Maailm

Stephen Hawking: tulnukad võivad Maa vallutada (45)

LISA KOMMENTAAR

inimkonnale25. märts 2016, 23:19
Esimene Moosese raamat 6:Aadama järeltulijad
1 Ja kui inimesi hakkas maa peal palju saama ja
neile sündis tütreid,
2 siis nägid Jumala pojad, et inimeste tütred olid
ilusad, ja nad võtsid enestele naisi kõigist neist, keda nad
välja valisid.
3 Aga Issand ütles: „Minu Vaim ei pea igavesti
jääma inimesse, sest ta on ikkagi ainult liha. Olgu ta elupäevi
sada kakskümmend aastat!”
4 Sel ajal, ja veel pärastpoolegi, kui Jumala pojad
heitsid inimeste tütarde juurde ja need neile lapsi ilmale tõid,
olid hiiglased maa peal: needsamad vägimehed, kes muistsest
ajast on kuulsad mehed.
Johannese evangeelium 8:Tema on mõrtsukas algusest peale, ta ei püsinud tões,
sest temas ei ole tõde. Kui ta räägib valet, siis ta räägib enda oma,
sest ta on valetaja ja vale isa.
Peetruse teine kiri 2:4 Jah, Jumal ei säästnud patustanud ingleidki, vaid tõukas
nad põrgupimeduse soppidesse kinnipidamiseks kuni kohtuni.
Johannese ilmutus 12:7 Ja taevas tõusis sõda: Miikael ja tema inglid hakkasid
sõdima lohega, ning lohe sõdis ja tema inglid.
8 Lohe ei saanud võimust, ja enam ei leidunud neile
aset taevas.
9 Suur lohe heideti välja, see muistne madu, keda
hüütakse Kuradiks ja Saatanaks, kes eksitab kogu ilmamaad - ta
heideti maa peale ja tema inglid heideti koos temaga.
piimavunts15. oktoober 2015, 19:24
Ikka kasutab sissetungija pölisolendeid kuidagienda kasuks. On mönda juhtumit kus sissetungijad pärismaalasi poputama oleks hakanud? Olgu see nuhtlus maaväline vöi prawguaed "pagulased"
no nii12. oktoober 2015, 09:11
miks arvame ,et kes praegu tulevad paatidega ,laevadega ,dokumente ei ole ,räägivad tundmatut keele,kas tegu ei või olla juba tulnukatega? Massiliselt tungivad.nõuavad ,luba küsimata ,kas võetakse vastu või ei taheta.Lihtsalt tulevad.Ega neid pole kõiki lähemalt uuritud.Väga kahtlane igatahes.
xx10. oktoober 2015, 19:20
Hawkinsit kui invaliidi ei julge keegi avalikult väljanaerda, aga ta räägib pidevalt täiesti lollakat juttu. Ka oma mustade aukude jms. teemal. Tsivilisatsioonil kes suudab tähtede vahel lennata pole midagi vaja "vallutada", planeedikolakaid kõigi elementidega on ilmaruum täis.
xx10. oktoober 2015, 19:18
Hawkinsit kui invaliidi ei julge keegi avalikult väljanaerda, aga ta räägib pidevalt täiesti lollakat juttu. Ka oma mustade aukude jms. teemal. Tsivilisatsioonil kes suudab tähtede vahel lennata pole midagi vaja "vallutada", planeedikolakaid kõigi elementidega on ilmaruum täis.
8. oktoober 2015, 15:10
leks7. oktoober 2015, 10:26
2221 – Maavälise elu otsinguil kohtuvad inimesed millegi kohutavaga
3854 – Tsivilisatsiooni areng praktiliselt peatub. Inimesed elavad karjas nagu loomad.
4674 – Tsivilisatsiooni arengu haripunkt. Erinevatel planeetidel elab umbes 340 miljardit inimest.
Segunemine maavälise tsivilisatsiooniga.
Läheb veel aega veidi.
Kõige kohutavam7. oktoober 2015, 10:50
on kohtuda inimesel iseendaga ... ajalugu on seda näidanud ... ka praegu me põgeneme iseenda eest ja sellest need vägivaldsed tagajärjed.
