IirisFoto: Siiri Kumari
Saund
8. september 2015, 11:17

MIDAGI UUT: Iirise Londonis kirjutatud armastuslaulu saavad kuulata nüüd kõik! (10)

7. septembril andis Iiris välja uue loo pealkirjaga "Iridescent Love". Tegemist on esimese singliga novembris ilmuvalt EP-lt "Hope". Loo esmaesitlus toimus tuntud New Yorgi muusikablogis Pigeons and Planes.
 

#IridescentLove premiere on Pigeons and Planes! Add the song to your Spotify playlist, share with your friends and let me know what you think...

Posted by IIRIS on 7. september 2015. a.

Viimased kaks aastat on Iiris Vesik elanud ning õppinud Londonis. Just seal on sündinud ka tema uus muusika. "Olen välismaal elades palju kasvanud – nii muusikalises kui ka isiklikus plaanis," ütleb Iiris. Kahe aasta töö vili on novembris ilmuv EP "Hope", mille esimest singlit "Iridescent Love" on võimalik kuulata Spotifys juba nüüd.

""Iridescent Love" on armastuslaul, millesse on minu jaoks ilus mälestus sisse peidetud. See on Londonis kirjutatud laul armastusele ja usaldusele – alati on hea tulevik ees, isegi kui antud hetkes tuntub, et see on käest lasted. "Iridescent Love" on mitmetes värvides helkiv, aga samas läbinähtav armastus. Minu eesmärgiks oli kirjutada tõene laul, mis kõlaks nagu sillerdav ja kerge armastuse juga. Arg varajane valgus pärast rasket ööd," räägib uuest singlist Iiris ise.