Inimesed

Kuus inimest, kelle supervõimeid teadus ei suuda seletada (22)

LISA KOMMENTAAR

Marks24. september 2015, 21:31
Neid imeinimesi on igal pool meie ümber.Olen teinud ise ka igasuguseid katseid.Paljud katsed on õnnestunud ja füüsikaga ei suuda neid seletada.Neist huvitavamad olid ehk asjade liigutamine tahtejõuga,kehast väljas käimine,teisele inimesele unenäo tegemine.Vaimud on huvitavad.Mõtete lugemine on huvitav.Ja üks on kindel,kõike.saab õppida.
Õhtulehel võimed puuduvad aga tahab teiste võimete eest raha teenida24. september 2015, 17:24
Selliseid kutsutakse parasiitideks
sulja24. september 2015, 16:03
jumal on ainus seletus loomulikult... kuidas te inimesed sellest aru ei saa..
Tuba24. september 2015, 22:39
Mine võta tuba oma jumalaga ning seejärel saa üle temast.
Qwert24. september 2015, 14:15
Kuna jutt on maksuline, ja kommentaaridest ühte nime, Wolfgang Messing, välja ei lugenud, siis on natuke jama võitu.
MM24. september 2015, 13:43
Pudru ja kapsad koos. See kui keegi arvutab ülihästi või omab fotograafilist mälu - see ei käi kuidagi mingite füüsikareeglite vastu. Ülejäänu on külamuttide jutt. Palun viidake neile reaalsetele teadusuuringutele, mis neile inimestele tehtud on. Puuks!
arusaamatu24. september 2015, 12:51
Miks pole nende ime meeste hulgas Chuck Norrist? See mees suudab ju kõike :)
ja jaa24. september 2015, 15:30
Ja Chuck Norris mett ei söö.Ta sööb kohe mesilasi:)
ja kui25. september 2015, 11:27
ja kui Chuck Norris vastu tuult kuseb hakkab tuul teiselt poolt puhuma.
!!!!24. september 2015, 12:01
Kahju et artikkel on tasuline, loetav oli vaid imeinimeste esimene punkt. Kuid vabandust, kuidas saab kontrollida, mida too mees seal sadade miljonite kilomeetrite kaugusel tegelikult näeb? Fantaseerib vahest niisama asju kokku. Kes ja kuidas seda kõike kontrollida saab?
njah24. september 2015, 11:45
Wim Hof pole mingi imemees. Meil Eestiski selline olemas, Henry Kaarma, kes on taliujumise maailmameister, ta teeks Wim Hofile ära. Artiklit ei näinud, aga piltidelt oli näha "kahvli painutamine mõtte jõul" ja pildil oli Uri Geller, kes on juba paarkümmend aastat tagasi paljastatud kui petis. Tal ei ole absoluutselt mingeid imevõimeid ja kõik ta trikid on tavalised mustkunstniku trikid. James Randi, kes paljastab petiseid, on ta korduvalt vahele võtnud. Randi andis ka juhtnöörid, kuidas Uri Geller otsesaates lolliks teha. Saate meeskond võttis omad kahvlid jm värgid ja palus Gelleril nendega trikke teha, tulemus: fail. https://www.youtube.com/watch?v=TNKmhv9uoiQ
Detailsete piltide joonistamine õnnestub autistidel, see-eest nad ei saa igapäevaelus hakkama. Peast arvutamine võib ka autistidel üle mõistuse hea olla.
süsimust iroonia24. september 2015, 11:20
Noh ega teadus ei oska seletada midagi sellist, mis ärihaid nälga jätaks :D
aga palun24. september 2015, 10:18
arvamus24. september 2015, 10:18
Kogu artiklit ei näe, kuid piltide järgi on juttu ka jäämees Wim Hofist. Googeldage "wim hof method". Põhimõtteliselt on sarnased võimed meis kõigis. Vaadake https://www.youtube.com/watch?v=VaMjhwFE1Zw Kui kõike ei viitsi, siis alates 31 minutist. Peale nädalast treeningut Poolas silkavad kaks noort ajakirjanikku lühikeste pükste väel talvise, lumise, ja kõrge mäe tippu.
teadus24. september 2015, 09:07
ei suuda kahjuks veel väga- väga paljusid asju seletada. Ja mida rohkem me saame teada, seda rohkem tekib uusi küsimusi.
Tšingis Khan24. september 2015, 08:56
pange nad kõik märklauaks minu vibuküttidele, vaatame, kelle elueliksiir paremini toimib.
oopus nr 524. september 2015, 08:32
Ma avan, et just tänu sellele, et teadlased ei oska paljusid nähtusi seletada, on meie maailm ikka veel olemas ja meie siiamaani elus. Kus kasutatakse kõigepealt uusimaid avastusi ja leiutisi? Sõjanduses! Alles hiljem hakkab sõjandusest imbuma leiutisi tsiviilellu. Mida teeb nurkasurutud diktaator või valitseja, kui tal on olemas eriti efektiivne tapmisvahend? Kasutab seda kõhklematult! Näiteks kui omal ajal oli Kuveidis sõda, lasti terve Pärsia laht naftat täis nii, et elu seal lahes suri välja. Kas Hitler oleks kõhelnud USA-d, Euroopat ja teisi maid tuumapommidega pommitamast, kui tal oleksid need olemas? Kindlasti mitte. Seega inimesed pole veel piisavalt vastutustundlikud, et omada teadmisi, mille abil saaks teha palju halba (ja ka palju head). Sest alati leidub tegelasi, kes ei kõhkle maailma hävitamast, kui neil oleks see võimalik.
Arvan, et on siiski olemas nutikaid ja ebastandartselt mõtlevaid teadlasi, kel on seletused olemas imelikele nähtustele. Aga nad vaikivad siintoodud põhjustel. Et me ikka veel elus oleksime.
Urmas24. september 2015, 08:01
"Kaugvaatlemine on inimese suutlikkus kirjeldada kaugeid, koguni sadade tuhandete kilomeetrite kaugusel asuvaid paiku sinna jalgagi tõstmata."
ÕL! Palun mind ka nimetada kauvaatlejaks, sest ma suudan näha vähemalt 120 000km kaugusel olevaid esemeid, inimesi, nende hetke tegevust jnejne. Seletan- kuna maakera ümbermõõt on umbes 40 000km, siis ümbritsevat kirjeldades, et näen 3x maakera ümbermõõdu ehk 120 000km kaugusele või veelgi kaugemale. Proovigu tõestada, et ma valetan.
Huvitav, milliseid esemeid sadade tuhandete kilomeetrite kaugusel olevaid esemeid kirjeldas see mees kui maakera ümbermõõt on ainult 40 000km ja kuidas teadlased seda kontrollisid?
!!!24. september 2015, 12:06
Aga mina võin üsna hästi kirjeldada Pluuto maasikke ning eriti hästi ning detailselt veel neid teiste tähtede ümber tiirlevate planeetide maastikuvaateid, sadade valgusaastate kauguselt. Vaat nii! Olen kah ehk imeinimene?
...24. september 2015, 22:09
As reported by a publication in the Journal Scientific Exploration, one of the study’s participants, Ingo Swann, was able to successfully describe and view a ring around Jupiter that scientists had no idea existed at the time. (source 1) Ingo has gone on to write about remote viewing the moon and other strange anomalies within the realm of parapsychology.
Teadus24. september 2015, 07:14
Ja meile räägivad teadlased,et MMS tapab kuid hoopis ravib. Supervõimeid teadus ei oska seletada.