Jeremy ClarksonFoto: AP / Scanpix
Maailm
5. oktoober 2015, 18:25

Jeremy Clarkson käis pärast "Top Gearist" vallandamist ravil (3)

Endine "Top Geari" saatejuht Jeremy Clarkson viibis pärast vallandamist rehabilitatsioonikeskus. Mees tunnistas, et vastasel juhul oleks temast saanud "ilastav juurvili".

Clarkson tõdes, et nõustus arstide ettepanekuga minna ravile, sest nende sõnul oli tema ellu kogunenud liiga palju stressoreid  vallandamine ja lisaks ka ema surm, kirjutas Independent.

"Nad ütlesid, et ma peaksin minema koheselt "vanglasse", kus ei ole kontakti välise maailmaga. Ma olin kohe nõus, sest minu peas oli see "vangla" ärimeestele kohane põgenemispaik, kus on skandinaavia mööbel ja poolpaljad Vietnami naised, kes määrivad mu silmi kurgimahlaga ja masseerivad jalgu soojade kividega," selgitas Clarkson.

Koht, kuhu mees jõudis, oli siiski kaugel tema unistuste peidupaigast. Clarkson tõdes, et raviasutus oli tõesti võrreldav vanglaga, kus olid konge meenutavad toad, valvurid ja varahommikune äratus.

Selle aasta kevadel vallandati Jeremy Clarkson "Top Geari" saatejuhi kohalt, sest sisejuurdluse käigus selgitati, et ta ründas saate produtsenti Oisin Tymonit.