Tele

HIIGELGALERII JA VIDEOD | ETTEVALMISTUSED JA ETTEASTED: "Su nägu kõlab tuttavalt" põrutas tele-eetrisse neljanda särava hooaja! (43)

LISA KOMMENTAAR

mõnna6. oktoober 2015, 18:31
palun ärge osalege seal saates . see on kõige kohutavam saade mis kunagi olnud......... ja nyyd ootan halvustavaid kommentaare
no6. oktoober 2015, 09:50
illos pilt nagu mõnel talumehel oma LAMBAKARJAST.
LIINA 5. oktoober 2015, 16:54
oli hea ja kui ilus hääl on Liinal.
Gross5. oktoober 2015, 16:30
Mart Sander läks naljade ja kommentaaridega liiga labaseks ja solvavaks kätte ära. Avandi meeldib rohkem saatejuhina... Kuigi tema sõnavõtt teatud teemal valmistas suure pettumuse rahvale ning paljudele ta enam just seetõttu ei meeldigi
vaataja5. oktoober 2015, 15:40
Liina Vahtrik väga äge. Ootan temalt suuri tegusid. Üliandekas.
suht-koht suvaline5. oktoober 2015, 14:00
Parodeeritakse tihti tundmatuid artiste ja rahval pole siis võrdlusmomenti ega äratundmisrõõmu, mis tuleb saatele ainult kahjuks. Ja paljuski otsustab parima esituse see, milline parodeeritav osalejale saatemeeskonna poolt valitakse. Leian, et selline "sunniviisiline määramine" on osalejate ebavõrdne kohtlemine. Kui Saara oleks pidanud onu Kalmerit tegema, oleks ta raudselt viimaseks jäänud.
Muidu5. oktoober 2015, 13:32
hea saade aga häirib liiga paljude mustanahaliste parodeeritavate osalemine saates, kes lisaks suhteliselt tundmatud. Tahaks ikka rohkem tipplauljaid näha, ka omi eestlasi võiks rohkem olla, ka meie suurelt idanaabrilt võiks rohkem eeskujusid võtta. Pidev mustanahaliste
žongleerimine laval tüütab ära ega paku huvi.
saatejälgija5. oktoober 2015, 13:25
Ma ei ole siiamaani aru saanud, kas see Nägu... on paroodia- või jäljendamissaade. Originaalitäpne grimm, kostüüm ja üks-ühele vokaalesitus justkui tõestab - tegu on tõsise imiteerimisega! Meenutades täiuslikke esitusi, tulevad silme ette Tanja kehastatud Pink, Evelin Võigemasti Heli Lääts ja Mardi lauldud Jaak Joala.
.
Paroodiat kohtab harvem. Stevie Wonderi (Lepland) kobav oreliotsimine. Lemsalu Lambarock: "nokki lehvivaid lokkö-öö!" Eile üllatas Sepo Seeman. Ei mäleta, et Kalmer Tennosaar oleks omal ajal niimoodi hingeldanud, ent Seemani esituses mõjus see lõbusalt. Naljale vaatamata oli kehastatava hääl samas üliautentne.
Hell Mai5. oktoober 2015, 11:01
Vaariku emotsioonid mulle meeldivad aga vot Tanja võiks kohtunikurollist veidike puhata. Üsna kontrollimuatu jutuga. Selline tüütu targutaja. Loomulikult ma vaatan, sest Eesti värk jmt. Kellegile peaks nagu kaasa ka elama. Valik raske! Naisena valin meeste hulgast. Juss!
jaa jaa6. oktoober 2015, 12:30
no see Juss on ikka väga sümpaatne ja kompu!!
Epp5. oktoober 2015, 10:26
Märt Avandi on väga sümpaatne saatejuht. Hoopis meeldivam oli saadet vaadata. Mul pole midagi Mart Sanderi vastu, kuid tema naljad olid sageli kuidagi punnitatud ja tema olek liialt teatraalne.
oh5. oktoober 2015, 15:48
Avandi on hall ja igav, kohtunike kolleegium tuleks ümber vahetada, Liina Vahtrik oli peajagu teistest parem
ei huvita5. oktoober 2015, 10:25
Vaatasin esimese ,,artisti,,ära ja siis paus ja..................................................... reklaam!! Pikad reklaamid ongi mind kanal-2-st ja TV-3 -st eemale peletanud!!