Ilma aegu me põgeneme, sest Inimene on Armastus.
jaajaa7. oktoober 2015, 09:41
Ikka tulevad,ikka need Süüriast pärit tulnukad ja vallutavad Euroopa. Aga mitte rohelisi mehikesi mingitel lendavatel objektidel. Tõestage et rohelised mehikesed on olemas...aga pole kedagi,kes seda tõestaks. See on vandenõuteooria ja inimesed lähevad kergesti kaasa. Ärge uskuge igat jura mida lehed kirjutavad.
G7. oktoober 2015, 02:03
Nagu juba mõni ennustaja kelle ennustused kunagi täppi ei lähe. Ta loll nagu lauajalg, 2 erinevat asja on teoreetika ja faktide põhjal tõed. Teoreetikas ta ajab igast paska kokku ja ei hakka isegi seda tõestama sest kõik usuvad ja "selleks pole veel tehnoloogiat leiutatud" jne.
Äkki lõpetame omavahel sõdimise6. oktoober 2015, 16:38
Kui kunagi nii ka minema peaks siis oleme üks löögirusikas ja kaitseme oma planeeti vahendeid valimata. Selle ajani aga tuleb sõjamoona varuda ning treenida sõdureid.
!!!!!6. oktoober 2015, 14:02
Loogiline, et nad vajavad eluruumi, elamiskõlblikke planeete ning loodusressursse ja maavarasid. Ja moraal võib neil meie omast märksa erinev olla. Ilmselt pole Jeesus nende planeeti külastanud ja vagaõpetust jaganud. Või mis sellest. Isegi meil maapeal röövivad ja vallutavad mõned kaasaegsed kirikus käivad riigijuhid naaberriike.
Vastu panna? Kui tulnukad suudvad edukalt läbida sadu ningtuhandeid valgusaastaid, siis on nad ilmselt meie tenilisest arengust tuhandeid, kas vi kümneid tuhandeid aastaid ees. Meie võimsaimalgi relvasusel on leks nende vastu sõdides sama vähe võidulootust, kui keskaegsel rüütliväel kaasaja lennukite, ründekopterite, droonide, rakettide ning pommide vastu. Või veelgi vähem. Oleksime umbes samal tasemel nagu oleks meie endi vastu sõdivatel neandertaallatel oma puuoda, kivikirve ja nuiaga.
Afganistanis klobiti nii Moskva kui teistegi nina verisekshoolimata elust6. oktoober 2015, 18:39
???6. oktoober 2015, 23:27
Mis puutub antud loosse Afganistan? Jah, afgaanid on võõrvallutajaid korduvalt tagasi löönud, kusjuures moodsama relvastuse ülekaal on olnud ikka vaenlasel. Kuid vahet on kompenseerinud partisanisõja taktika ning kohalike mägede hea tundmine. Nõukogude vägedel olid küll tankid, kopterid ja lennukid, mida afgaanidel polnud. Kuid nendel olid USA-st saadud Stingeri-raketid, millega nad lennukeid ja koptereid alla tõid. Soomukite vastu aga tankitõrjeraketid ning miinid.
Afganistani-Suurbritannia sõjas 1880.a. sai doktor John H. Watson (Sherlock Holmesi hilisem assistent) õlga vintpüssikuuli, mitte noole või oda. Ka afgaanidel olid tookord tulirelvad. Seega oli relvastuse arengutasemete vahe vaid mõnekümne aastaga mõõdetav. Aga kui arengutasemete vahe olnuks mitu tuhat aastat? Millised olnuks näiteks Assüüria või Egiptuse sõjavankritel ja vibuküttidel võidu väljavaade 1880.a. inglaste vintpüsside, kuulipildujate ning suurtükkide vastu? 1980. a. Venemaa kópteritest, lennukitest, rakettidest, kuuli- ja miinipildujatest me parem ei räägigi.
