Inimesed

Grete Paia: toidu hind Milanos on tudengile muserdav (12)

LISA KOMMENTAAR

Greetings to Grete! A beautiful girl and a beautiful voice!8. oktoober 2015, 18:26
Liina2. oktoober 2015, 14:03
Hästi sümpaatne lugemine. Tüdruk on ikka kahe jalaga maa peal.
lugeja2. oktoober 2015, 13:11
Tütar elab juba 15 aastat Itaalias (Como,Cantu) ja ma küllaga ka külas käinud.Mitmeid kordi Milaanos tuuritatud ja katedraalis käidud,käidud huvilisena La Scalas teatri rõdul uudistamas,Milaano vanas kindlus-muuseumis..........aga põhiliselt südalinnas. Nendest käikudest küll head muljed aga äärelinnast-tööstusrajoonist ei oska kommenteerida. Pagulaste kohta on tütar küll maininud,et autoga Milaanosse sõita nagu nuhtlus,valgusfoori ette seisma jäädes jooksevad ,,külalised,, tuuleklaase-peegleid puhastama ja............nõuavad ka nagu mingit tasu ja kui eitad siis vaata et su autoga midagi ei juhtu!!
Kae pilte2. oktoober 2015, 13:03
Kus alles nüüd eputab. Tahab olla nüüd nagu maailmakuulus staar wä?
andipagulane2. oktoober 2015, 12:41
seal on meeleduld pakulasi ja meil poetaga räägiti et iga päev vägistataks e iga naine seal kümme korda J a kõik saavad noaga kui raha ei massa
Turist nr.22. oktoober 2015, 12:16
Turistil õigus, mega räpased linnad seal mail.
Keegi ei käse väljas süüa, õppigu süüa tegema ja võtku lõunaks toit kodunt kaasa, nagu teevad paljud teised. No aga ega see vist meie kuulsusele ei sobi! Poodides hinnad eesti omadest ei erine. Samas mina ei saanudaru, et ka väljas süües oleks hinnad kõrged olnud. Aus olla ega ma pole kunagi hindasid vaadanud.
Reaalne pilt2. oktoober 2015, 11:32
Meie üliõpilased ei jaksa meie Eesti ülikoolide sööklates söömas käia. Samas on need sööklad täis tumedanahalisi võõrüliõpilasi, kes seal tundide kaupa lebotavad. Nemad loengutes ei käi, mängivad lauatennist ja ajavad plikadele ligi. Ju siis on raha ja aega piisavalt.
Turist2. oktoober 2015, 11:29
Kui arstitudengile meeldib selline ülimalt räpane linn siis... No loomulikult on see igaühe enda valik, millega ollakse harjunud ;) Head nautimist!
Arstitudengist erasmuslane2. oktoober 2015, 09:07
Elasin ja õppisin terve aasta Itaalias. Elasin ka Salernos ja Napolis. Fantastiline linn. Kõik on ülivõrretes, Turist, Te teete ülekohut maailma ilusaimale linnale.
.2. oktoober 2015, 09:01
Miks peaks Milano mingi tudengi pärast oma toidu hindu (ja ka muid hindu) alandama?
Mu abikaasa käib juba üle 20 aasta seal messide. Lepinguid sõlmimas. Ikka üks aasta tema, teine aasta ta kolleeg.
Ja ongi kallis. Reeglina ööbitakse see üks öö mingis hotellis, mis asub 40 km. linnast väljas--on pea poole odavam. Ja söömine ning kohvitamine neelab täielikult need päevarahad, mida firma maksab.
Ainuke hea asi on see, et saab äärelinna kauplustest oma garderoobi uuendada. Kesklinnas samamoodi kõik tunduvalt kallim, .
häh,2. oktoober 2015, 10:28
ega ta ju ei leiagi, et tudengi pärast peaks hindu alandama- räägib lihtsalt, et tema jaoks kallis.
samas ei saa aru, et käiakse messidel lepinguid sõlmimas ja ka ühe ööbimise pärast sõidetakse linnast 40 km välja, et odavamalt saada- saaks sellest aru, kui inimene puhkust veetmas ja tahab kuskil idüllilises kohas majutuda. leiab ju ka kesklinnast üsna normaalse hinna ja kvaliteedi suhtega hotelle.
Turist2. oktoober 2015, 08:38
Kool võib ju isegi äge olla aga Milano ise on üks ääretult räpane tööstuslinn. See Katedraal, mis pildil taustal ja veel paar kohta. See on ka kõik. Piisab ühest päevast, et need kohad uudistada ja kiirelt vehkat teha.
Veel jubedam koht on Napoli. Õnneks teadsime seda juba ette ja veetsime seal vaid loetud tunnid.
Igatahes, reisisõbrad, jätke see meelde! Aga nende linnade lähedal on oi kui palju imelisi kohti, mida avastada. Kuna neis aga lennujaama pole siis peabki korra neis linnades käima.