Tele

"Kohv+" saatejuht: võime Urmas Vainoga vaielda, aga minu kaassaatejuht on ETV parim (9)

LISA KOMMENTAAR

ETV+8. oktoober 2015, 19:58
on palju parem kui ETV hommikune terevisioon. Pole neil midagi uute ega huvitavat, saatejuhid pole meeldivad. Ilmapoisi(d) on saadetud õue, no täielik kopeerimine erakanalilt. Jõudu noored ETV+, erinege teistest kanalitest, ja oletegi Ära teinud!
Mina arvan8. oktoober 2015, 13:43
Et ETV + on parem kui Hommikutelevisioon. Juba saatejuhid on palju palju paremad. Vainol pole viga kuid kui Viirpalu siristama hakkab siis tuleb hääl maha keerata. Kui tema räägib siis oileks nagu laat lahti tere maja tema juttu täis ei kuula inimest keda küsitleb vaid laseb on joru ikka edasi
vaino pole 7. oktoober 2015, 18:38
ju mingi saatejuht ! Sellist puhevil ja kohati karjuvat annab otsida .
Ootan hirmuga neljapäevast err ülekannet ettevõtjate õhtust - kui seal juhtub saatejuht vaino olema , siis saade jääb vähemalt minul vaatamata .
Vainol pole häda midagi7. oktoober 2015, 20:54
aga see Viirpalu on küll lõkerdis kuubis, pidevalt ümiseb vahele, segab juttu, esitab pooletunniseid "küsimusi", mille vasuseks mahub ainult jah või ei....
Nii on.7. oktoober 2015, 11:42
Juhtusin ka ETV+ nägema. Jubedalt häirib tõlk, kes puterdab ja puterdab. Küllap pikapeale läheb kõik paremaks, praegu küll väga toores värk.
Õpi pulti kasutama7. oktoober 2015, 13:49
Puldist paned peale puterdaja.Võta maha!
Venkude naisjuht on hea ja selge diktsiooniga. Seda pole kahjuks eestlaste varahommik, kus tädil kaovad sõnalõpud ja terved laused pudrusse.
Venkud panid ka KAPOLE püksi käbi! Tubli!
inxu7. oktoober 2015, 16:59
ole hea ja õpeta,kuidas puldist sünkroontõlget maha võtta.
eestlane (ordinaris)7. oktoober 2015, 11:33
Eks ma siis pean leppima teadmisega,et teil seal (etvplussis) on minu rahade eest makstud töö teile meeldib ,saate olla maksumaksja raha peal õnnelikud (sest seal ei pea otseselt vastutama ei tulude ega ka kuylude eest) ning muidugi te oletegi paremad ,Vainoga poele vaja diskussiooni langeda ,te olete ju slaavlased ja a priori oletegi ju kõige-kõige paremad,ilusamad ,tugevamad ning ausamad ning inimlikumad kõikse maakeral -eriti kui seda saate olla teiste poolt kinni makstuna!
Mis8. oktoober 2015, 20:42