Inimesed

Margus Punab: "Eestlaste kõige suurem probleem on rahulolematus." (91)

LISA KOMMENTAAR

Punabi töökaaslane4. oktoober 2015, 22:12
Vaata kes räägib! Mees, kelle ahnus ja rahulolematus on legendaarne.
paberlehel...4. oktoober 2015, 18:56
Punab jättis lähemalt kommenteerimata, mida siis tookord patsientidele anti ja mille andmisel ta pidi vaid käsku täitma...
arvaja4. oktoober 2015, 16:55
Teie võite küll elada 111-aastaseks, sest Te näete väga hea välja.
aednik4. oktoober 2015, 16:27
lord4. oktoober 2015, 11:20
kui arstid hakkavad ühiskonnale diagnoose panema siis pole head loota ja jõuame ühiskondlikku darvinismi välja
Arstide arukust mina küll ei julgeks alahinnata.4. oktoober 2015, 13:19
Need on keskmisest tublimad inimesed igas suhtes.
Juhani4. oktoober 2015, 10:47
Endaga rahulolu üks võimalikest alustaladest on tarbida vähem (Eesti ajakirjanduse) uudiseid ja feissbooki.
Igas uudiste saates või ajalehes on poliitikute, kuid mitte riigimeeste tsiteerimine.
Noh, mis siin tahtagi -4. oktoober 2015, 13:18
nt Artur Sirk või Vabadussõjalased tahetakse ju päris ära unustada - äkki "meie sõbrad ei saaks sellest aru"... Nn Lihula Monumendi juhtum näitas ju valitsejate meelsust "puust ja punaselt", ometi rahvas zombidena neidsamu tegelasi ikka ja jälle valib ja valib ja valib...
Hallo! Tirr! Äratus!
mari4. oktoober 2015, 08:51
Ah et ebarealistlikud ootused? Nuuu, kuidas kellelgi. Näha on inimesi, kes on sunnitud 450 euro eest täistööd tegema, vanureid hooldama, puudega last kantseldama. Tööd ei ole, bussiühendused on olematud, arstiabi haruldane. Raha ei ole, ei ole, ei ole... Samas ajakirjandus surub peale valesid tõdesid, liputab mingite inimikoonidega. Manitseb, kuidas peab elama. Et eestlane ei kõlba kuskile. Punabil võib osaliselt õigus olla aga kindel on ka see, et tema elu on väga heaks läinud ja siis tekibki maailma valitseja tunne.
Ükski elu ei "lähe heaks" niisama.4. oktoober 2015, 13:10
Keegi "pole sunnitud" tapma, prostitueerima ega ka oma põhimõtetega vastuollu minema.
TEHKEM siis ometi midagi MÕISTLIKKU! Alustagem näiteks ühise mõistuse rinde hoidmisest, üheskoos arutamisest, endi harimisest, sest demokraatia on hea vaid ARUKATE ja TASAKAALUKATE kodanikega riigile.
Ja ärgem laskem end võõrastel (ka põlis- jm vaenlastel!) "jagada ja valitseda" - rahva killustamine ja omavahel tülli ajamine on praegu suurim OHT meie Riigi julgeolekule!
Nii et osakem eraldada tähtsad teemad muudest.
tõsi4. oktoober 2015, 13:12
sellele riigile on tähtsad ainult maksud , ise midagi vastu andmata , krd kaltsukas , ühed mu..d kõik poliitikud ja tööandjad.
MEES PUNAP ja RAHADEGA,muidugi ELUKESEGA RAHUL? ::SIIS KUULUB VEELREFORMI ERAKONDA ::4. oktoober 2015, 05:46
? KÜSIN RAHADEGA MEESTE-- ARSTI KÄEST sm, PUNAP? ,,MIKS ME KÕIK VIRISEME ,MIKS ME POLEGI RAQHUL--JA PEAMINE --MIKS OLEME SIIS VAESUNUD--JA ET SINU UURINGUTE EEST --EI SAAGI RAHADEGA TASUDA???
,,MEESTE----ARSTI KÄEST HEA KÜSIMUSE?--PALJU MEHI SELLE RAHA PÄRAST ,,""TEIE RIKASTE UKSE TAHA -- HAIGEKASSA EI SUUDA RAHA JAGADA KA TEILE!!
TEIE RAHALISELE UURINGULE-- VAESEID MEHED-- KOHE MITTE ENAM EI TULE! /"/PIGEM SUREME EESNÄÄRME-- VÄHKI!
