Inimesed

Heli Lääts: sain pojapoja abiellumisest teada vaid tund varem! (74)

LISA KOMMENTAAR

Miks15. september 2015, 13:33
pidi vanaema tülitma selle etenduse puhul - see poln ud ju pulm, vaid kõigest etendus ning vaadata polegi seal miskit,milleks vanaema niisama erutada?
pruut jäi15. september 2015, 10:50
nõrgaks.Kristjanile soovin intelligentset ja hea koduse kasvatusega naist.
10:50-le15. september 2015, 12:45
Kui see just polnud seotud tohutu erutusega kaamerate ees,siis nõustun sinuga.
segaduses14. september 2015, 17:48
Mina näen,et vasakul seisab hoopis meesterahvas,see küll pruut ei ole. Kes ta siis on?
mo arust Peeter Lorents, Peter Sauli poeg ja noormehe isa14. september 2015, 18:32
Mitte Heli poeg. Aga kus on siis "pruudi" vanemad?
Juula14. september 2015, 19:31
Just Heli poeg, Indrek Saul ja Pruudi vanemad on võib-olla mõne teise pildi peal
18:32-le14. september 2015, 21:47
Indrek ja Peeter on poolvendadena väga sarnased, sestap võib segamini ajada,aga see on siin igatahes Indrek.
arvaja15. september 2015, 16:47
Eks pruudi vanemad jäid Saaremaale - loomad tahavad ju talitamast.
16. september 2015, 20:47
Mis te patrate ja ajate lolli kuulujuttu, Peeter Lorents on ikka hoopis teist nägu. See on Indrek Saul.
teab äkist keski14. september 2015, 16:08
kas Juhan jäi ellu või lintsis ta "abikaasa" ts tükkideks?
Jääb selline tunne,14. september 2015, 14:20
et tagelikult pole siin suurem hulk kommenteerijaid saadet vaadanudki või pole sisust üldse aru saanud.
saage ometi aru14. september 2015, 13:52
see kõik ON vaid etendus ehk SHOW nagu öeldskse. Osalesid rahvale seni tundmatud näitlejad,et oleks rahvale usutavam. Nad said oma töö eest palka nagu iga töötaja. Kus enne olete näinud,et nn. paaripanijal on selline olematu välimus - tema kostüümi, soengu jaoks lihtsalt ei jagunud tegijatel enam raha, liiga väike osa teisele antud ju. Milleks need mõtted - jäid kokku - läksid lahku? Lihtsalt näidati millised mõtlematud noorinimesed tänapäeval on ja muidugi,et vaatajatel oleks põhjus arvata edasist osa. SEEBIKAS nagu iga teine tänapäevane saade,reaalsusega ei ole miskit pistmist - võtke mistahes seriaal ja veenduge ise!
asjatu lootus14. september 2015, 13:54
Kahjuks on tegu tõsieluseriaaliga, nagu ka Buss, Baar jt, ja kui keegi mäletab, siis ühele nois seriaalides osalejaist lõppes asi halvasti. Inimesed, ärge mängige oma eluga.
mina14. september 2015, 13:02
Kristjan tundub muidu tore poiss olema, aga on veel veidi ebaküpse olekuga. Enne kui abiellu astuda tuleks täiskasvanuks ja iseseisvaks saada. Saate tegijad ei oleks tohtinud tegelikult nii noori inimesi võtta, naistel minimaalvanus 30 ja meestel 35.
Alla 25 naistel ja alla 30 meestel bioloogiline kell veel ei tööta ja partneri suhtes on paljudel ebareaalselt suured ootused. Selles vanuses mängib aeg veel kasuks ja oodatakse imeinimesega kohtumist.
Liina14. september 2015, 12:37
Kas nad kõik on väga head näitlejad või nad kohtusid tõesti esimest korda registreerimisel. Sellisel juhul on ju see abielu õigustühine, sest meil tuleb anda abielu avaldus koos sisse. Saatest jäi küll mulje, et keegi neid tagant ei sundinud. Suudlesid need, kes tahtsid. Küll sama ka seal abieluvoodis toimus. Kuigi mulle meeldis see seksuoloogi kommentaar, et ega tänapäeval pole esimesel kohtumisel vahekorda astumine üldse tavatu. Kõik sõltub klapist. Mulle isiklikult saade meeldib. On meelelahutuslik ega mõnita osalejaid.