&/%6. oktoober 2015, 20:45
Allveelaevade puhul kehtib põhimõte, et tuleb olla nähtamatu. Kui oled avastatud, siis oled surmalaps, sest relvad on tänapäeval nii võimsad. Tundmatute ja võimsate võõraste puhul peaks seega sama põhimõte kehtima - olla nähtamatu. Aga mida meie teadlased teevad? Igatahes kõike muud, kui soov olla nähtamatu. Ja kui võtta arvesse arvukaid UFO juhtumeid, siis minu meelest me oleme juba väga ammu avastatud. Pole üldse kindel, kas meil õnnestukski arendada relvastust, millega saaksime kosmoseagressoritega võidelda. Nende spioonid meil teeksid relvastuse arendamise võimatuks.
Alar1 veel6. oktoober 2015, 13:27
Mõtlesin fotole pealkirja:"Frankenstein tegutseb jälle".
Nimetage mind NEMO-ks.6. oktoober 2015, 13:24
Päris naljakas on kommentaaridest lugeda, kui piiratud on meie Alarid , Ehhid, Axl-id ja paljud-paljud teised. Ma ei olnud oma arusaamistes maailma olemusest ka ennem teispoolsust väisamist. Nüüd, juba üle 20 aasta olen samuti veendunud, et maaväline elu ja eriti INTELLIGENTS on olemas ja nende tehnoloogia võimaldab neil tunduvalt ületada valguse kiirust. Just peale teispoolsuses viibimist hakkasin nägema, mis aretas, millistest ahvidest, millised inimrassid, ja kes selles osalesid. Vaid seda koloniseerimise hirmu ma Hawkingiga 100 %-liselt ei jaga, sest, kui neil oleks see plaanis, oleks see juba ammu tehtud. Pigem käiakse siin oma eksperimentide tulemusi jälgimas ja suuremaid katastroofe ära hoidmas. Inimese loomusesse on ikkagi jäänud liiga palju AHVI.
Alar1 veel6. oktoober 2015, 12:43
Ausõna! Kui mulle tuleks pimedas selline nägu vastu, siis annaksin vabatahtlikult oma rahakoti talle ja paneksin ise jooksu.
Alar16. oktoober 2015, 12:37
Vaatasin pilti ja mõtlesin tükk aega, kas pildil on tulnukas või Hawking?
???6. oktoober 2015, 14:03
Äkki ta ongi tulnukas?
Martin6. oktoober 2015, 11:58
Üks UFO on kohal jah, no ja ükskord tuleb neid kindlasti juurde! Siililegi selge, et elu pole ainult maal, universium on ju lõpmatu ja elu on ka lõpmatu, inimesed on elurakud!
6. oktoober 2015, 11:43
Meie tulnukas antsip löks brüsselit vallutama
kolla6. oktoober 2015, 10:25
foto on kindlaks tõendiks,et üks on juba kohal.
Euroopa eesotsas6. oktoober 2015, 10:03
on igatahes mingid reptiilid, selles pole kahtlust. Inimesed nii ei teeks.
😒6. oktoober 2015, 09:18
Mis nad räägivad ühed maailma lõppust küll pagulastest ja nüüd see. Räägigu nad midagi paremat
paraku7. oktoober 2015, 00:17
Sõbralikud humanitaarid lubavad universaalseid pagulasõigusi ka tulnukatele.
Hirmus6. oktoober 2015, 09:05
võib jah , näe tulid siia üle lombi. 2013 suutsid isegi 50 tuumapead kaduma lasta, pole siiani üles leitud, Suured kindralid lendasid kohtadelt, eks seda saa varsti nägema, kust maa värisema hakkab.
Liiga6. oktoober 2015, 08:49
kaugel on need tulnukad, Asume pärapõrgus. Pigem kolime ise mööda päikesesüsteemi laiali ja tekivad konfliktid maainimeste kuuinimeste ja marsiinimeste vahel.
aga miks 6. oktoober 2015, 08:47
arvata alati et tulnukad vallutavad. öeldakse et on kõrgelt arenenud ja kasutavad ikka siis sama primitiivseid vahendeid nagau loomastunud inimene või?? pigem kardab patune inimene kohata endast puhtamaid ja arukamaid olendeid, kes võtavad Maa üle ja inimkond peab hakkama meelt parandma aj ning mõistlikuks saama, siis on tükk tegemist enda sisemaailma korrastamisega, mis nende ühiskonnaga sobinduma peaks, kui sa sellega hakkama ei saa või ei taha siis sind likvideeritakse kuskile looma aeda. sest praegune inimkond on: kasumiahne, perveressne, ületootmine, üle sigimine, looduse väljasuretamiseni lagastamine, kade ja vastutustundetu mõttetu olend. mida kardate???? pigem siis iseennast ja selline kohtumine ongi varsti.
