Tele

VIDEO | Kanal 2 "Kodutunne" renoveerib lapselapsi kasvatava vanaema kodu (23)

LISA KOMMENTAAR

3. oktoober 2015, 21:37
Nõmedad kadedate inimeste kommentaarid, kui ei meeldi ärge vaadake neid saateid. Kõik inimesed teevad vigu ja paraku on see meil kõigil loomuses. Ei tooda neile inimestele midagi kandikul ette,ainult elamine tehti soojemaks ja väheke kenamaks,oma elu elavad nad ikka edasi ja mitte kerget,ainult veidi optimistlikumalt,sest neid on märgatud ja aidatud. Maal on inimesed väheke naiivsemad,sellest ka sellised tagajärjed, aga näe inimesed elavad ja elage teie ka ja tehke oma vigu ja saage oma õppetunnid ja elavad nemad ja on saanud enda õppetunnid ja mulle kyll tundus,et nad on sellest õppinud. Õppige ka andestama,teie olete siin kurjad naise peale,kellel on lõtv pyksikumm,aga mõelge natuke ja proovige end panna selle naise olukorda.Ma ei kiida ega laida kedagi ja las see moraali lugemine jääb peetrusele taevaväravatel,vaadake siis kallid kommentaatorid,mida peetrus teile räägib.
tydruk24. september 2015, 10:00
Lapsed on segavad faktorid.Ja mis mõttes ei ole võimalik lapsi toetada-ise kül nii halba elu ei ela.Emal lihtsalt sügeleb nii jubedalt.Ja pealegi miks vanaema ei taotle ennast laste eestkostjaks saaks äkki toetustki,et laste vajadused saaks täidetud.Olen jätkuvalt arvamusel,et sellistel naistel võiks kõik läbi lõigata.Ja kahju naisest kes ei tea,et tänapäeval on abort ka võimalik.
Tean seda asja15. oktoober 2018, 01:10
... teie ei tea paljutki
No jah...22. september 2015, 21:56
Vaadates selle rongaema Facebooki kontot (Sigret Siimann) tundub,et enda tarbeks on rahalisi vahendeid küllaga ja vaat,et jääb veel ülegi!!!!
eestlane22. september 2015, 19:39
Ärge nüüd õelutsega, ainult üks lastest on pagulase nägu ja tegu, teised ehk ikka omade eesti poiste vallatused.
numa ei tea22. september 2015, 13:21
ok, lapsed lasteks, aga see vanem generatsioon ikka päris aruta....Ei saanud vanaema oma laste kasvatamisega hakkama (tütar elas tänaval, poeg ei suhtle praegugi) ja ei saa ka ema oma laste kasvatamisega hakkama (igal lapsel oma isa - lausa rahvusvaheliselt, emal pole jõudu kasvatada, aga lapsi juurde saab küll). Tundub, et aru tuleb pähe alles vanemas eas. Jah elamine oli ju korras, aga selline südantlõhestav kiri kirjutada saatele, et alguses ei saanud keegi arugi, et tütar selle oma laste ema hüvanguks kirjutas. Ei jäänud mulle sellest kärgperest head muljet. Vägisi on tunne, et kasutati annetajaid ja saatetegijaid-ehitajaid alatult ära....
nõus 22. september 2015, 19:37
Lapse tegemine on ju päris meeldiv tegevus, aga kasvatamine on raske töö. See, et iga laps eri isaga, no see ju rikastab ja varsti avanevad sellistele naistele veel suuremad võimalused eesti rahva juurdekasvu geneetiliseks rikastamiseks.
murr22. september 2015, 12:47
ma arvan ka,et selle pere naised küll ei vajanud seda remonti,aga lapsed küll.Kahju lastest
Kui22. september 2015, 09:31
maja korda tehtud kas siis ühe lapse isa(nigeeriast)veab ka ennast kohale ja muidugi pagulasena.
29. september 2015, 19:56
mina22. september 2015, 08:47
A miks su mees soomes rabab, mugavuspagulane, sõja eest põgeneja, otsib paremat elu?
Lisaks on su argumendid lausa rumalad!
Tule taevas appi...22. september 2015, 07:20
...see oli jube,et sellistele minnakse appi?????
penskar22. september 2015, 06:42
arvan et polnud väga õige koht appi minna .tegus vanaema ja noor ema,miks ei täida siis oma kohuseid,tobe jutt lastel seal parem.Vanaema ja tütre elukäik üsna sarnane,tütar kutsub saadet ema aitama ,aga millega tegeleb ise ,need ju tema lapsed,ei meeldinud see saade,minu silmis polnud see aus on ju väga raskes seisus peresid kus ka tublid vanemad
njah21. september 2015, 21:06
need naised pole kumbgi eriti selge mõistusega,lisaks lõdva püksikumm
see vana21. september 2015, 21:20
on ikka päris ilma aruta .kohutav vana lehmatis. häbi ka ei ole.
jaa, jaa,njah22. september 2015, 19:46
Lühike aru ja lõtv püksikumm on lausa lahutamatud.
Tiina21. september 2015, 15:13
Tundub et siin on küll midagi väga mäda, lapsed hüljanud ema tahab roosilist elu, esialgu lastele ja küll ta ise ka sinna lõpuks jõuab. Ei meeldi mulle see lugu, mul on ju õigus oma arvamusele
sa ju nägid21. september 2015, 21:29
missugune ema teda kasvatas koos nende jõledate kasuisadega.
Tiinakene22. september 2015, 19:43
Ei ole sul õigust siin suud pruukida, vaata tähelepanelikult ja sa näed, et üks nendest lastest on kangesti pagulase nägu. Ja pagulasi ei tohi taga rääkida, nad võivad solvuda, ma kardan, et vana murjan istub kusagil võsas ja ootab kuni kodu korda tehakse, küll siis tuleb kohale ja hakkab oma kohustusi täitma.
jants 21. september 2015, 14:43
ja riigi kinnisvaraamet renoveerib või üldse nullist ehitab oma hoolealustele hoopis teisest kvaliteetrühmast eluasemed,tulge,lagastage,põletage,kapremont iga kuu tagant.
jants 21. september 2015, 14:43
ja riigi kinnisvaraamet renoveerib või üldse nullist ehitab oma hoolealustele hoopis teisest kvaliteetrühmast eluasemed,tulge,lagastage,põletage,kapremont iga kuu tagant.
Arne21. september 2015, 13:47
Seda võib nimetada uute valijate tegemiseks. Kui meid {reform} ei vali, siis otsige uus koht omale.
jep21. september 2015, 13:30
oma rahvale raha EI leita ,vaja teha korjandus aga nn pagulastele leitakse. Need ministri nn meie mugavuspagulased teenivad raha oma pere ülalpidamiseks võõras riigis oma perest kaugel aga minu kui maksumaksja raha kulutatakse mingite sissetungijate majutamiseks ja ülalpidamiseks. Miks mu mees peab soomes rabama lisaks minu müüja närusele palgale mis ma siin saan et peret toita???????
Vaadates neid korda tehtuid maju ajab ikka tigedaks küll. Meie maja ei saa korda teha sest kõik ei suuda laenu maksta oma sissetulekutest ja jääksid ühistule võlgu. Aga neile kantakse kandikul KÕIK kätte. JAMA.................................................