Armastatud Heli Lääts !14. september 2015, 12:37
tema elu elab tema ise. tema ei elanud ju ka Teie elu. jaksu kõigile ! P.S. hea. et viisaka inimesena ei teinud pr. H.L. endale blamaaźi nagu Juhani ema / kes küll nägi välja nagu vana-vanaema. aga see selleks :p / jaksu kõigile ! KES EI RISKI. SEE ŚAMPANJAT KAH EI JOO :=D
ziidiuss14. september 2015, 21:53
Juhani ema oli täiesti tasemel,kui saab sellise värgi puhul üldse kristliku inimesena tasemel olla...Nii et blamaaži teed siin talle sina praegu.
jaan16. september 2015, 20:37
äärmiselt matslik on kommenteerida inimese välimust. Ja veel - miks on vana olemine blamaaž? Sina, kommenteerija, võiksid ka elada oma elu, mitte ilokuma teiste välimuse ja esinemise üle.
Armastus, see, tuleb mure ja rõõmuga koos14. september 2015, 12:35
miks küll14. september 2015, 11:55
! / 07:48, 14. sept 2015
Jõudu Helile ja noorpaarile!
'''
Ütleb keegi.Aga räägitakse., et ei tulnud sest asjast välja midagi.Kahjuks. Tänaseks.
võimalikud võimalused14. september 2015, 11:26
Ma ei saa mõnedest kommidest aru: mis puutub siia Peeter Lorents? Indrek Sauli poeg abiellus ju!
Täitsa sümpaatsed noored. Ei ole see esimene kohtumine ja sellises situatsioonis veel eriti lihtne kellelegi. Inglise aristokraatia heas seebis talitseb omi tundeid, meie ühiskonnas selline kasvatus puudub. Aga sellele vaatamata tulid toime. Saates näitas Heli Läätse ja isegi tema oma sarmiga ja lavakogemusega oli vähe kohkunud olekuga - täitsa inimlikult aru saadav.
Tegelikult on iga suhe kompromiss ja teravate nurkade ümardamine. Aeg sõltub heast tahtest. Noorena lihtsam - materjal on pehme.
Ja armastus on üldse keeruline. Mul pika elu jooksu kohatud inimesi, kes julgevad tunnistada, et sellist tingimusteta ja hinge tiivustavat armastust nad ei tunne. Suhted rajanevad sõprusel, austusel ja sexsobivusel. Täitsa võimalik õnn!
Loomulikult14. september 2015, 10:23
on see registreerimine meie riigis õigustühine. Aga kui saate formaat näeb ette,et peavad abielluma,siis saates võib ju teha kõike. Nüüd nad tutvuvad ja alles hiljem selgub,kas abiellutakse või mitte. Õnne Liisale ja Kristjanile. Kokku said korralikud ja normaalsed inimesed.
4. oktoober 2015, 17:05
no Liisal nõudmised, milles pole ruumi teise tegemistega arvestamiseks ega kompromissi leidmiseks. Rääkimata sellest mida kahele kaalukausile pannakse. No ei ole arukad ja asjalikud tema nõudmised Samal ajal ta heidab teisele ette et too on enesekeskne, huvitav mina näen hoopis temas enesekesksust ja tähelepanu nõudmist.