KA TÄNASED UURINGUD---INTERNETI KÜSIMUS NÄITAS ;;ET 75-PROTSENTI POLE #""RAHA PÄRAST --POLE KA TEIE ELUGA ,,TEIE TÖÖGA MEHED RAHUL ---KES SIIN TARTUS-----OMA SUGUVENDI NII JULMALT KOORIVAD ,, MITU VASTUVÕTTU----JA IKKA RAHAST PUHTAKS + RAVIMINE + RAVIMID::!! ((KUS SELLINE RAHAKE TASKU TULEB) ET TEILE SEE ÜLE UKSE KÄTTE ULATADA?""
PALJUD POLEGI.... RAHALISE VASTUVÕTU UST LIIGUTANUD;;
M. PUNAPILE ;;;;; MILLEGA TASUB VIGANE MEES! --SINU MEESTE UURINGUD KÕIK KINNI :??? SEST KA HAIGEKASSA ---EI JÕUAKS TEID NUUMATA,,EGA ÄRA TOITA,,!
KUI INIMESEL OM NÄITEKS VÄIKENE INV. RAHA -- TÖÖD NIISUGUSE TERVISEGA EI TEE KUNAGI ! ""AGA TEIE UURINGUD === OM IKKA JUBE SUURE RAHA EEST?
tüütu4. oktoober 2015, 04:05
on lugeda laialt levinud lahmimist, et eestlased on sellised või teistsugused. Meid, eestlasi, on erinevaid. Olen nõus absoluutselt ühe eelkirjutajaga, et virisemine on edasiviiv jõud, sest virisevad need, kes on naiivsed, kes on küll pettunud, kuid omavad lootust ja säilinud ideaale. Nemad nimelt võitlevad parema tuleviku nimel ikka veel. Hullemad on meiesugused eestlased, kes on naksikad maailma enda kasuks pöörama, ei virise, vaid vilistavad nii unistustele kui ideaalidele ja lähevad üle laipade. Mulle ei meeldi nii, aga see on üks viis elada praeguses Eestis - kahjuks!
Vaat siis ei tasu enam olla selline "meiesugune",4. oktoober 2015, 12:59
vaid ka TEHA seda, mida avanenud silmad ja süda käsib. Mitte viriseda vaid teistega arutada! Vilms ja Sirk olgu meile eeskujuks, mitte Pätsu ja Rei intriigid!
Südame ja teo vastuolu aga inimest hävitabki.
Üle laipade võib minna, kui need on vaenlaste laibad, mitte omade.
Mõtleva rahulolematuse nimeks on MURE4. oktoober 2015, 03:00
Oma Riigi pärast. Sest kui läheb Riik, on ju lõpp igaühe rahulolul! Kuidas saab tohtrihärra olla rahul, kui maailmas on alanud midagi 3. MS taolist ja meil on põhjust olla skeptiline OMAENDA VALITUD (!) Riiki juhtivate sulaste võimetes-kavatsustes? Rahulolu toimuvaga võrdub ju jaanalinnuna pea liiva sees hoidmisega - see ei saa kuigi kaua kesta.
Teisalt - muidugi saab veel mõnda aega olla rahul see, kes oma osa lahenduses ei näe, sest probleemid on ilmselt piisavalt suured, et vähem tegelane käega lööks.. mis on aga samas ka hüvastijätt Oma Riigiga...
EESTI MEES4. oktoober 2015, 01:46
mu kadunud isa ütles ikka , et naise irisemine ja vingumine on elus edasi viiv jõud ! Et tänu sellele saavatki asjad edenema jatõõd tehtud .Võin kinnitada nüüd -isa ei valetanud , nii on .
m504. oktoober 2015, 12:40
lambad kui mul naine vinguks ,ma annaks jalaga.
vaar3. oktoober 2015, 23:24
Ja lisaks hädaldamisharjumusele on eestlane veel usklik, nimelt umbusklik
maas4. oktoober 2015, 12:42
Ainus, millesse nüüd tasub uskuda on, et meie riigike ikka püsima jääks. See aga sõltub, kas rämedaid vigu valimistel üldse enam parandada annab...
kuller3. oktoober 2015, 20:05
härra punabil on selline molu, et vägisi tekib küsimus: ega te juhuslikult homo pole?
lugesin3. oktoober 2015, 18:22
kommentaariumid ja artikli läbi ja jäin rahule- vähemalt eesti rahvas pole küll muutunud!
nohjah3. oktoober 2015, 18:20
Elada on linnas hea, aga ühe suure vea siiski leiame siit ,sest tänav kihab pagulastest!
