Esimene printsess Karmen Mets, aeroobikakuninganna 2015 Helena Hanni ning teine printsess Karolin Möllits.Foto: Jana Laigo
Inimesed
20. september 2015, 10:01

PILTUUDIS | Eesti uus aeroobikakuninganna on Helena Hanni (5)

Tuhande külastajaga populaarne fitnessipidu Reebok Fitness Festival päädis laupäeva õhtul 22. aeroobikakuninganna valimisega. Ihaldatud tiitli sai endale Helena Hanni, kes suutis läbi nelja vooru žüriile enim muljet avaldada, edastab võimlemisliit. 
 

Aeroobika Kuninganna 2015 esimene koht. Suurimad tänud kõigile.Estonia Reebok Fitness Festival - Aerobic Queen 2015...

Posted by Helena Hanni on 19. september 2015. a.

Silmapaistvalt pika ajalooga võistlusel hindas žürii liikumiste sooritamise puhtust ja täpsust, koordinatsiooni ja rütmitunnet, esinemisoskust ja väljenduslikkust, aeroobset vastupidavust, treenitust ning väljanägemise esteetilisust ja atraktiivsust. Žürii esinaise Kadri Liivaku sõnul oli selleaastane võistlus üks tasavägisemaid, mis tegi võitja väljaselgitamise päris keeruliseks.

Žürii koosseisu kuulunud Tiina Park hindas osalejate taset samuti kõrgeks. "Mul on hea meel öelda, et tase tõuseb iga aastaga. Kogu üritus oli hästi korraldatud ning aeroobikakuninganna võistlusvoore juhendasid maailmatasemel treenerid. Osalejad oskasid maitsekalt ka kostüüme valida ning pealtvaatajad said hea show osaliseks," lisas Park.

Aeroobikakuninganna sai lisaks tiitlile auhinnaks ka moekunstnik Kati Veerme-Eek disainkleidi, Reeboki spordivarustuse ning kaaneloo ajakirjas Tervis Pluss.