Blogid

Kolm ministrit vahetati välja üleöö. Valitsus ei anna mingeid kommentaare. Mis toimub? (115)

LISA KOMMENTAAR

uurer.339. september 2015, 15:06
Kogu see palagan ministrite vahetuse näol meenutab väga Krõlovi Valmi "Kvartett."
"... kuid teie istuge kas nii või naa,
teist mängumehi ikkagi ei saa..."
Eit7. september 2015, 22:02
Mulle tundub, et ühel mehel hakkas võim pähe!
Võtta maha tegus ja tark kaitseminister on ikka tõesti suurushullustuse tagajärg.
Muidu ei pääse varjust välja?
to teadja7. september 2015, 21:46
Rannar Vassiljev ei olnud riigikogulane. Rannar oli minister. Mis loll jutt riigikogus purjuspäi olemisest?
Riigikogus on Viktor Vassiljev, seegi Keskerakonnast.
Sander Ermand7. september 2015, 20:30
Poliitikast kirjutav inimene peaks olema veidigi haritud selles valdkonnas, et mitte nii segast juttu ajada ja tavalugejat segadusse viia.
Küsija .7. september 2015, 15:59
Kui palju saavad ministrid hüvitist.Lõhnab poliitilisele ärilõhnale.Näib ,et seda protseduuri toolilt - toolile võib ju kasumlikult tihti teha.
ema7. september 2015, 14:56
Keegi ootab Rõivase kommentaare ja peab teda valitsuseks? Valitsusjuht peab kindlustama igapäevase töö ka nende ministritega , sest uued minu teada astuvad ametisse ..........??
7. september 2015, 14:52
Oh sa vaene Lust,sina ei saa nüüd ühest asjast aru aga rahvas ei saa aru kogu valitsuse vargapande tegevusest, millel lõppu ei tulegi.Millal meile on seletatud oma valede ja sigaduste tagamaid, sellele võiks ajakirjanikud end pühendada, nagu ei teaks veel reformi olemust-kõiges on süüdi RAHVAS.Rahajumalatel pole pööblile vaja midagi seletada,teenige meid tões ja vaimus, mokk pidage maas.Kohe teeme seaduse,et vaikiksite igavesti-vot nii.See ministrite vahetus on saanud moeasjaks kogu valitsusel, võta üks ja viska teist, stabiilsusest riigivalitsemisel pole lõhnagi, üks tsirkus barcelona kõik.
kahjuks eestlane7. september 2015, 14:44
Võtke vastu seadus ,et valitsuse liikmed vastutavad oma lolluste eest isiklikult ja kogu oma varaga ja kogu see debiilsus lõpeb kohe.Nii kaua kuni pole mingit vastutust riigi ega rahva ees jätkub varastamine valitsusliikmete poolt endiselt.Võrdse kohtlemise seadus veel kehtib- järelikult ei pea ka maksumaksja vastutama oma tegude eest.No unustasin paar milli makse maksta -ma ei mäleta seda ja kõik on JOKK.
Jah, kahjuks eestlane7. september 2015, 14:49
vaid teab, kuidas seadusi vastu võtta. Sinna see teadmine jääbki, kahjuks. Kahjuks eestlane aga ei tea, et pügajad, lüpsjad ja muud moodi kurjategijad endale kehva seadust ei tee. Millal ennem on kurjategija endale karistust palunud?
T.Mets7. september 2015, 14:28
Siin keegi kurdab, et sügisel meil polegi enam valitsust. Tõsi jah, nii oma rahva vastast valitsust polegi tarvis
kameeleon7. september 2015, 13:14
lust on otseselt süüdi, et reform pukis on.
valimiste eelsel ajal promos ta nende kandidaate tv3-s kogu hingest. mitu saadet pentus-rosimannusest ja krossist. lubas üldse hakata tegema saateid poliitikutest, et näidata nende inmlikke jooni. raha ei haise!