Väga sümpaatne paar!14. september 2015, 10:19
Ei saanud küll aru,et tüdruk pettunud oli. Kuna see tüdruk ei ole selline,kes mitmekümne poisi kõhu alt läbi käinud,siis ta oli lihtsalt tagasihoidlik. Ta tõesti ei hüpanud kohe kaela. Selline peabki tüdruk olema. Poiss ju samasugune. Ei ole seikleja ja suhete,voodikaaslaste kolletsionäär. Kaks väga korralikku noort inimest said kokku ja kui nad nad kokku jääks,siis sellest suhtest tuleks kindlasti väga pikk abielu,kus vanaduseski toredasti koos ollakse. Ei anna üldse võrrelda teise kahe paariga. Mitte ligilähedalegi ei küüni teised. Tänapäeval ollakse harjunud,et täna magan sinuga,homme jukuga ja nii edasi ja nii edasi. Kahjuks on see nii normaalne noorte hulgas. Kuidas saavadki nii suhted püsima jääda,kui püksikummi tüdrukutel,poisel polegi. Liisi ja Kristjan on tõesti tänapäeval haruldane paar. Õnne ja edu neile kõiges! Tahaks küll loota,et kokku jääte.
---14. september 2015, 10:32
No seal autos tundus, et pisarad olid kohe-kohe silma tulemas. Ei tundunud tagasihoidlikkus, pigem hästi suur pettumus. Samas, pulmapeol oli ta juba rõõmsama olemisega, võibolla lihtsalt ootused olid teised alguses ja pärast vaatas, et pole hullu midagi?
Mm14. september 2015, 10:55
Asi ei ole selles, kas sa oled enne meeste alt läbi käinud või mitte. Neiu teadis, mis saatesse ta kandideerib ning läheb. Noormees oli tema jaoks ilmselge pettumus, naeratust tuli väga vähesel määral. Pulmapeol jah rohkem, kuid siis oli ka juba alkohol mängus, mis osasid inimesi teebki julgemaks.
Point on see, et kui sa juba selissesse saatesse läksid, siis pidid teadma, et altari ees ei pruugi seista nt sulle välimuselt meeldiv noormees. Kuid neiu ei suvatsenud isegi teeselda, et ta polnud pettunud. Mõnes mõttes saan aru, miks siis ka varem pole mehi olnud..
Noormehest oli kahju, talle täitsa meeldis ning naeratas ikka pidevalt. Tundub väga tore noormees olevat. Kahju, et neiu ei suutnud sama sümpaatset muljet jätta.
vanaema14. september 2015, 13:28
Mis väljend see on "meeste alt läbi käinud"?. Ega see ainuke viis ei ole. On võimalik ka "meeste peal olnud" ......
aru ma ei saa14. september 2015, 10:06
kuidas nad said abiellumiseks avalduse kirjutada,sest seda peab ju paar KOOS tegema. Sellise eksperimendiga ju ei teatud teise nimegi,mis koos tehtud avadusest saab juttu olla. Ehk et selline abielu on juba eos õigustühine sellisel juhul.
arvan14. september 2015, 10:05
et kellelgil ei ole õigust teise inimese tegemisi kritiseerida. Osavõtjad ja nende lähedased-ükski kõrvaline isik ei tea nende mõtteid, arusaamisi, ebaõnnestumisi ega unistusi.
Kui saate formaat ja sisu ei meeldi, siis pole vaja seda ju vaadata. Ent uudishimu oli ikka nii suur, et saade tuli ära vaadata.
Minu meelest, kui abiellujatel esimene kohmetus mööda läks, oli neid tore vaadata. Paarid olid väga sümpaatsed ja asjatundjad tegid õiged otsused. Nüüd on noorte endi teha, kas ja kuidas edasi minna. Õnne eluteel!
14. september 2015, 09:59
tüdruk oli väga pettunud ju. pidi peaaegu nutma hakkama.
eks vaatame saateid edasi. aga tundub, et rõõmus ta selle peiu üle küll eio lnud
MM14. september 2015, 10:14
ilmselgelt jõudis tal alles siis kohale millega ta ise hakkama sai kui kandideeris pruudi kohale. Pole viga, toibub ja saab aru,et tal vedas suisa. Mida ta pidi siis esmapilgul tegema - hirnuma suu kõrvuni nagu Lensini-mutil ?
uudishimulik14. september 2015, 09:44
liis14. september 2015, 11:47
sümpaatne paar sai sedasi kokku14. september 2015, 09:39
Liisa oli lihtsalt närvis, tegelikult on väga tore proua.Olge rõõmsad.