6. oktoober 2015, 11:58
madalate energiate tasemel inimesed on tulnukate energiaallikas, hirm, viha, süütunne jm madalad emotsioonid köetakse neile ette meedias viha ja hirmu külvates, sõdadega jne vastu annavad tulnukad tehnoloogiaid, mis ei jõua küll alati inimeste käsutusse vaid neid kasutatakse inimkonna vastu kitsa ringkonna võimu kindlustamiseks.
Ta6. oktoober 2015, 08:13
pidas tulnukate all silmas pagulasi
tumetulnuk6. oktoober 2015, 08:13
kui võtta sõnasõnalt siis tõepoolest tulnukad juba vallutavad, meil on nende tarvis juba keskus Vaos ja varsti Vägeval ,kuigi asi lõpeb Tapal aga siiski vallutavad
arWaja6. oktoober 2015, 08:10
Vallutajad oleme hoopis meie, kui me kosmosesse pääseme. Kosmosesse pääsemise all ma mõtlen mõnda leiutist või avastust, mis teevad kosmoses reisimise võimalikuks. Praegused vahendid seda veel ei võimalda.
realist6. oktoober 2015, 09:38
aga kui nnatuke mõelda siis enamus suuri leiutisi ongi ju tegelt sõjalisel eesmärgil välja mõeldud,kui poleks sõdu old sõidaksime siiamaani alles puukodarate autodega ,netist isegi ärme unistagi
to: realist7. oktoober 2015, 00:21
Inimtsivilisatsioon sai alguse siiski šamanistlike riituste alkoholivajadusest.
dr. Aadu Kadakas6. oktoober 2015, 07:57
Meie oleme siin normaalsed, aga vaat' need hullud ja hullukesed seal teiselpool planku võivad meie hullumaja küll ühel päeval vallutada.
:lol
Rõnnak on juba alanud6. oktoober 2015, 07:54
Eesti valitsuse intellekt on delta-kiirtega annihileeritud.
6. oktoober 2015, 12:09
See on tõesti huvitav, kuidas Toompeal inimesed ebaadekvaatseks muutuvad, tehnoloogiad selleks on olemas ja massoonid reaalselt neid ka kasutavad, st ma ei usu, et ainult valitsuse aju mõjutatakse. Küsimus on ainult selles, kelle käes on vastav aparatuur.
Kas sellised seadmed olid ainult sõjaväel vaid ka miilitsal?
Axl6. oktoober 2015, 07:35
Ainukesed vallutajad on see tsivilisatsioon planeedil maa. Tähtedevahelise reisimisvõimekusega kaasnevad sellised tehnoloogiad kus teise planeedi vallutamine ei ole vajalik.
realist6. oktoober 2015, 09:41
milleks siis ültse reisida ja suuri kulutusi ja energiat kulutada .rääkimatta elamiseks vajalikke resursse mis selle pikale reisile vaja kaasa võtta
Axl6. oktoober 2015, 20:12
Milleks reisida? Avastada uusi tsivilisatsioone, aidata neil arengus edasi liikuda kes seda väärivad, jälgida et mõned ei läheks üle käte jms. Pealegi, selliste tsivilisatsioonide jaoks, kes suudavad tähtedevaheliselt reisida, ei ole see keeruline ega energiakulukas vms. Lihtsalt tehnoloogiad on niivõrd arenenud.
Stjopa 6. oktoober 2015, 07:28
Tark mees, aga peast siiski ka segi.
realist6. oktoober 2015, 09:42
täpselt,vahel kuulen joodikute suust ka arukamat juttu kui selle ülemakstud äbatiku suust
umbluu6. oktoober 2015, 13:57
Kui panna realist ja stjopa kokku ja korrutada 10000000-ga, siis ka ei saa sellist intelligentsi kokku nagu Hawking'il.
Ehh6. oktoober 2015, 07:17
Vallutus on alanud, merkelil on mõistus võetud ja meie taavikes ka