Aga ikkagi?7. september 2015, 12:49
Kõik kommenteerijad teavad, kuidas valitsus neid pügab. Kõik teavad, kuidas edasi. Kõik teavad ka seda, et valitsus tuleks nüüd ja kohe mäest alla kupatada. Aga kas keegi teab, millal siis ükskord see kupatamine aset leiab? Varasemast nähtud (arstide streik), et kui asjaks läheb on kõige vihasematel kommenteerijatel maa külmand ja kärss kärnas. Määgige edasi! Ei saa eestlane iialgi enda eest seistud.
kuid7. september 2015, 11:45
ise te ju sellised töllid sinna valisite. Nüüd vinguge aga suurest rõõmust.
tagatipuks7. september 2015, 11:07
autorolla skandaal sai pehme maandumise. Asi unustatud, rahval pole enam meeleski, üks skandaal ajab teist taga! See, et omalajal hr.V.Kersna trahvi sai, on ebaõiglane. Piiri ju polnud, mida ta tõestada sooviski. Nüüd peaks talle riik selle hüvitama, Kohver viidi minema, see oli ennustus ette, aga valitsus ei kuulnud ega näinud, ka tänane valitsus on saamatu. Naerualused oleme, see on õige!
nii haiged7. september 2015, 10:34
Terve eesti on skisosid täis .
Massid aetakse laulma,teatrisse ,kepikõnnile,spordiüritustele,igasugused ööklubid,peod,ärimehed kaklevad raha,naiste pärast poliitikud võimu ja raha pärast. jne.
Mõni üksik künnab põldu,karjatab lehmi.Kõik rahvas meelitatakse Tallinna tasuta saama.Rail Baltic rongiteega tahetakse koguni riik kaheks poolitada.Kõik hea on hävitatud,mis on kurjategijatele soodne pinnas oma osa napsata.Täielik peataolek igal tasandis ja seda nii pisikeses Eesti riigis,kus kõik tunnevad kõiki.Ühegi poliitiku ja juhi kätte ei tohiks usaldada suurt linna ega riigi raha ,kui on aru saada ja teada, et ta on vastutusvõimetu ahne,valelik,manipuleeriv ,salakaval mängur koos ärimeestega.
Jaa7. september 2015, 10:11
Kõik ministriteks,kui ei ole,siis sa ei ole keegi.Naabrinaine ka minister.
eit7. september 2015, 10:07
mulle tundub , et vene vastane paanikanupp on sisse jäänud . see , et me oma vabadust kaitseme nato toel , ei anna põhjust venemaa suunas kogu aeg uriseda . tuleks igat venemaa mõistlikku tegu tunnustada , kui me asjast ise õigesti aru saame ... autorollo tibi oli ka eriline välisminister , käis ameerikas ja lasti lahti ... tea , mis ta seal käkerdas ? mikseri auks võib öelda , et diktsioon on parem ... meil toimub pidu katku ajal , mis sest , et seakatku ...
kl7. september 2015, 09:50
Miks tal oma pilt TV 3 märgiga artikli juurdes on?
vs7. september 2015, 11:06
TV 4- ja meil ju pole. Muidu ta seisaks selle juures.
G7. september 2015, 09:16
Mikseri koht pole loomulikult meie kaitseküsimuste lahendajana. Mingi täielik kakapüks sellist asja arutamas on ju jube mark Eesti riigile!!!
7. september 2015, 10:12
täpselt nii, see mees ei anna mitte kuidagi mingitki ministri mõõtu välja... poisike tühja jutuvadaga !!!
MMM Lust7. september 2015, 07:37
Küll Lustiga ikka lustiks kui saaks
k7. september 2015, 07:26
Tundub nii et mida on haritum inimene riigikogus ,seda suurem varas on .
selge see7. september 2015, 06:53
et Mikser ei loobunud vabatahtlikult oma erakonna juhtimisest ja ministri kohast. Miks peaminister ja riigikogu vahib hambad laiali pealt ? Kas Venelaste sissetung eestisse on alanud ja kõik läheb nii nagu 1940 ?
jaan7. september 2015, 09:56
Mikseril ei ole nii suurt rahakotti kui tarvis on
7. september 2015, 06:43
nu kas kõik toimub ööpimeduses
õige kõik reformiministrid tuleb välja vahetada
Sander7. september 2015, 05:32
"Valitsus ei anna mingeid kommentaare. Mis toimub?"-millal refid enne on pidanud vajalikuks, pööbliga arvestada? See on NII TAVAPÄRANE:
eit7. september 2015, 09:53
sotsid vahetasid ministrid välja , mis need refid siia puutuvad . ajakirjandus on üldse ...
