Inimesed

Pink tahab olla paks ja õnnelik (4)

LISA KOMMENTAAR

13. september 2015, 17:29
Aastast 2015 pilt ..... kuidas sellise kostüümiga pissil käiakse ?
creme12. september 2015, 12:36
Sa võid samahästi unistada, kui tore oleks maailm ilma tormita ja tuuleta, ilma vastuku talvelörtsita, ilma küüslauguta, ilma hambavaluta jne. Meest võid ihata ja pettuda, aga hambavalu vajab kogu tähelepanu, palju raha, koostööd arstiga, paranemislootust jne. me, naised, loodame sageli, et mees lahendab me probleemid, et tal on raha, auto, töö, kinnisvara ja ta muud ei soovigi kui meid autoga ringi sõidutada. Jahh. tegelikult valutab mehelgi hammas, ja valutab ka eesnääre.
aga12. september 2015, 11:49
protestiks selle vastu. kuidas mehed naisi kohtlevad. ongi õige. kui tegelt naised ka vastu suudaks olla. nii kuramuse paljud naised piitsutavad endid. et vaid meestele meele järele olla. aga mehed on sellised oinad. nagu seriaalis " Mustad lesed" . see on nii kuramuse masendav tegelt. ei ole see vaid islami-maade teema. ka siin. ka eestis. on naised nagu ma ei tea mis. muide ka ma ise olin pool elu selline ullike. kuniks see täie selgusega mulle selgeks sai . et elada on parem. kui üldse meestega ei peaks kokku puutuma. jah . ma saan aru. et mehi üldistada ei tohi. kuid üks mis kindel. ka süveneda nendesse ei tohi. haiget saada pole meeldiv. minu teha oleks. aga ei ole. oleks maailm ilma meesteta.
12. september 2015, 21:49
Siis poleks ju hullu, kui ka mehed trenni teeks, miks mitte minna jooksma koos naisega. Ei pea jualati oma ''aeglast'' naist järele ootama, võib mingi aeg raja alguses kokku saada. Parakunõuavad superkeha ka need mehed, kes ise on täiesti kõhetud või paksud.
Nõudke seda, milles ise olete tugevad!