viripill3. oktoober 2015, 17:12
Veel mõni aeg tagasi võis kommentaaridest lugeda süüdistusi, et eestlased olevat orirahvas, lepivad kõigega ja ei hakka vastu. Nüüd, kui selgub, et ega ikka ei lepi küll, siis nüüd oleme hoopis rahulolematud! Et siis kuidas on lood selle rahul olemise ja rahulolematusega? No need, kel on raha, need vist peaksid rahul olema. Aga kui suur protsent Eesti rahvast on neid? Enamuse sissetulekud ei kannata kriitikat. Miks nad peaksid rahul olema? Tegelikult, rahul saab olla ainult mõelda mitte armastav inimene. Sest isegi rahakas inimene, kui loeb lehti ja vaatab uudiseid - kuidas ta saab rahul olla meie üldise tulevikuga, Eestist ma ei räägigi? Vanasti arvati, et teenid suure hunniku raha ja kolid kuskile soojale maale kasvõi rantjeeks. Aga pagulased? Osad riigid protesteerivad ja üritavad ennast kaitsta pagulaste voolu käest aga üldmulje ja tuleviku perspektiivid ei tundu olema soodsad mitte kuskil. Seega "soojal maal oma rahahunniku otsas elamine" on tulevikus kahtlane. Või siis Putja. Kas tulevik tundub turvaline, kui venelased "tõusid põlvedelt püsti" nagu nad praegu räägivad? Et siis venelaste poolset agressiivsust oodata pole? Kui mitte mõelda kõigile nendele asjadele, elada omas mullis, siis raha olemasolul saab olla küll eluga rahul. Tingimusel, et lehti ei loe, uudiseid ei vaata ja kui midagi siiski kuuled-näed, siis järeldusi sellest ei tee. Mõtlev inimene meie ajal ei saa rahul olla.
Paraku õige jutt,4. oktoober 2015, 02:46
MÕTLEVALE inimesele on praegu vägagi RAHULOLEMATUD ajad. Iseasi, kuhu see rahulolematus kanaliseerida. Oleks juba aeg mõnele heale ideele tulla, kuidas me oma riiki juhtima valinud (kes neid kogu aeg tagasi valib?!) sulaseid ka valimisteväliselt vahetada saaksime? Mingi saatanliku nipiga istuvad needsamad krimilised tegelased jälle riigikogus! Kuidas me näiteks EKRE-mehed valitsema saaksime?
Kodanik3. oktoober 2015, 16:01
"Eestlaste kõige suurem probleem on rahulolematus."
Ja selle kõige suurem probleem on arstiabi.
ARSTIABIST:: julm OLED M, PUNAP,,ÄRA NII MEES ÜLBITSE?4. oktoober 2015, 05:59
SUUREM MURE ONGI EESTI--MEESTE TERVIS ÜLDSE+ TEIE SUURED RAHALISED UURINGUD ---JUST VAESTELE??? ,,
DR..M. PUNAP ---RÄÄKIGU OMA TÖÖST JA RAHAST + SIIS TULEBKI RAHUL--OLU KOHE KINDLASTI:: ""OMA ARSTI-ABIST --KÕIGI MEESTE AITAMISEST TARTUMAAL KA ,,?
ET RIKKAMAD MEHED TULEVAD NAGU KOHE---JA RAHAPAKIGA UURINGULE ,,,,""VAESED OOTAVAD --KUNA SEE ""VÄGA HAIGE- HAIGE-KASSA"" TEILE SUMMA SUUREMA SUMMA MÄÄRAB))??
1. AGA SEE VAENE LÄHEB MULDA --JUST TEIE JA HAIGEKASSA MÖLAKATE PÄRAST ???
((JUST RAHA PÄRAST LIIGUME ENNE KABELI::: JA USKUGE MIND--- TEIE KÜLL EI AITAGI RAHATA ELANUD HAIGET?
Nii see on3. oktoober 2015, 15:57
Vähene orjameelsus,annad jalaga kohe kiunub. Ohh neid eestlasi.
punabi probleem3. oktoober 2015, 15:49
proovi tema vastuvõtule saada, ainult ränga raha eest ja iga test - vaja veel rohkem raha
3. oktoober 2015, 23:56
toetan täielikult seisukohta. Ootad 4 kuud ja siis kui vastuvõtule saad lunib kohe "omavastutust" ??!. Samas saad kohe ka samal päeval analüüsile, kui laialt viiekümneseid lehvitad. Krt... istub nagu puuk seljas korra maksad, enam too lahti ei lase, ilmselt haigekassa kannab kõik praksise kulud, libedik aga teeb selle sees ausat erabisnesit kõva raha eest... jokk skeem!