Sander7. september 2015, 22:09
Huvitav, kes meil pumbajuures on, äkki sotsid??? Sotsid on refide käes tilu-lilu, neil savi, peaasi, et on kuskilgi olla. Nii puutuvadki.
Mida7. september 2015, 00:14
valitsus peaks kommenteerima? Ossinovski tegi laupäeval ettepaneku ja pühapäeval oleks pidanud valitsuse erakorralise istungi kokku kutsuma, et Lust saaks teada, mis toimub? Tõesti, kui poliitikast midagi ei jaga, siis mine ja tiki, nagu keegi juba soovitas. Kas üks ajakirjanik ikka peab nii erapoolik olema, nagu Lust on? Väga odav! Aga eks Lust teab ka, et praeguses hüsteerilises olukorras toob populaarsust ükskõik mis lollus, peaasi, et valitsuse pihta käib. Veelkord, väga hale!
Edasiminek6. september 2015, 23:59
Enne ei saa valitsuses korda majja, kui Kogu punt koos Rõivasega on välja vahetatud. Pettust ja valetamist ja rahavargusi rahva tagant on niipalju, et teisiti polegi võimalik edasi minna.
eit7. september 2015, 10:14
no selle rahva tagant pole midagi varastada . jagatakse rahvaga mitte jagatavat raha ja võimalusi ja ma võin kasvõi saapaviksi süüa, et iga umbmäärane vinguja teeks sedasama , kui ainult molli äärde saaks . suurte võimaluste ajastul igale käpiknukule hamleti roll .
saare-mats6. september 2015, 23:37
Ok, selge on see, et valitsuse absoluutne allakäik hakkas kui Ansip sai peaministriks. Totaalseks naerualuseks sai Eesti valitsus siis kui Rõivas sai peaministri tooli pärast valimisi. Elan aastaid soomes( jah, ja ma ei häbene seda. pole küll unistuste maa kuid kui keele raskusest üle saab on juba päris mugav). See on õudne milline naerualune on Eesti Valitsus välismeedias. ma ei räägi ainult soome meedias. Meid naerdakse pooles euroopas. Piinlik on lihtsalt. Kohtuav milline sigade tsirkus see eesti riigijuhtimine on. Tahaks teada millal rahvas tänavatele tuleb. Kallase miljoni vargus, elamisload, sadama korruptsioon, savisaare ja leedo praami sauna kokkulepped, pagulased jne jne jne. Kaua vaikne eestlane kannatab? Vanas euroopas oleks juba pooled linnad sellise jama peale maani põletatud.
Too saare-mats7. september 2015, 08:31
Sa arvad vist, et elad üksi Soomes. Loen ka Soomes ajalehti ja vaatan arvamussaateid. Ei ole küll mingit irvitamast näinud ega kuulnud. Pigem vastupidi. On pikki arutelusid, Eesti poliitikute ettenägvatest otsustest jne. Pigem irvitatakse oma valitsuse üle. Ära lahmi niisama tühja! Eestis ei ole veel ametlikult pagulasi, vaata mis Soomes toimub! Ja skandaale on seal ka piisavalt. Nii et õpi keel korralikult selgeks, siis ütle välja see riik maailmas, kus rahvas oma valitsejatega rahul on.
No7. september 2015, 09:23
Ansip oli parim variant üle hulga aja peaministrina. Ta ikka polnud VAID populaarne, sest ei ajanud taga populismi ja sai tänapäeva poliitikat korrale kutsudes pisut ebapopulaarseks kujna kõik tahavad ju, et head lahendused tekkiks üleöö. Üleöö tulevad vaid halvad lahendused. Ansip maadles tugevalt ja heaperemehelikult meie materjaalse poole parema seisu eest!!! Läks kaugemale VAID sellepärast, et poliitikas tekkis kuritegelik ülestõus lihtlabaste olendite poolt.
