Tele

TÄNA "RADARIS" | Aivar Pilv: suurte asjade advokaat (4)

LISA KOMMENTAAR

anekdoot6. oktoober 2015, 23:49
Poeg on äsja lõpetanud kõrgkooli ja võtab pensionile-suunduvalt isalt kliente üle. Juba peale esimest suuremat kohtuistungit tuleb võidujoovastuses poeg koju. " Näed isa, ma olen sinust targem. Sina käisid selle kliendiga 7 aasta kohut ja ei midagi.,,, mina viisin ta paari väikse faktiga võidule" "Loll advokaat oled, väga loll... Vaata poeg, vaata meie hiiglaslikku häärberit, eralennukit ja uhkeldavat jahti.. Need on kõik on saadud selletsamalt kliendilt, kellet sina ei saa edaspidi enam sentigi !"
kohutav6. oktoober 2015, 23:42
suurte asjade advokaadid- halvad advokaadid, kuna pumpavad aastaid kliendilt raha...nagu onkoloog, kes ravib ja ravib aga enamasti terveks ei ravi,,,
hageja6. oktoober 2015, 23:05
eestis on tehtud kohtutest Draamateatri filiaalid,kus õiguse saab see ,kellel on rohkem raha ja valitseva erakonnaga head suhted,aga mitte õigus.Saksa advokaat üteleb,et isegi venemaal ei peeta kohut nii nagu eestis.Eesti advokaat ,kelle poole pöördusin töövaidlusasja hagejana ,ütles ,et tema tahab selles süsteemis edasi töötada ja ta ei esinda töötajat kohtuvaidluses tööandjaga.Loodan ,et Pilv on järgmine Kaasik,kes pidi oma uhkest ametist loobuma.Milleks kohtupidamine kui kõik on niigi JOKK.
Disko6. oktoober 2015, 22:14
Kas oli vist AJAX-i nimeline kooperatiiv:) Roosileht ja Pilv olid DJ-d:)))