MUIDUGI OM PUNAB RAHUL:"":KÕIK MAKSAVAD ""UUS VALIMIS. LOOSUNG!""4. oktoober 2015, 06:22
JA MIKS JUST SM, PUNAP ---ELAB IKKA AMMU --- KURADIMA HÄSTI ,,
SEST KA HAIGEKASSA ANNAB :: MEESTE UURINGUTEKS--IKKA PÄRIS SUURI SUMMASID VÄLJA,,(JA KES NEID ÜLDSE KONTROLLIB--KI --MITU MEES KÄIB ?
MUIDU POLE VÕIMALIK RAHASID ÜHISEST KATLAST KÄTTE SAADA--- ENNE KÕIKE KUULUTADA VÄLJA MINGID MEESTE UURINGUD;;;
TARTUMAAL ÜLDSE OM ARSTILE SAAMISEGA ,,RASKEL HAIGUSEGA VÄGA PIKAD OOTE AJAD (ŠAAKALID VALETAVAD JA RAHAD LIHTSALT KAOVAD?
;;;; SIIN EESTIS---OM PERE-ARSTIDE SUUNAMISKIRJADEGA--- 4---6 JA AINULT ARSTI JUTULE OOTE AEGA !!+ SIIS ALGAB ALLES OMA--OSALUS KA JUURDE---HAIGUSEGA JUBA MAKSAVAD KÕIK ISASASED
AGA NÄED TARTUS IMET:::SUURE RAHADE PAKIGA ,, KÕIK MEESTE--ARSTID VÕTAVAD KOHE VASTU ! ((KA TAMME ERAKLIINIKUM))
JA ISEGI NAERATAVAD ;? MIKS ELAME SELLISES ---INIMESTE---VAENULIKUS RIIGIS? KELLEL OM TÖÖ LÕPPENUD ,,VANEM 60+ JA TERVIS ELUTÖÖST AMMU LONGAB???
JA USKUGE MIND,, TÖÖINIMESED ENAMUSES::?? VOT SELLISES VALELIKUS EESTIS----- EI SAA KUNAGI RIKKA MEHE ELU NAUTIDA,AMMU VEEL ARTIDELE TASUDA ,,RAVIMEID OSTA,,VÕI PEAKS ENNE KÕIKE ""TOITU OSTMA" ?
AGA KA SEE PIDU LÕPEB----POLE ENAM MEHI EESTIS ---KEDA KOORIDA?
""SM, PUNAP ---""TULE TAEVAST ALLA --KA HAIGETE JUURDE?
KAS PUNAP --OM KA JUBA REFORMAR4. oktoober 2015, 07:04
1) Kellel om TÄNA rahapakk käes ---SIIS ARSTID ENAMUSES ---ALGUSES ISEGI KUMMARDATAKE JA TEHAKSE UKS KA KLIENDILE LAHTI?
2) ,,JA USKUGE MIND:::JÄRGMINE POLIITILINE REKLAAM:: ""RIKKAM JÄÄB ELAMA!!!""" UUS REFORMI REKLAAM""ÄRGE VINGUGE ---MAKSKE ROHKEM""
VAENE KANNATAB JA SAAB KA VAREM KABELI:
KAS PUNAP --OM KA JUBA REFORMAR4. oktoober 2015, 07:04
1) Kellel om TÄNA rahapakk käes ---SIIS ARSTID ENAMUSES ---ALGUSES ISEGI KUMMARDATAKE JA TEHAKSE UKS KA KLIENDILE LAHTI?
2) ,,JA USKUGE MIND:::JÄRGMINE POLIITILINE REKLAAM:: ""RIKKAM JÄÄB ELAMA!!!""" UUS REFORMI REKLAAM""ÄRGE VINGUGE ---MAKSKE ROHKEM""
VAENE KANNATAB JA SAAB KA VAREM KABELI:
huvitav3. oktoober 2015, 15:45
Miks rahulolematud.Palka ju saavad banaanlased 200.-euri kuus mis on palju rohkem kui aafrikas.Mis te virisete orjad hakake elama.
3. oktoober 2015, 15:01
rahulolu on tagasiminek!
eestlane on pigem arg, orjalik ahvinimene, kes võib olla näljas, aga teistel püüab näidata, et on "kõval tasemel", ehk natuke lollakas
Bla3. oktoober 2015, 15:49
Selleks et olla õnnelik ongi vaja rahulolu. Kui pidevalt keskenduda sellele mida sul ei ole siis see tekitabki rahulolematust. Samas on kõigil midagi mille üle õnnelik olla. Kasvõi selle üle, et käed liiguvad ja süda lööb. Minuarust on see suur tragöödia kui inimene kogu elu õnne nimel pingutab aga ei suuda näiteks päikesepaistest rõõmu tunda.