See on nagu14. september 2015, 09:39
näitlemine ja osapooled on tundnud teinetist juba ammu. Mujal maailmas kus samaugused saared kuidas Eestis ei tea.
igal juhul14. september 2015, 09:33
väga kena ja sobilik paar !Õnne ja kauneid kooselu aastaid noorpaarile!
Van Ames14. september 2015, 09:28
Hull lugu küll, aga eks tänapäev ongi vist nagu mingi koerapulm, kohe kiirelt paari ja veel kiiremini lahku, kohe mitte ei usu sellistesse paariheitmistesse.
alles eile rääkis kuku raadio uudistes et aastaga lahutati rohkem kui abielluti.
Enda kaasaga sai 6 aastat "käidud" enne kui abiellutud. Kuu aja eest sai vaikselt koduses ringis peetud hõbepulma. Ega ei kujuta küll ette enda kõrval kedagi teist.
to van14. september 2015, 10:08
6 on vähe.Kuhu kiiret oli?
Mia14. september 2015, 21:27
2014 oli 6220 abielu ja 3218 lahutust. Statistikaameti andmed. Ei lahutatud rohkem kui abielluti seega.
Ma ei kannata, kui keegi levitab "fakte", mis ei vasta tõele.
A14. september 2015, 21:28
Vastu!14. september 2015, 09:27
millised rõõmsamaalsed inimesed pildil.. Pulmapäev peaks olema maailma kõige õnnelikum päev. Siin aga pole õnnekuma ollagi. Vanaema hoiab hoopis pojakesest veel kinnigi. Nagu Indias, kus paaritatakse vastu tahtmist
Seda teab kogu Eesti et14. september 2015, 09:26
Peter Loorits on Peeter Sauli poeg. Lihtsalt rääkisin nagu on
Jah,kuid...15. september 2015, 21:46
...ilmselt pole sellel lool midagi Peetriga tegemist.
16. september 2015, 20:53
Kes on Peter Loorits? Sa ei tea tegelikult tuhkagi. Peeter Sauli poeg on Peeter Loorents.
pensionär Eedu14. september 2015, 09:06
Siis on ju kõik korras, et kiirelt sai naise ja vanaemal ka hea, et jõuab veel ka selles ilmas pojapoja lahutuse ka kiirelt ära näha.
MATS14. september 2015, 09:04
Mille poolest too pojapoeg nii telestaar on. Kas pole pisut nagu edevus abielumist telekaamerate ees korraldada? Ja teiseks, see viimasel tunnil kutsumise üllatus vanaemale tundub ka nagu pisut kummaline. Ei tahaks nagu arvata, et vanaema pulma korraldades hoopis ära ununes ja alles tund enne abiellumist meelde tuli. Kuigi ka selline mulje võib loet põhjal tekkida.
Ants14. september 2015, 09:36
see oli teleeksperiment, nõme küll minu meelest, aga vanaema ei olnud tõesti asjaga kursis.
14. september 2015, 10:43
MATS, sa oled ikka küll "maalt ja hobesega", kui asjast aimu pole, võiks kommenteerimata jätta.
14. september 2015, 11:03
MATS peab kommenteerima,talju need olematud kolm kõrgharidusega poega, kuigi veeviga ainult üks tüter ja seegi vanatüdruk.
to 11:0314. september 2015, 14:11
Mis see siia puutub? Mida sina seal susised ja sappi pritsid? Seleta parem, mida su enda pojad ja tütred teevad. Ja selgita, kui palju sa varem netitrollina teenisid. Viimasel ajal pole sinust nagu eriti kuulda olnudki, kas Venemaa eelarve pingestudes koondati ära? Või said hundipassi puuduliku eesti keele grammatika pärast?
14. september 2015, 16:22
Kas Venemaa maksab selle eest, et keegi sinu poegi või tütreid kommenteeriks? Ära nüüd nii tähtsaks ka ennast pea või on see sul päheõpitud lause ja muud öelda ei oska?
14. september 2015, 22:15
Sa ju päris sassis omadega. Otsi abi.
