Ilona KaldreFoto: Arno Saar
Inimesed
8. september 2015, 10:15

Ilona Kaldre soovitab mitte muretseda pisiasjade pärast, vaid mõelda globaalselt (53)

Selgeltnägija Ilona Kaldre seletab lahti, miks Eestit raputavad viimastel nädalatel korruptsiooniskandaalid nagu näiteks hiljutine AS Tallinna Sadama juhtum. Kaldre soovitab inimestel mõelda praegu pigem globaalselt, sest vastasseisus olevad planeedid Merkuur ja Pluto pingestavad pisiasju.

"Merkuur ja Pluto on taevas praegu pingeseisus, mis näitab riigis toimuvat tervikuna. Sellist mõju iseloomustavad paljud pingemomendid, mis on seotud bürokraatiavastase võitlusega, vaidlustega, rahulolematusega paljude inimeste mõtteviisi üle. Erilise mõju all on need inimesed, kes on n-ö vahendavatel ametipostidel, st on vahendajad ühelt poolt seaduse ja teiselt poolt kohaliku täidesaatva võimu vahel," rääkis selgeltnägija Vecherkale.

"Merkuur on väike planeet, teda seostatakse sageli väikeste asjadega – vahendamisega. Maailma tasemel valitseb Merkuur väikeriike ja Eesti on üks nendest.

Pluto, mis loob kvadratuuri, võib anda hulgaliselt pisiasju, rahulolematust, probleeme seadusega. Samuti võib luua rahvale mulje, et toimub midagi hirmutavat. Hirmu külvamine massiteadvusse ja selle teravdamine. Seepärast on praegu soovitatav vähem muretseda ja püüda globaalselt mõelda. Nagu öeldakse – "hirmul on suured silmad"," rääkis Kaldre.

Selgeltnägija sõnul kulmineerub kõnealune kvadratuur mõne päeva pärast ning hakkab siis jõudu kaotama.

Rohkem võivat aga probleeme tekitada hoopis kaks varjutust – 13. septembril on päikesevarjutus ning 28. septembril kuuvarjutus. "Neil päevil pole soovitav alustada tähtsate asjadega ega võtta otsuseid vastu kiirustades.“ 

Lugu on tõlgitud Vecherkast.