David Beckham poeg Brooklyni ja tütar HarperigaFoto: LUCAS JACKSON
Kõmu
20. september 2015, 18:01

VIDEO | David Beckham avaldas oma poja kohta jahmatava tõe (18)

David Beckham avalikustas ABC News kanalile jahmatava tõe: tema süda on murtud, sest üks tema poegadest ei taha enam kuulsa isa tõttu jalgpalli mängida!

Kolme poja (16aastane Brooklyn, 12aastane Romeo, 10aastane Cruz) ja ühe tütre (4aastane Harper) uhke isa tunnistas, et lootis, et vähemalt üks lastest hakkaks jalgpalliga tegelema. Ühel päeval ütles talle aga üks tema poegadest, et ta ei julge enam jalgpalli mängida.

"Üks minu poegadest tuli minu juurde ja ütles: "Issi, tead, ma pole kindel, et ma tahan kogu aeg jalgpalli mängida. Iga kord, kui ma platsile lähen, tean, et inimesed mõtlevad: "See on David Bekchami poeg", ja kui ma ei mängi nii hästi kui sina, siis sellest ei piisa," tõdes Beckham. "See murdis mu südame."

Beckhami reaktsioon oli aimatav: "Vastasin talle: Ok, lõpeta. Sa mängid, sest tahad mängida."

Pole avalikustatud, millist oma kolmest pojast Beckham mõtles, kuid arvata on, et jutt puudutas pere vanimat, Brooklynit. Nimelt lahkus 16aastane poiss aasta alguses Londoni Arsenali jalgpallimeeskonnast ning vaatab nüüd teiste karjäärivõimaluste poole. Noormees unistab väidetavalt näitlejakarjäärist Hollywoodis.