14. september 2015, 08:53
Sisu ei vastanud kommenteerimise reeglitele
!!!14. september 2015, 09:06
Juriidilisest küljest on see vägagi tähtis. Õiguste ja kohustuste koha pealt.
alles oli to: !!!14. september 2015, 09:41
see juriidiline külg ongi asi, millele ei tasu kergekäeliselt alla kirjutada. abiellumiseks on vaja vaid " jah sõna", aga lahutusega jagatakse metsi ja maid ja elamist ja lapsi.... ja muud isiklikud inetused sinna takkaotsa. huumorit ka veidi: räägitakse ju ikka, et pulmapäev on kõige ilusam päev elus jne. järjelikult saab sellest päevast eluke-oluke ainult allapoole minna.
14. september 2015, 08:48
Sisu ei vastanud kommenteerimise reeglitele
14. september 2015, 09:15
Mis see asjasse puutub? Hakkas nüüd kergem, et said oma teadmisi kogu Eestile kuulutada?
Tegelikult14. september 2015, 09:24
mis on olnud on olnud. Me kõik oleme patused. Ja kes vanu asju meelde tuletab, selle ...?
14. september 2015, 11:58
Ei ole tema esimene ega viimane rase naine, keda maha jäetakse. Elu on lihtsalt selline. See on muidugi vana asi ja iga naine peab ise suutma oma elu elada ja otsuseid teha oma elus. Tubli naine, et kasvatas vist üksi üles toreda poja ja temast sirgus tubli mees. Heli Lääts ei ole selles süüdi. Heli Lääts on oma imeliselt lauldud lauludega jäänud eesti rahva südametesse.. Palju tervist ja õnne noorpaarile ja Heli Läätsele!
kuidas ei ole süüdi?14. september 2015, 17:28
kui tema ju põhjustaski raseda naise mahajätmise ja kuidas Peeter üldse võis sedasi käituda . .. . ?
need14. september 2015, 08:40
kes niivisi naist otsisid on ikka töelised äpud
eks reklaam tegi oma töö14. september 2015, 10:25
saada tasuta pulm - see ilmselt meelitas mitmeidki saatesse ennast näitama sättima.
????14. september 2015, 12:33
Kas tõesti need praeguseks +9 oleksid nõus tasuta pulma eest võhivõõraga abielluma ?
hoobilt oleks päri sellega päri15. september 2015, 17:32
priske pidu, kuldsõrmuse, ülikonna ja juursuriski käidud ja sätitud - mihuke sellest loobuks. Pärast saab naisest lihtsalt lahutada ja olengi tehtud poiss.
meeeste otsimine on normaalsem ettevõtmine14. september 2015, 14:44
miks mitte!15. september 2015, 12:51
Need on tõelised rasvase rinnaga hundid, kes nõustusid eksperimendist osa võtma! Ja äkki mõnel isegi veab! Edu!
need14. september 2015, 08:40
kes niivisi naist otsisid on ikka töelised äpud
imestaja14. september 2015, 08:32
Ei saa aru neist noortest ega selle saate mõttest. Kas need abiellujad ikka saavad üldse aru, mis on abielu? Väga vastutustundetu tegu igatahes.
/14. september 2015, 08:26
ÕNNE NOORTELE ja muidugi Sulle Helike! Kristjan siis keemik! Mulle meenus üks vana lugu, kui üks( ma ei mäleta kumb) Sinu poegadest tegi köögis ka keemiaga katseid, mis lõpptulemusena siiski õnnelikult lõppes, ainult väike remont. Tervist soovin Heli ja veel palju aastaid!
kui14. september 2015, 08:56
Nii tuttav, siis oleks kena ikka oma nimi ka panna! Kust see Heli aru saab kes talle tervist soovib!
14. september 2015, 11:07
...14. september 2015, 08:22
Kristjan oli tõesti sümpaatne, aga see vingus naine ei sobinud sinna kohe mitte.
14. september 2015, 08:27
ups-tahtsin panna miinuse.
...14. september 2015, 09:14
pane, pane kohe südamerahus
!14. september 2015, 07:48
Jõudu Helile ja noorpaarile!
pildi allkiri on lihtsalt nihu läinud.14. september 2015, 07:36
Kristjan väga sümpaatne. ÕNNE NOORTELE!!!!