No9.237. september 2015, 11:37
Tule ometi puuotsast alla, kas suuremat populisti, kui Ansip on, kunagi enam tuleb?Riigi rahad lendasid lennukilt nelja tuule poole aga mitte oma rahvale, kes pani Seli sadamasse kilekotte tassima....ära aja nii rumalat juttu, mida sa ise ka ei usu.Mis üleloomulik isend sina siis nüüd oled selle valitsuse kiitmise tuules.Kuritegeliku maffia liige, kes ei anna üldse enam aru oma tegudest.Üleöö kestab sul juba 20a. ja hullemaks läheb,see seapesa tuleb kõik laiali peksta, siis ehk muutuks midagi üleöö.
to saare mats7. september 2015, 16:19
Ka mina ei ela enam aastaid kodumaal. Aga käin küll. Pere on Eestimaal. Sa oled Soomes, nagu sa ütled. Mida oled SINA teinud Eesti jaoks? Mis puutub Ansip´isse, siis paku keegi parem välja. Võib olla mitte kõige meeldivam aga kõige kindlama sihiga mees, ja mitte venemaa suunal. Millal sa viimati eestimaal valimistel käisid? Ah, ei käinudki, aga mida sa siis sõna võtad.
Mees6. september 2015, 23:21
kommentaare kustutakse samapalju kui neid tekib! ;)
Sander7. september 2015, 05:36
"kommentaare kustutakse samapalju kui neid tekib"-enda viga, kiida valitsust taevani ja probleem kaob.
Haha6. september 2015, 23:21
Lapsministrid on müünud Eesti maha. Rõivas käib musti katsumas küll Vaos, küll vabaduse platsil. Uued valimised ja kiiresti !!!
Sander7. september 2015, 05:38
"Uued valimised ja kiiresti !!!"-102% päri ja nüüd juba ILMA E-valimiseta.
eit7. september 2015, 10:17
no kelle hulgast sa valid ??? kust need paremad inimesed tulevad ???
eit7. september 2015, 11:44
Igatahes mitte sind, saaks hullema veel.
Radist6. september 2015, 22:53
Koos peaminister Taavi Rõivasega on valitsuses 6 RE-kohta: maaelu- Urmas Kruuse, majandus- Kristen Michal, sise- Hanno Pevkur, kultuuri- Jürgen Ligi ja ja riigihalduse minister Arto Haas... Peale selle 3 IRL-i: rahandus- Sven Sester, sotsiaal- Margus Tsahkna, justiits- Urmas Reinsalu ja parteitu välisminister Marina Kaljurand.
.
4 SDE-st on jäänud alles kultuuriminister Indrek Saar... Töö- (Vassiljev), ettevõtlus- (Palo) ja kaitseminister (Mikser) on vahetunud kui üleöö. Tekib küsimus seadusest.
.
Seadus ütleb: § 7(3) Muudatused Valitsuse koosseisus teeb President peaministrilt ettepaneku saamise järgse kolme päeva jooksul... Nii et, kui ettepanek sai messitud õigeaegselt ega lõhu koalitsioonistruktuuri 6+4+4, pole isikunimedel mingit tähtsust. Nagu ka arvamusel, kes keda oma arvates mingiks ministriks eelistab.
Kuid6. september 2015, 22:20
mis sai sellest pihtapandud rahast, se3llest ei kõssa ka keegi, nagu poleks seda olnudki. Kas see jääb nüüd sadama nõukogu nendele juhtidele valurahaks ja siis veel lahtilaskmise tasud jne.
Vaikuses.Kommentaarideta. Kòik nagu stalinistliku idanaabri juures.Ka Savisaar ja tema seisukohtade -6. september 2015, 21:37
avalikustaja Simson vaikivad - järelikult on sotsiaaldemokraatliku partei esimehe ùleöö kòrvale tòrjunud ja ise asemele astunud Ossinovski vòimuhaaramise sammud kooskòlastatud. Seal kus vaja.
....6. september 2015, 21:33
See on peata olek ja lasteaed,muud ei midagi.
inxu6. september 2015, 21:21
tahan ka ministriks.......
