Foto: Aldo Luud
Tele
24. september 2015, 12:46

VIDEOD | HEA UUDIS NALJASÕPRADELE: "Tujurikkuja" tuleb tagasi (45)

Kui möödunud vana-aastaõhtul olid paljud televaatajad pettunud, et ei leidnud ETV aastavahetuse programmist Märt Avandi ja Ott Sepa "Tujurikkujat", siis tänavu saab piduõhtut veeta taas tandemi esitatud sketšide saatel. "Jaa, meil on kokkulepe "Tujurikkuja" meeskonnaga olemas ja neil on esimesed ajurünnakud juba seljataga," kinnitab ETV meelelahutussaadete toimetuse juht Mart Normet.

Märt Avandi ei tihanud eelmisel reedel Kanal 2 saates "Viis aastat hiljem" kindlat lubadust anda. "Kuna see tegemine on alati pehmelt öeldes ärev ja kõik jääb viimasele minutile, siis kuni 31. detsembrini ei pruugi olla kindel, kas see saade valmis saab," kruvis näitleja pinget üles. "Huvitav on, jah, see, et "Tujurikkuja" tegemine on nagu eksamiks õppimine – ikka jääb see viimasele hetkele," möönab ka Normet.

"Tujurikkuja" on aastavahetusel eetris olnud kuuel korral. "Maksimaalselt paar päeva enne aastavahetust on saade reeglina valmis saanud. Hea on selle viimase hetke närvikulu juures aga see, et see hoiab naljad värsked ja tõesti uued. Sest kui sketšid praegu ära filmida, jõuab elu vahepeal veel mitu pööret teha, nagu ka värsked poliitilised sündmused näitavad," arvab Normet.