3. oktoober 2015, 14:01
Kolhoos "Raffa Hääl" arvab, et tõelise rahuloleva tunde tekitab soovi lösutada päev läbi kõhuli akna peal, uurida oma kullipilguga kes millal tuleb ja kuhu läheb, mida ostis ja ostmata jättis, siis kähku edastada rahuldustundega see uudis teistele rahulolevatele kolhoosiliikmetele ning kui päev hakkab õhtale veerema, siis viskuda oma rahuloluga soffale televiisori ette ning õhata vaimustunult, kuidas kuskilgi kauges tundmatus Mehhikos seebiooperite kangelased omavahel kisuvad. Et siis järgmine päev omavahel muljeid vahetada ning alustada uut päeva enda rahuloluks korjatavate külauudistega. Muidugi pole ka välistatud see, et oma uudishimulik pilk visatakse vahel ka teistesse kolhosidesse, nagu "Õitseng" ja "Awangard" või "Raffaste Sõprus" ning kuulatakse kolhoosi "Kindel Tee" ettepanekuid juhinduda kolhoosi "Võit" järgi....
/A tegelikult pole midagi muutunud..../
tegelikult3. oktoober 2015, 16:06
Rahvas kolhoosis tegi palju rasket tööd, mille vilju linnarahvas maitses. Teleka ees polnud aega lösutada, vaja oli hoolitseda ka koduse majapidamise eest. Ega põlluke ja loomad laudas õhust ja armastusest ei kasvanud. Leiutage õigem väljend oma kangelastele.
3. oktoober 2015, 16:31
Ega tänapäeva kollase lehe lugeja mõistukõnet ei oska mõista. Pole ka ime - raamatuid ei loeta ja mõtlemist enam ei arendata.
ehmatav3. oktoober 2015, 13:55
Tervisetrend kommentaarid on ehmatavad.... Mul jäi juba artikklit lugedes mulje, et mees peab patsiente viisakalt lollideks
veteran3. oktoober 2015, 13:25
Hr. Punab on kahtlemata tark, haritud ja pädev arst. See teadmine, et me rahulolematud oleme, paraku ei leevenda valu, mis oma kodumaa põhjaminekuga kaasneb. Oleksid meie targad tohtrid võtnud erilise tähelepanu alla meie riigijuhtide vaimse tervise, ehk siis oleks midagi pisutki paranenud.
mart3. oktoober 2015, 13:18
Punabil nägu särab rahulolust, ju ta siis saab head palka ja elab oma rahuloluga 111 aastaseks. Huvitav, kas ta siis ka veel rahul on?
just just!3. oktoober 2015, 12:41
...ja Teie, hr. Punab, kuulute ka nende hädaldajate hulka!
3. oktoober 2015, 12:55
sinu näpust imetud fakt ei nulli üldise hädaldajate arvu
EESNÄÄRE ???4. oktoober 2015, 07:22
JUST ,,JUST PUNAP AMMU VINGUB,,, -----KÜLL KÄIB DR. PUNAP ""HAIGE--KASSA UKSE TAGA JA ERITI TIHTI
ET RAHAD OM JÄLLE OTSAS,((KODUS TOITU POLE ,,TUBA KA VARSTI KÜLM, SEST KÜLMEMAKS JUBA ILM ON MUUTUNUD,, VÕI NUTAB--- POLE RAHASID --ET MEESTEL ---EESNÄÄRET KONTROLLIDA-???------JUST SEDA HAIGET MEEST UURINGULE SAATA!(( AGA MINA PANEKSIN HAIGLA UURINGUTELE))
1... SEST VALETAMIST,,VASSIMIST RAHADEGA -- OM EESTIS IKKA KURADIMA PALJU,???,((JUST KOLME MEHEL --OM TARTUS SEE VÕIMALUS MEESTE RAHADEST KA ÄRI AJADA?
"""PIGEM AVADA RIIGI RAHADEGA --JA SUURE KONTROLLI ALL ""MEESTE--HAIGLA MAARJAMÕISA '// SEST SAAB KOHE RAHADE ÜLE KINDLAM KONTROLL!
2:: KAS SINNA UUDE EHITATUD HOONE,, --VÕI VANA HAIGLA KÕRVALE --- VANA HEA JA REMONDITUD SISE-HAIGUSTE KLIINIKUMI;;
3:: JUBA 2015,, LÕPP--- JA EESTIMAA MEESTE RAVIKS --PEAKS JUBA OLEMA OMA MEESTE-- HAIGLA RUUMID DR.. SM, PUNAP JA ESIMENE RAVIMINE KA TOIMUKS SEAL KOHA PEAL,,,
JA ALGUSES HAIGESTUNUD MEES--UURINGUTE TÄPSUSTAMISEKS -- VÄHEMALT 5. PÄEVA MEES OM HAIGLAS SEES !
taimi3. oktoober 2015, 12:21
Rahulolematus on ainuke mis annab võimaluse arengule.