Doktor6. september 2015, 20:16
Haridusega spetsialistid plaa-plaakatest bakalbroilerite vastu on supervahetus. Dolbajooblusest ministrite seas ammu k
Doktor6. september 2015, 20:16
Haridusega spetsialistid plaa-plaakatest bakalbroilerite vastu on supervahetus. Dolbajooblusest ministrite seas ammu kõrini.
demokraat6. september 2015, 20:13
Kas need inimesed, kes julgevad küsida- kust tuli pool milli sulas koristatakse vaikselt ära?
Super ju kui pää-plää bakabroilerite vastu hea haridusega inimesed, spetsialistid6. september 2015, 20:11
..................................................
teadja.6. september 2015, 20:11
Rannar Vassiljev on läinud juba teist korda peaaegu poole aasta jooksul purjusolekus riigikogu saali, esimest korda vaikiti maha ja anti andeks, teist korda enam mitte
to: teadja.6. september 2015, 23:19
Rannar Vassiljev sul mõni tegija või? Viktor Vassiljevi tuntusega ei anna võrreldagi.
Taat7. september 2015, 21:55
Mis sa jutustad! Rannar Vassiljev pole riigikogulane vaid minister! Viktor Vassiljev keskist on riigikogulane. Kas kaine või purjus, pole au teada.
Jaanus6. september 2015, 19:21
Asjad kāivad nagi P - Koreas . Ajakirjanikult ilmselt viimane lugu .
VAIM6. september 2015, 18:50
Kas tõesti peab LEMBITU teispoolsusest üles tõusma, et see valetajate ja varaste kamp likvideerida.
haugimälu6. september 2015, 18:39
Kellelegi on seda vahetust väga vaja eriti keskidele.Uhhuduuri rattur paneb rattad käima aga vales kohas.Ministri koht mõneks kuuks annab jälle reisimatka võimaluse ,mis muud.
samal arvamusel7. september 2015, 08:37
Kuressaare linnapeaks olemins ja valdade liitmisega kannuste teenimisega teenis välja uue ameti, kus ei pea kogu aeg mingite asfaldi aukude ja katkiste tordega jändama
Veel ei ole6. september 2015, 18:19
tants lõppenud, Kadriorus käimata ja Riigikogu ees vanne andmata. Ei tea, kas oravapoiss Taavi nad oma kampa võtabki.
kole6. september 2015, 18:16
seeon kohutav mis eesti poliitikas toimub süda läheb pahaks ja ma ei taha kedagi neist poliitikutest kuulda ega näha Rõivase valitsemise ajal on täielik kaos peakski tulema valitsuskriis ja uued valimised ,et ometi kesk võidaks
to: kole, 18:166. september 2015, 19:55
Ega Rõivas pole süüdi, et loll ja võimuahne Ossinovski paneb SDE amatöörid "ministriteks". Eestimeelsed sotsid peavad erakonnas võimu OMA kätte võtma!
Rottweiler6. september 2015, 18:12
Mis toimub, mis toimub? Toimub see, mida valitsus/viletsus õigeks peab - aborigeenidest lumpenit pole eestis kombeks ega tavaks teavitada. Aga olge mureta: kõiki illegaalidest kurjategijaid ON juba teavitatud ja Allahilt "dobroo" saadud.
6. september 2015, 18:10
Igavesti lahe, minister on nagu amööb. Amööbid on levinud katseorganismid, sest neid on laboris hõlbus uurida.
kuum kartul6. september 2015, 18:04
Huvitav ,kui kasulik väljavahetus ministritele oli kompensatsiooni näol,See annab vastused paljudele küsimustele.Ehk on hoopis Toompea suur äriettevõte,kus lahkelt maksumaksja raha jagatakse,sel ajal kui töömees 30 aastat vana lapitud palituga tööd rügab. MIks kohe ei nähtud ,et need ministrid ei kõlba oma ametikohale.Kui suur on ametihüvitis?
✌️6. september 2015, 18:03
6. september 2015, 18:01
Mis valitsus see on ? Klounid ja korruptandid koos !
Maha see valitsus nüüd ja kohe,või ootate veel hullemaid aegu?
Ei usalda seda valitsust kuna midagi riigi heaks asjaluikku korda pole viidud ja rahva ja riigi heaks ka mitte!