Nos5. oktoober 2015, 10:23
Ehe näide saasta saatest.Õigel ajal ei oska lõpetada ja nüüd punnitades põõsasse pannes veel see Avandist homolemb sinna saatejuhiks?! No thanks!
ei-ei-ei!5. oktoober 2015, 10:08
eelmiste saadetega pole üldse võrreldav, vilets igatpidi, ei vaata enam.
vaataja 5. oktoober 2015, 09:21
Avandi meeldis rphkem, kui Saner - piinlik oli juba kuulata, mida Sander suust välja ajas. Aga jah - ais hakkab taanduma laulvatele näitlejatele sp. läheb igavaks. Vaatan korduse pealt - siin saan edasi kerida nii rikkalikud reklaamid, kui ka igavad jutud.
miira5. oktoober 2015, 08:51
Avandit ei taha enam näha. Halvustada eestlasi, Vastikute eestlaste pealt teenimine on veel vastikum.
tiia5. oktoober 2015, 08:38
Minule meeldis Mart Sander saatejuhina rohkem. Vabandan, kui kellegile liiga tegin.
5. oktoober 2015, 09:45
Sa ei pea vabandama, seda mökitamist seal ei saa saatejuhtimiseks nimetada.
vinguviiul5. oktoober 2015, 08:14
natuke kulunud moega jah seekordne saade, osalejad ju head, aga tõesti, parodeeritavad veidi tundmatud.Miks kõik naised peavad tegema mustanahalisi mehi, ära tüütab.Isegi meil on eestis palju lauljaid, keda parodeerida, oleks ksvõi võrdlusmoment eelmiste esitustega. Kõik vaatajad ei ole vanad rokipeerud, et parodeeritakse võib-olla mõnele väga tuntud endisaegset staari.
Lenna grimm oli tõesti halb , ta ise ka hindamisel õnnetu. Mikk sai põhjendamatult vähe hääli, tegelikult oli ta selline 90 tibi küll.
Aga saated veel ees, elame -näeme
naine5. oktoober 2015, 08:13
see jura hakkab tõesti ära tüütama, samad näod igal pool,pikad reklaampausid ja tühisisu.Üllatav,et üldse keegi seda vaatab.Õnneks on muid kanaleid valida.
Vika5. oktoober 2015, 07:56
Saade on kulunud moega, lisaks ajab see iga kümne minuti tagant viisteist minutit reklaami hulluks. Pühapäeva õhtul on targematki teha.
mina5. oktoober 2015, 07:45
viskaksin kivi ikka grimmeerijate kapsaaeda.- Lennaga poldud vaeva nähtud ja Kalmer oli ka kuidagi lohakalt tehtud, vaatasin enne seda saadet just analoogi venemaalt ja noh, muidugi on seal raha rohkem ja kõik palju suurem ja uhkem, aga --- grimm on juba meistrite asi......meil, tuleb välja, võib küll meikijaid-superstaare olla ilm täis aga grimmi ei osata teha......ja Piret oli ka küll kõik muu, kui see keda ta kehastas...... KUI juba pakutakse PILTI. siis püüdke selle pildi nimel ka vaeva näha, muidu võiks ju kõike seda RAADIOS teha, eksole.. mis aga puutub näitlejatesse -lauljatesse, siis kõik andsid endast hetkel parima. eriti üllatas Juss, ma ei teadnudki et ta Laulda oskab ja nii puhtalt? muidugi, mis veel on juba naljakas, rohkem kui see saade, on see reklaam--- saan ju aru et selle saate ajal müüb reklaam kõige enam, aga no kulla inimesed, ärge ikka lolliks ka minge..... eksole...olen kindel, et tänu reklaamitihedusele, kaotate oma vaatajast väga suure protsendi, keegi lihtsalt ei taha ega viitsi seal teleka ees mitu tundi pulti klõpsutada , kusjuures paralleelkanalitest tuleb hea film või muu saade.
mind5. oktoober 2015, 07:40
häirisid Liinale antud vähesed punktid, ta oli ju super , milline võimas hääl oleks tahtnud veel kuulata, Avandil läks hästi ,küll edaspidi läheb veel paremini, Liina ja Rolf parimad
oo5. oktoober 2015, 07:18
Ikka ja jälle! Kui teine saade lõppes, siis arvasin, et sellega on asi lõppenud - et ei saa ju olla meie väikeses Eestis nii palju andekaid näitlejaid, kes võiksid selles saates üllatada ja nii head olla.
Aga võta näpust! Aina uusi ja uusi andekaid näitlejaid tuleb kapist välja.