3. oktoober 2015, 12:57
Millist sinu arengu on oodata nt sellise kommentaari põhjal: "ei arva neist naistest midagi, sest nad kõik on ajupuudega.*"
õige3. oktoober 2015, 12:10
See on üks väga ohtlik inimtüüp, see rahulolematu. Alguses tundub, et tal oleks nagu õigus, et selline asjalik ja tugev mees. Aga lähevad aastad ja aastakümned ning virin aina jätkub, aina uute asjade üle, kuni ühel hetkel tekib mõte, et äkki ülejäänud perekond, kes seda pidevat hädaldamist kuulata ei jõua, ei olegi loll, nõrk ja naiivne, vaid lihtsalt tavalised inimesed, kes tahaksid ka mõnikord ilusamaid aegu nautida. Hädaldav mees ei ole asjalik mees, hädaldaja on hädaldaja.
paraku on sul asjalikkuse koha pealt õigus,4. oktoober 2015, 02:36
tegija näeb probleemi, on korraks rahulolematu, aga mõtleb välja lahendustee ja võtab kohe midagi ette, hakkab tegutsema.
Arstionu ilmselt mõtles oma "rahulolematuse" all just sellist rääkivat ja mittetegusat.
3. oktoober 2015, 11:59
Tänapäeval moodsalt nimetatud "rahuloleval" inimesel on tegelikult täiesti ükskõik, mis tema koduuksest kaugemal toimub, peale teda tulgu või veeuputus. Sellised "rahulolevad" on rahul, kui neil on võimalus kõhutäieks, seebikate vaatamiseks, shoppamise võimalus, klatsihimu ning lisaks veel ka suur annus alandlikku nõukogulikku kuuletumist. Vajaduse korral tuleb käiku ka lipitsemine ning kui läheb liiga igavaks, siis on jalad kibekiired uute külauudise järgi.
"Küll teised need muud asjad joonde ajavad," mõtleb rahulolev ja istutab ennast uuesti seebikate ette...
kapo3. oktoober 2015, 11:39
rahulolematus viib edasi,sest just tänu sellele,et osad ahvid muutusid puu otsas rahulolematuks ja tulid siis puu otsast alla on nüüd kõikide teiste ahvide valitsejad!!!
ja4. oktoober 2015, 02:31
kuhu sa selle valitsemisega lähed siis nüüd?
just täna loetud mõttetera3. oktoober 2015, 11:37
Ega see pole rikas, kel palju on, vaid see on rikas, kes omaga rahul on.
eks ta ole3. oktoober 2015, 15:00
Süües kasvab isu ja rahulolematus ei kao kusagile.
Kristi3. oktoober 2015, 11:23
Kogu see asi mis siin eespool on mille pärast rahulolematu olla. Mina elan sellise mõtte järgi, et ma ei muretse selle pärast mille muutmiseks ma mitte midagi teha ei saa.
N493. oktoober 2015, 11:22
häbi selliste sõnavõttude pärast ! haritud inime ja selline joga ! rahulolematus on suurim edasiviiv jõud. ainus vahend mandumise vastu. kui eesti rahvas seda ei oleks. siis saaks ka eestist vändata sarja a`la "Võimalik vaid venemaal" . konstruktiivne kriitika ja rahulolematus viivad elu edasi. ent ma ei saanud aru. ei hammustanud läbi. kelle hääletoru tohter siin sedasi mängib ja enda mainet kahjustab ?
3. oktoober 2015, 11:33
Kuhu sind viib edasi nt rahulolematus sinu naabri autoga?
viltu pulgale3. oktoober 2015, 16:57
Kas naabril on ka auto?
naine3. oktoober 2015, 11:21
Siin on jälle kurguauguni selliseid kommentaare kus inimesed on üdini rahulolematud. Minu arvates kirjutab dr. Punab väga head juttu. Minu arvates on ta väga tark ja haritud inimene ja ma ei näe põhjust miks mitte nii haritud inimesed peaks tema artiklit maha tegema. Mina olen oma mehe tervise suhtes küll tema käest väga arukat nõu saanud ja eks teisi teevad maha inimesed kes ise aru ei saa.
to : naine3. oktoober 2015, 11:24
näed sa siis. ka loll lammas oskab 21.saj kirjutada !
3. oktoober 2015, 11:35
kae, sina ka rahulolematu
troll3. oktoober 2015, 12:52
Tule taevas appi! Mehe tervise kohta antakse nõu naisele! Ega mees koer pole! Ma hästi ei mõista, miks doktor on loonud müüdi, et justkui mehed on eriti rumalad ja seetõttu kehva tervisega, kelle kallal alati tänitada võib. Doktor suisa korraldab konverentse, kus naised meeste kalla võtavad.