Pätid kohtu!
to: 18:016. september 2015, 19:57
Mitte "maha valitsus" vaid "MAHA SOTSID"!
to: 19:576. september 2015, 23:44
M aha EKRE, maha kusikud!
!!!6. september 2015, 17:46
Ongi juba toimunud,elu Eestis on täiega tagumikku keeratud,üks hullem kui teine-võta üks ja viska vastu teist!!!
Andeks! Kogemata miinus.6. september 2015, 17:51
Olen sama meelt sinuga. Eriti hästi on näha, kuidas tavaeestlane ükseisega märki viskab.
mis toimub....6. september 2015, 17:26
mis valitsus? meil ei ole valitsust... on täielik süüdimatu nukuteater. kuulge... keegi rõivas on peaminister... mis te tahate? valitsust? unistage edasi. kunagi räägivad lapsed anekdoote sellest ajajärgust.
Aga loe6. september 2015, 17:49
kommentaari kl. 17:18. Kuulud ehk tarkade hulka? Aga kumba?
Pagulane6. september 2015, 17:23
Oli kellegi kommentaar.Juhtub see,et valitsust ei olegi enam sugiseks.Tahtsin + panna ja kommentaar kustus.Imelik.
Ah et loll valitsus? Ja veel lollim Lust?6. september 2015, 17:18
Lust kirjutab ehedas maakeeles meie, rahva murekohtadest. Valitsus aga pole üldsegi loll rahaasjades. Pügab rahvast otse Euroliidu lävepakul. Kuidas saabki valitsus loll olla kui lammast pügades ei tee lammas häältki, veelvähem avalikult meelt avaldab. Mujal maailmas korraldatakse rahva väljaastumisi, vahel veriseidki. Eestlane aga, va lammas, vahib vaid pealt, kuidas teda pügatakse. Enne kui kellegi kapsaaeda kivi viskate, vaadake kui arad te ise olete oma rahaasjades. Netis kommenteerimine ei liiguta "lolli valitsust" karvavõrdki. Ja nii jääb pikaks ajaks. Sel aastal tõotab jälle hea villasaak tulevat.
kolerast6. september 2015, 17:11
Mis toimub, mis toimub... marutõbisele loomale tehakse hädatappu!
Toimub See6. september 2015, 17:11
et sügiseks ei olegi enam valitsust.
to: 17:116. september 2015, 20:00
Ja mis siis juhtub, kui valitsust pole? Kas sina, lammas, hakkad riiki juhtima...?
Ly6. september 2015, 17:09
Mulle tundub samuti imelikuna härra Ossinovski iseenda nimetamine ministriks ja nii lihtne see ongi. Ehk teisedki erakonnad võiksid proovida sama, aina huvitavamaks läheb. Nii suur soov oli saada ministriks ja ise täitis ka oma unelmate unistuse. On ikka mees, tahan ja saan.
Jaak6. september 2015, 16:56
Las lapsed proovivad neid ministritoole külakorda. Hea ju CV sse kirjutada, et töötanud MINISTRINA valitsuses. Haige värk.
oh Jaak,7. september 2015, 11:30
KELLELE sellised CV-d õldse korda lähevad? Kui minu firmasse mõni selline üritaks ka proovida, ei hakkaks edasi lugemagi,sest olen saatnud minema paar eriti tähtsalt esinevat eks riigikogulast - see seltskond pole töötegijad,vaid ongi pühendunud vaid CV täitmisele.
Imestaja6. september 2015, 16:47
Sadama loos pole midagi imestada,kui kõrgemal tasemel juhid ei tea ,mis nad teevad.Ajuehitus kui ahvil hüpatakse ühelt toolilt teisele,aju aga ei jõua järele.Palgapäev ei unune iial,muu aga küll.Suur kaos.
kalauu6. september 2015, 16:35
Riigikogu toolid on hüppelauaks veel suurema palga peale Brüsselis,Kui aga Rail Baltic raudteega lõhestatakse riik kaheks ja tuuakse siia rongi abil poole maailma turistid,siis jääb Eesti riigist järele ainult märg plekk ja ajalugu.Ärimeeste meelemõistus oskab ainult raha lugeda ja raha välja pumbata ,mida rohkem seda uhkem.Poliitikud ei tea rahailmast midagi ,sellest ka kahjulikud otsused.
