Video: Mari Luud
Saund
29. september 2015, 19:41

ÕHTULEHE VIDEO | ROCK THE NIGHT: rokkbänd Europe pajatas kaunitest naistest, seksist ja tõeliste rokkarite elustiilist (8)

Täna õhtul Rock Cafe's esinev maailmakuulus rokkbänd Europe on Eestis küll alles esimest korda, kuid Õhtulehel avanes kõigi fännide meeleheaks erakordne võimalus: Õhtuleht sai Europe'i meestelt eksklusiivse intervjuu, kus mehed rääkisid avameelselt, kuis on neil lood kaunite naiste ja seksiga, kuid ka sellest, kui raske ühe tõelise rokkari elu üldse on.

80ndatel rahvusvaheliselt tuntuks saanus Rootsi bändi esindasid tänasel intervjuul trummar Ian Hagland ja klahvpillimängija Mic Mihaeli. "On tore lõpuks siin olla ja oma muusikat teiega jagada," tunneb bändi trummar siirast rõõmu, et lõpuks ometi on Europe jõudnud ka Eestisse.

Karvikutest meestest, kes oma loomingut suure kirega juba aastakümneid tagasi jagasid, on saanud vähe viisakamad ja viksid üle keskea mehed, kes tunnistavad, et praegu on rokkari elu kindlasti lihtsam elada, kui aastate eest. "Siis me olime kodust ära 2-3 kuud. Nüüd võib olla 3 nädalat," selgitab Haugland.

Mis on hoidnud neid mehi ja nende fänne selle muusika juures? Mis on nende fenomen?
Michael seda öelda ei oska, kuid tunneb suurt rõõmu, et nende muusikalise teekonnaga liituv ühe enam noori, kes leiavad lemmikuid nende varasemast loomingust, kuid ka nende uutest hittidest.

Palju teavad mehed Eesti ja eestlaste kohta ja kas neid ootab igas järgnevas riigis ees ka mõni uus silmarõõm - seda vaata juba Õhtulehe videost!