Lembit3. oktoober 2015, 10:32
Eestlaste rahulolematus on probleem neile kes Eesti rahva kulul lollusi teevad!
ÕL kommenteerijad on ALATI rahulolematud, seega järeldus3. oktoober 2015, 11:15
ÕL kommenteerijad teevad lollusi Eesti rahva kulul
lollusi Eesti rahva kulul seksi ja suhete teema taustal3. oktoober 2015, 11:31
Suurem osa Eesti naisi hindavad end üle. Ainult raha, auto ja luksuslik elu olgu tagatud. Missugusel mehel on sellist nõida vaja. Ausaid ja mõistlikke naisi otsi tikutulega. Üldiselt jääb leidmata. Ikka on lõpptulemus, oled järjekordse ussi kodu toonud.
__
sdsdds / 16:47, 2. okt 2015
vaestel ikka vaeste maitse, et eit olgu pekisem ja nekkar vahib ikka nekkarit
__
Eh / 09:51, 2. okt 2015
ei arva neist naistest midagi, sest nad kõik on ajupuudega.
E probleem (meditsiiniline?) on valida riiki valitsema neidsamu ajuseiskunud äärmuslibereid4. oktoober 2015, 12:36
jälle ja jälle ...
Vaat see tekitab nii r.-olematust kui ka kõiki muid hädasid, sest "kala hakkab ka peast ..."
Lembit3. oktoober 2015, 10:31
Eestlaste rahulolematus on probleem neile kes Eesti rahva kulul lollusi teevad!
BB3. oktoober 2015, 10:12
Kommentaaridest paistab ilmselgelt läbi, et doktoril oli selles suhtes õigus.
Juurika Jorss3. oktoober 2015, 09:42
Kui idiotism on tehtud elu normiks, siis mõistusega inimesel ongi võimatu rahul olla.
eluga rahul3. oktoober 2015, 11:38
miks sa lased om ellu idiotismi, aru ma ei saa
Aga kes tegi elu normiks?4. oktoober 2015, 12:31
Ei keegi muu, kui Sina (, Eesti valija,) ise!
Mida peaks kõrvaltvaataja elu normiks pidama riigis, kus rahvas i... järjekindlusega valib endi valitsejaiks Vaikiva Ajastu stagnante?
Mis tegelt annab tunnistust hoopis sellest, et ükski äärmus pole hea! Sest omal nahal on nüüd tunda äärmusliberaaldemokraatia "vilju". Enda nahal kõik vead läbi teha võib aga meie riigikese siin üldse hingusele saata.
guvernvr3. oktoober 2015, 09:35
Eestlane on rahulolematu olukorraga, kus valitsus ignoreerib 80% rahvastikust ja ajab mingit oma rida, rikkudes sellega nii PS´i kui ka kõiki au, eetika norme. Eestlane on rahulolematu, kuna eestlaste jaoks oluliste asjade jaoks valitsus raha ei leia, küll aga igasugusete Kreeka ja Jordaania projektidesse sadade miljonite matmiseks leiab, eesti näljas olevate laste jaoks ja pensionite tõstmiseks raha pole aga mugavus immigrantide ülalpidamiseks leiab ...... seda loetelu võiks jätkata pikalt ehk siis lühidalt kokku võttes põhiline probleem on see, et meie valitsus teenib välismaiseid isandaid ja mitte oma rahvast. SEE ONGI SEE, MIS TEKITAB VIHA.
Samad sõnad!3. oktoober 2015, 10:29
Pealkiri pole muidugi päris täpne, sest on ka rahulolevaid. Nendeks on välisettevõtetega ja eriti -pankadega diili teinud poliitikud jm ahnurid. Kel on nüüdseks kinnise territooriumiga mereäärsed eramud, maa ja maasturid. Keda kaaskodanike ja rahvuse kängumine ei koti!
paari minutiga leitud näided3. oktoober 2015, 11:24
"Eesti naised... on ju terve elu ennast müünud, nüüd järjekordselt juudile, venelastele , moslemile ja siis meeldib veel neegri m...i imeda !! Vastik lihtsalt kõrvalt vaadata kuidas verd pilastatakse raha nimel !???" (artikel Karrost)
_
Nojah / 11:03, 3. okt 2015
Kas uus Saagim, kell rikkaliku siseelu kõiki nüansse peaksime teadma? (artikel Krummist)
___
neegri / 09:17, 3. okt 2015
sitta ongi kõige raskem kasida (artikel Liivist)
___
NOH KINDLASTI ON VALITSUS SÜÜDI
EI ole ju3. oktoober 2015, 09:18
rahulolematus on tagajärg ja seega ei saa olla probleem.
