Numeroloog Kai TammFoto: erakogu
Inimesed
26. september 2015, 11:51

Kuuvarjutusrituaal, mis aitab vabaneda halbadest harjumustest (10)

Kuidas vabaneda halbadest harjumustest, kompleksidest, psüühilisest nõrkusest ja needusest ehk kõigest sellest, mida teadvustad kui ülearust, tarbetut ja kahjulikku? Numeroloog Kai Tamm teab ja jagab Õhtulehe lugejatega üht rituaali, mida eesootava superkuuvarjutuse ajal ette võtta.

Kolm päeva enne varjutust ära söö liha, pähkleid ega seemneid. Kaks korda päevas tee kontrastdušši – soovitavalt päikesetõusu ja loojangu ajal, kuid võib ka lihtsalt hommikul ja õhtul.
Rituaali läbiviimiseks varu 2 klaasi pühitsetud või laetud vett, peegel ja küünal.
Üks tund enne täpse varjutuse kellaaega joo väikeste lonksude haaval klaas vett. Siis võta kontrastdušši, mitte vähem kui seitse korda, 5-10 minuti jooksul. Naised alustavad ja lõpetavad kuuma ja mehed külma veega (päikesevarjutuse ajal vastupidi).

Seejärel istu küünlatule ees ja mõtle, millest soovid vabaneda. 10 minutit enne varjutust vaata teraselt peeglisse ja heida põrandale, peaga põhja suunas. Lõdvestu ja mana silme ette oma peegelpilt. Mõtle, et mitte sina, vaid sinu peegelpilt suitsetab, joob, põeb haigusi, närvitseb, häbeneb, et tal on kompleksid ja probleemid. Siis suru see peegelpilt kokku ja saada endast eemale, tühjusse. Pärast seda lama veel veidi, siis tõuse, kustuta näppudega küünal ja võta kontrastdušši. Joo aeglaselt ja väikeste lonksudega teine klaas vett, pärast iga lonksu hinga sisse ja kinnista oma uut, vaba ja puhast mina.

Läbi tehtud rituaalist ja oma tundmustest ära kellelegi räägi. Jäta see rõõm sügavale endasse.