Foto: instagram.com/lauripihlap
Saund
16. september 2015, 15:03

FOTOD | Lauri Pihlapil on valmimas muusikavideo (1)

Lauri Pihlap, kellel tuli mais välja album "LP", annab plaadilt peagi välja kolmanda singli. Pala, mis kannab nime "Looking Through A Glass Wall", ilmub fännide rõõmuks koos videoga. 

Mõned päevad tagasi postitas laulja Lauri Pihlap enda Instagrami pildi, kus olid käimas muusikavideo võtted. Pihlap kinnitab, et on Kuressaares enda meeskonnaga muusikavideo kallal töötamas. Kuid miks just lennujaam?

"See läheb asukoha mõttes kontseptsiooniga ideaalselt kokku. See koht polnud algselt niimoodi planeeritud, aga meil avanes võimalus seal salvestada, meile anti see luba. Praegu on selline tunne, et ideaalsemat kohta ei oleks saanud olla," kiidab Pihlap. Mees lisab, et ei saa video kohta veel kõiki detaile ära rääkida. "Ma pean seda pointi veel vaka all hoidma".

 

Lights. Camera. Action! #LP #LookingThroughAGlassWall #music #video #single

A photo posted by Lauri Pihlap (@lauripihlap) on

Lauri Pihlap otsustas enda plaadilt muusikavideo jaoks välja valida just loo "Looking Through A Glaas Wall", kuna see jäi talle endale plaadi pealt kõige rohkem kõrvu. "See lugu kõnetas mind kõige rohkem. Tekst on mõtlik, aga väga positiivne. Pildilne pool toetab loo sõnumit nüüd väga hästi," on mees peagi valmiva muusikavideoga rahul. Pihlap räägib, et ideaalses maailmas teeks ta igale enda singlile video.

Praeguse loo videosalvestus on aga lõppenud ning käsil on monteerimine. "Mida kiiremini, seda parem," vastab laulja küsimusele, millal muusikavideot näha saab. "Ma julgen arvata, et oktoobri alguses."

Pihlap möönab, et muusikavideo tegemine ei ole lihtne ettevõtmine. "Oleneb muidugi sellest, kui kõrgele sa enda lati sead ja millised on ressursid. Praegusel hetkel ma leidsin, et ma tahan lihtsat ja loo sõnumit toetavat videot ja mulle tundub, et seda ma ka saan. Kui on inimesed, kellega koostöö laabub, siis on hästi," võtab ta asja kokku.