PURJUSPÄI ROOLIS: 1990. aastatest on Sandra Bullocki kallimast Bryan Randallist kaks politseifotot. Korra tabati ta joobnuna roolist, kord pidi aru andma tingimisi karistuse rikkumise eest.Foto: MCSD / Splash News / Vida Press
Inimesed
14. september 2015, 14:20

Sandra Bullocki uus kallim oli narkomaan ja rongaisa (4)

Sandra Bullock tunneb vastupandamatut tõmmet pahade poiste poole. Tema tätoveeritud eksabikaasa Jesse James osutus krooniliseks truudusemurdjaks, uhiuus kallim Bryan Randall aga on endine narkomaan, kes jättis oma lapse heroiinisõltlasest ema hoida ja keeldus elatisraha maksmast. 

Daily Maili andmeil sai Oscari võitjast Sandra Bullocki (51) ja fotograaf Bryan Randalli (49) armusuhe alguse jaanuaris Sandra adoptiivpoja viiendal sünnipäeval, kuhu näitlejanna oli Bryani palganud pilte klõpsima. Fännid on Bullocki valiku heaks kiitnud: vahel modellitööd tegev hallipäine, kuid musklis mees on supernägus ja paistab väikese Louis'ga hästi klappivat. Kuid Daily Mail Online'i teatel pole kõik nii kaunis, kui paistab. 

Bryanil on seljataga aastatepikkune uimastisõltuvus. Enda sõnul oli ta LSD-laksu all ilmselt ka tütar Skylarit (22) sigitades. Kui tema kihlatu Janine Staten 1990. aastate algul last ootas, ravis Bryan end võõrutuskliinikus. Kuid tütre elus mees ei osalenudki. Vahepeal kutsuti ta maksmata elatise pärast kohtu ette ning pidi tasuma kümne kuu alimendid ligi 2000 dollari väärtuses. Elatisraha võlgnes Bryan ka siis, kui heroiinisõltlasest Janine 2004. aastal hinge heitis. Kui kolm aastat hiljem suri ka Janine'i ema Perri, kes oli põhiliselt Skylari eest hoolitsenud, määrati tütre hooldusõigus Bryanile. Tüdruk oli siis 14aastane. 

1990. aastatel oli Bryan mitu korda politseijaoskonda taritud – kord purjuspäi autojuhtimise, kord tingimisi karistuse rikkumise eest. Kuid lähedase pereliikme sõnul sundisid isakohused Bryanit end kokku võtma. Mees on juba kümmekond aastat meelemürkidest prii olnud ning on edukas fotograaf, kes armastab pildistada lapsi. "Bryan hakkas Sky elus suure hilinemisega osalema, aga nüüd on ta pühendunud isa," kinnitab fotograafi õe endine peigmees Daniel Lindquist Mail Online'ile.