Mikk Jürjens (paremal) ja Indrek Ojari ETV saates "Kontakt".Foto: ülo Josing / ETV
Tele
18. september 2015, 19:08

VIDEO | Näitleja Mikk Jürjens meenutab oma esimesi samme Linnateatris (1)

Täna õhtul kell 21.40 algab ETVs saatesarja "Kontakt" uus hooaeg. Sedapuhku on saates külas näitlejad Mikk Jürjens ja Indrek Ojari, kes on vaatajatele hästi tuttavad nii teatrilavalt kui ka telesarjadest.

Miku algus Tallinna Linnateatris oli täis naljakaid apse, mis ajavad naerma veel aastaid hiljemgi. Vaata juba praegu, kui värvikalt ja lõbusalt ta oma esimesi teatrisamme meenutab!

"Kontakt" ehk kohtumisõhtu näitlejatega on ootamatusi täis jutusaade, milles publiku ette tulevad kaks inimest, kes põhilise osa oma elust teesklevad, et on keegi teine. Sel õhtul mängivad nad iseennast. Kohtumised on pühendatud Tallinna Linnateatri saabuvale 50. sünnipäevale.

 

Kuidas möödusid näitleja Mikk Jürjensi esimesed sammud Linnateatris? Vaata juba praegu muhedat lõiku tänaõhtusest "Kontakti" saatest, kus Mikk juhtunud väga värvikalt meenutab :DTäna õhtul kell 21.40 ETV-s algava teise hooaja avasaates astuvad üles positiivseid kangelasi teatrilaval ja pätipaare teleseriaalides mänginud Mikk Jürjens ning Indrek Ojari. Kontakt ehk kohtumisõhtu näitlejatega on ootamatu jutusaade, milles publiku ette tulevad kaks inimest, kes põhilise osa oma elust teesklevad, et on keegi teine. Sel õhtul mängivad nad iseennast. Kohtumised on pühendatud Tallinna Linnateatri saabuvale 50. juubelile, kaasates kõiki selle teatri näitlejaid. Saatejuhid on Henrik Kalmet ja Veiko Tubin, dramaturg Paavo Piik.

Posted by Eesti Televisioon on 18. september 2015. a.