Vaade Tallinna vanalinnale. Nii ilus, et pidev ahhetamine võib viimaks väsitavaks muutuda...Foto: Laura Oks
Müstika
8. oktoober 2015, 14:24

BuzzFeed toob ära põhjused, miks Eestis on paha elada: liiga palju kauneid naisi ja vaated on väsitavalt ilusad (55)

Eesti on Balti riikidest põhjapoolseim. Hetkel on seal käimas nii palju, et ära isegi unista seal elamisest! Ole õnnelik seal, kus parasjagu oled, kirjutab netileht BuzzFeed.

Edasi on ära toodud põhjused, miks peaksid olema õnnelikud need, kes Eestis ei sündinud. 

1. Elada riigis, kus on nii väikese elanikkonna peale nõnda suur hulk rahvusvaheliselt tuntud modelle, on väga raske. Väga. 

2. Eesti e-tervishoiu lahendused on nii täiuslikud, et see muudab inimesed kadedaks. Isegi Obama ütles, et oleks pidanud enne USA tervishoiu reformi eestlastega konsulteerima. 

3. Eestlased on superimelikud. Ilmselt on midagi nende joogivees, sest maailma veidram bänd Winny Puhh on ka sealt pärit. 

4. Kujuta ette, et tegeled vaikselt oma äriga ning ühel hetkel saabub Richard Branson ja investeerib su firmasse 25 miljonit USA dollarit. Täpselt see juhtus Transferwise'iga. Ainult Eestis... 

5. Eesti koolisüsteem teeb inimesed liiga targaks. Kelle seda vaja on?! PISA testide kohaselt on Eesti õpilased oma matemaatika-alaste teadmiste ja lugemisoskusega 11. kohal maailmas. 

6. Kuigi Tallinna vanalinn on lihtsalt vapustav, on pidev põnevilolek väga väsitav. Eesti, ole rohkem tavalisem! 

7. Sa ei saa iialgi rahus olla, kuna Wi-Fi on kõikjal. Instagram, Tinder - kõik töötab suurepäraselt bussides, kohvikutes, parkides... Lihtsalt kohutav. 

8. Tallinna lennujaam on liiga väike, mistõttu tekib seal tunne, nagu oleksid kodus. 

9. Eestlased ei oska võtta asju kergelt. Nad peavad pidevalt maailma muutma. Aastaks 2020 plaanivad nad registreerida 10 miljonit  (jah, sa lugesid õigesti!) e-residenti.