Marco Tasane Foto: Aldo Luud
Suhted
16. september 2015, 16:14

Strippar Marco põhjanaabritega hädas: soomlannad lunivad seksi! (58)

Eesti kuulsaim meesstrippar Marco Tasane, kes on tuntud ka Soomemaal, ütleb, et soomlannad on himurad, lunides temalt pärast esinemist seksi.

"Oh, Soomest mul on väga head mälestused, olen Tornio ümbruses igal pool esinenud. Nüüd kutsutakse mind Soome umbes kord iga kahe kuu tagant," vahendas soomekeelne uudisteportaal tallinna24 Marco öeldut.

Levis ju Eesti kõmumeediaski 2012. aastal uudis, et kuna pank Marcole laenu ei andnud, teenis mees oma Tartus asuva korteri remondiks raha välja Soomes strippamas käimisega.

Kuidas aga võrdleb Marco eestlannasid ja soomlannasid?

"Soomes on naised julgemad ja avameelsemad, see on selge. Kuigi ka eestlannad on viimasel ajal avanenud või vähemalt hakkavad avanema," märkis Marco.

"Soomes üldiselt ei hoolita koreograafiast või muust väänlemisest, vaid tahetakse kohe asja kallale asuda. Soomes eeldatakse, et tantsija heidab kohe oma riided nurka. Soome naiste jaoks on strippar nagu tükk liha, vaevalt midagi muud," kurtis Marco, et soomlannad on ehk liialt himurad.

"Korduvalt on Soomes mangutud: "Kuidas oleks pärast etendust väikese seksiga?" Seda mina ei tee. Ma ei müü seksi," jääb Marco alati endale kindlaks.