PRobleem on see, millest on see rahulolematus tekkinud ... põhjused palju sügavamal ja arusaamiseks vaja teada tõda, mitte ekselda valedes (meedia ja poliitika täis on ... ühiskonda sedasi mõjutades.)
Rahulolematus on normaalne, kui on selleks põhjust ... ja praeguses Eestis on Põhjust küllaga.
Lahenduste leidmiseks vajame selget pead, süüdistamiste ja sildistamiste asemel.
3. oktoober 2015, 09:26
õige jutt! ja üheks põhjuseks võiks välja tuua tohtri enda suhtumist oma patsientidesse. probleemi lahenduse asemel saad igikestva "nn. ravi!" Rahulolu hakkab ikka rohujuure tasandilt. Vaadaku peeglisse jä küsigu endalt "mida ma iga päev valesti teen, et sellise rahe rahvalt enda peale saan!"
Rahulolematu .3. oktoober 2015, 09:14
No, kuidas ma saan olla rahul olukorraga, kus mina, kes ma olen terve elu ausalt tööd teinud, pean virelema alla 300 €-se pensioniga, samas, kui endised punaparunid ja loodrid-elukunstnikud, kes pole ühiskonna heaks midagi kasulikku teinud, lausa suplevad rahas ja riik lausa soosib seda sigadust.
tänu3. oktoober 2015, 09:04
sellele on siiamaani kaardil ja ka teiste rahvaste hulgas
mojor3. oktoober 2015, 09:02
Jälle tellitud artikkel ja arvamused,mis ajavad sita keema.Sa inimene oled kas pime,loll või lihtsalt kliki tööriist. Hale kuju.
Aga KES valib klikki?4. oktoober 2015, 02:26
Meil on siiski (veel, õnneks) valimised, mis maksavad.
Andres3. oktoober 2015, 08:57
Doktor, see diagnoos pole küll eestlastele. Mõnel on veel meeles punase fashismi "õnneaeg". Korraks oli rahulikum, nüüd märatseb eesti põlisrahvuse kallal sakslaste juhtimisel ja "omade" poliitiliste värdjate toel brüsseli genotsiid. Ole terve eesti rahvas ja vali omale õiged rohud.
Tuleb tõesti õiged rohud valida,4. oktoober 2015, 02:25
kui lolli järjekindlusega neidsamu pol. värdjaid end juhtima valitakse!
probleem on3. oktoober 2015, 08:56
mees!3. oktoober 2015, 08:53
sul on tõsine ajuhälve, lase ennast spetsialistil kontrollida!
m503. oktoober 2015, 08:52
selle jutu eest võid kurikaga saada tarkpea.
$$$3. oktoober 2015, 08:51
Minu mäletamist mööda müüs herr doktor omal ajal peenisepikendajaid
Väga tõsiselt võetav arvamusliider!
dr.Tillipikendaja3. oktoober 2015, 09:49
Ju siis läks (läheb) hästi, leidnud oma nishi.
Raivo3. oktoober 2015, 08:43
Kulla mees, kui oled rahul,siis kas oled loll või surnud, rahulolematus on kõige parem edasiviiv jõud.
Millega rahul olla?3. oktoober 2015, 08:35
Lokkav korruptsioon valitsussektorid!
1/3 rahvast elab alla vaesuspiiri!
1/3 rahvast tuleb ots-otsaga kokku!
200 tuhat noort---kes peaks edasi viima eestlust on maalt lahkunud!
Mida sa hambutuna siin naeratad või oma saabuvast vanaduspõlvest rõõmu ja kindlustunnet näed?
Õige kõik,3. oktoober 2015, 08:56
lisan,halb arstiabi kättesaadavus, eriarstide ülipikad järjekorrad,rohtude ebareaalsed kallid hinnad.
Toidud keemiaga seest ja väljast täis topitud.Need lihasaadused on mittesöödavad,eriti Rakvere omad.
Sotsiaal hoolekanne olematu,inimene,vanur, puudega ,neid ei huvita.
Aga valdade juhid sõidavad valla raha eest Hispaaniasse kogemusi vahetama, naersin kõva häälega.Kui abi küsid ,raha pole ju vallal.Kas õiguskansler peaks kord juba sekkuma?Kas me tõesti,sellist EESTIT tahtsime, ei tahtnud?
Liisbeth Gerner3. oktoober 2015, 11:04
Õlgus!Millega siis rahul olla?Ülal kõik ära öeldud