Il VoloFoto: Reuters / Scanpix
Üritused
30. september 2015, 17:11

PISSISID PÕRANDALE JA MÄÄRISID SEINU? Šveitsi hotell süüdistab Itaalia eurolaulikuid rüüstamises (8)

Viietärni hotell Šveitsis süüdistab tenorite poptriot Il Volo, kes tänavu esindas Itaaliat Eurovisionil, oma hotelliruumide rüüstamises ja määrimises.

Kolm noort tenorit peatusid Locarnos Hotel di Garni du Lacis pärast šõu salvestamist Saksa telekanalile ZDF. Hotelli teenistujad nendivad, et noormehed pidasid end hotellis üleval nagu rokkstaarid, mitte ooperilauljad, kirjutas The Local.

Kui koristajad nende tubadesse sisenesid, põrkusid nad esmalt tagasi, sest seal valitses kohutav kaos. Madratsid, voodiriided ja rämps oli kõikjale laiali pillutud. Hotellitöötajate sõnul oli vannitoa põrandale urineeritud ning ühes toas oli koguni sein väljaheidetega määritud.

Pop-tenorid ise väitsid, et toad olid kohe alguses hirmsas seisukorras. Nende sõnul olid hotellitoad räpased ja tolmu täis ning nad kõik said seal tolmuallergia.

"Järgmisel päeval kolisime me teise hotelli. See ilmselt ärritas meie vastuvõtjaid ning nad tulid lagedale valede ja alusetute väidetega," teatasid tenorid ametlikult. Üks grupi liikmetest, Gianluca Ginoble lubas, et hotelli absurdsete väidetega hakkavad tegelema nende advokaadid.

Eurovisionil jäi Il Volo kolmandale kohale.