikuteks, kelle kingadesse tänapäeva poisikesed ära uppuma kipuvad
9. oktoober 2015, 15:19
Andekam, kui Paul McC? Sorry, Lennon mõnitas vaeseid ja küllap sai kellegi sellest mõõt täis.
Radist9. oktoober 2015, 15:43
Hea analüüs sul, Antoonio! Kümnesse.
lennoni plaadid9. oktoober 2015, 21:15
peale onobändi olid hullem magus klisee kui mäka otsingud
tegelikult9. oktoober 2015, 13:02
tolleaja bändidel-biitlid,zepp,purple,sabbath,pink floyd jt.olid kõik liikmed tähtsad,edevamad paistsid lihtsalt rohkem silma ja vaiksemad hoidsid tagaplaanile,aga oma panuse andsid kõik.
Paul9. oktoober 2015, 12:04
ei peaks muretsema vähese tähelepanu pärast - temast on ju kirjutatud kümneid raamatuid (minulgi kodus 1 eesti- ja 2 ingliskeelset) lisaks sadadele, mis kajastavad kogu ansambli tegemisi. Ja ta annab ülimenukaid kontserte suurtel staadionitel kolmel mandril. Eriliselt andekad mõlemad, ma ei suuda ühte teisele eelistada.
Raul9. oktoober 2015, 08:10
See on nii aegade algusest olnud.
Kas mõni arvab, et vanadusse surnud jutuvestja ümber oleks saanud mingi religiooni kujundada ?
Taylor oli noorena ilusam kui Monroe, Brando oli andekam kui Dean. Aga ometi said legendideks liiga vara lahkunud, sest nad jäid igavesti nooreks ning ei läinud paksuks ja koledaks.
ah mda fakki9. oktoober 2015, 21:27
siin pole samad kaalugategooriad küsimus on universumi alustest kerge muigega kül