Ja just näitlejad on suured üllatajad. Aga võib-olla lauljad on iga päev püünel ja ei ole nii huvitavad
muidu ju tore vaheldus5. oktoober 2015, 06:43
Reklaamide vahel oli veits saadet ka. Sander. saatejuhina oli kordi vaimukam, jäädes isegi allapoole vööd naljadega aristokraadiks. Sketsimeister Liina oli hea, samuti Rolf, teised ka, ainult Volmeriga pandi kõvasti mööda. On siis raske laulda veidi u-duuris puukuuri aga ikkagi kiftilt?
alf5. oktoober 2015, 05:56
Kaua võib ühte ja sama jura teha? Ei ole naljakas ja huvitav ,aga kui leidub inimesi ,kelle maitse ja tase on erinev ,siis õnneks ei pea seda ka vaatama.
nii tore oli5. oktoober 2015, 04:29
Eriti meeldivad mulle need parodistid, kes ei võta seda saadet surmtõsiselt ja ei punnita vägisi täpselt see inimene olla, vais viskavad väikese vimka sisse ja võtavad seda huumoriga. Sestap olid minu lemmikud täna Sepo Seesam ja Liina Vahtrik. Sain naerda südamest.
ollu5. oktoober 2015, 03:55
Mart ja Saara näevad väga armsad välja :P
mjnh5. oktoober 2015, 03:53
kuidagi väga odavaks on see palagan ikka muutunud. tegijad eei jätku siin konnatiigis ja raha ka mitte taolise saateformaadi korralikuks teostamiseks.
ahastus5. oktoober 2015, 01:34
Tule taevas appi... selline ongi eestlaste tase...
no5. oktoober 2015, 00:04
Saara,Juss ja Rolf meeldisid kõige rohkem!
Robi4. oktoober 2015, 23:47
keskpärane ja odav. enam ei vaata.
koll4. oktoober 2015, 23:44
Kas siin konnatiigis midagi huvitavamat ka tehakse,kogu aeg yhed ja samad näod sama tekst,ainult formaat ja pealkiri muudetakse 😨
tiuks4. oktoober 2015, 23:39
Väga meeldivalt üllatas Juss ja Liina oli lihtsalt võrratu!!! Kui ilus hääl ja just parajalt vimkat juurde!
oi4. oktoober 2015, 23:38
nii hea seltskond. Naera ribadeks. Naljakas oli Seppo närveerimine. Oli näha sellist tõsist pingutamist aga vana kala ujus naljaga kuivale välja.
Kurb ju4. oktoober 2015, 23:34
See saade on ju mõeldud alaarenenutele. Muud sihtgruppi sellisele saastale ma ei oska pakkuda.
Kris4. oktoober 2015, 23:06
Jubedalt häirib, et parodeeritavate "kuulsuste" hulgas on pooled vähetuntud või täiesti tundmatud tegelased. Ja keskmine telekavaataja saab vaid 8 sekundilisest eelklipist tibakese aimu, keda parodeeritakse... Kurat küll saate tegijad, küsige eelnevalt 10 inimese käest, kas keegi on kuulnud Nana Mouskouri-st ja asi selge. Aga seda ei tehta, ollakse ilmselt nn. omas friigimullis kinni, suurt pilti ei nähta.
liis4. oktoober 2015, 23:16
Eks vaatajaid igasuguseid - teatakse Nana Mouskourit väheke küll, aga vat näiteks see Outkast või kes - kuulsin esimest korda! Ja seepärast on 8sekundilisest eelklipist küll liiga vähe, peaks ikka parodeeritavat ka tutvustama.
Nana5. oktoober 2015, 07:36
Muskuri on vägagi tuntud lauljanna, teised ehkt tõesti sellised nagu meil peded ja moslemitest sissetungijad. Viga on aga see, et liialt kasutatakse inglise keeles lauljaid, miks mitte näiteks portugali, norra, soome, kreeka, araabia, jaapani jt keeltes lauljaid.
Seekord oli selgelt parim Saara, kuid ega tal palju teeselda ju polnudki, tüübid sobisid hästi kokku. Pulli oleks saanud, kui Bušši oleks pidanud laulma Sepo või Juss.
Grandioosus4. oktoober 2015, 22:55
hallo inimesed,on tuhat muyd garicat saadet,reklaaminge neid ja nii..
5. oktoober 2015, 08:14
just4. oktoober 2015, 22:41
Väga äge saad oli,on ikka andekaid,väga tugev seltskond.Edu!