Foto: Instagram
Inimesed
8. oktoober 2015, 18:42

Sandra Daškoval on uus rootslasest kallim (34)

"Me kohtusime tänu meie ühisele huvile," poetab modell Sandra Daškova, keda oleme harjunud nägema laulja Uku Suviste käevangus, ja tunnistab, et tema elus on uus armastus. 

Sandra postitas oma Instagrami kontole õnnelikkusest pakatava pildi – foto esiplaanil on tema, selja taga aga seisab mees, kes tema puusadest kinni hoiab. "Üks imelisemaid asju, mis võib elus juhtuda, on see, kui leiad kellegi, kes näeb, kes sa oled ning ei lase sul olla midagi vähemat. Ta näeb sinu potentsiaali ja lõputuid võimalusi. Läbi tema silmade hakkad ka ise ennast samamoodi nägema. Kui oled piisavalt õnnelik, et sellise inimese leiad, ära lase tal kunagi minna," kirjutab Sandra pildi all.

Pole kahtlustki, et Sandra on armunud ja seda tunnistab ta ka Õhtulehele. Sandra uus kallim on 30aastane rootslane Chante Hovsepian ning nad kohtusid tänu mõlema ühisele huvile – võidusõidule. Selle koha pealt, millal ja kus paarike kohtus, jääb Sandra salapäraseks.

2013. aastal ilmus meediasse uudis, et naistelemmik Uku Suviste on võetud – tema südame vallutas imekaunis modell Sandra Daškova. Tänavu juunis aga kirjutas Kroonika, et Uku ja Sandra liiguvad ringi eraldi. "Meil on hetkel sellised ajad, et ma ei saa öelda, et me oleme koos, ja ei saa ka öelda, et oleme lõplikult lahus. Aeg näitab," kommenteeris Sandra siis.