Meelehea6. september 2015, 16:44
Praegu toimub küll alles Ossinovski upitamine selle eest, et ta SDE valitsusest välja ei viinud ja reformarite hegemooniat ei lõpetanud.
kurrunurru6. september 2015, 16:24
Kurr mina küll nägin tv3 peol Katrinit. Vt.ise jutu juureski on pilt.
Oh6. september 2015, 16:11
Ossinovski sai oma tahtmise ja nüüd pole vaja karta sotside lahkulöömist. Kaks kärbest ühe hoobiga--sõnakuulelik poliitik ja mõlemad pooled on rahul. Ossinovskil edu ja ta isa järel urgitsemine lõpetatud. Minu meelest on Ossinovski kahekeelne, auahne ja hoolimatu inimene.
xxxxx6. september 2015, 16:25
Põhiline et valitsus...ei kommentaari
Tiiu6. september 2015, 18:02
Ma ka just mõtlesin,et löövad lahku.Ehk oleks õigemgi..?No mina valiksin uuesti Mikseri..valikut ju tegelikult polegi..
Oi6. september 2015, 16:06
On kaks eraldiseisvat istantsi--valitsus ja rahvas. Nemad jagavad seal riigipirukat, kuidas tahavad, kuid rumal oleks arvata, et selleks pole reformistide tagatoast luba saanud. Rahvas vaatab pealt ja imestab.
kurr6. september 2015, 15:52
lust pole kunagi riigiõigust käsitlevaid seadusi lugenud. isegi oma olmeprobleemide lahendamiseks vajaminevaid õigusakte pole ta suutnud üles leida. seega on tegemist kesikute kontori tüvitekstiga, millele on juurde poogitud lustipäraseid väljendeid.
kelle pilli järgi küll lust siin tantsinud pole! venelaste pidu pronkssõduri juures, nende spaa avalik promo reklaamtekst väljamõeldud lennukist mahajäämisega, aserite pulmalaulikud ja spordimängud jne.
keskerakonna juhi isiklik kättemaks ilvesele oli ka raamat proua presidendist.
ka mulle ei meeldi ossinovski vangerdused, aga mulle ei meeldi ka müüdavad ajakirjanikud. näib, et ega nad ei meeldi vahel ka oma leivaandjatele. miks ei kutsutud lusti tv3 peole teatrisse?
Kessu6. september 2015, 15:32
Kogu "poliiteksperdi Pautsi" jutt algab peale selgest valest ja nagu ta ise kirjutab sogast, Lihtsalt infoks ilmatarale, et uudis on nädalavahetuse uudisevoos sellepärast, et see uudis tekkis laupäeval. Kui seda oleks levitama hakatud esmaspäeval, siis esiteks oleks see vana uudis ja poliitblogija oleks saanud kirjutada postituse, kuidas meil nii tähtsat infot kinni hoitakse. Katrin, tegele tikkimise ja niplispitsiga, see sobib sulle rohkem.
märkus7. september 2015, 17:59
katrin lust pole Katrin Pauts.
juhei6. september 2015, 15:23
see ilus armas eesti naera puruks seda kammajad lugedes.
Bluff6. september 2015, 15:14
Homme on kõik ministrid tööl - kedagi ei ole välja vahetatud.
Raivo6. september 2015, 15:12
Siin riigis ei imesta enam millegi üle.
Nagu öeldakse, suured härrad tõllas, väiksed võllas.
Kes6. september 2015, 15:07
Alar16. september 2015, 14:49
Me keegi ei tea tegelikku põhjust, miks Ossinovski üldse mööbeldama hakkas. Sõlmib koalitsioonileppe, kirjutab sellele alla ja siis hakkab nõudma leppe muutmist???? SDE saab valitsuses ministrikohad ja äkki vallandab korraga kolm ministrit???? Mis toimub?
Näen praegu aknast nöörile kuivama pandud pesu. See ei lehvi ka tuule käes nii, nagu Ossinovski erakonda "juhtides".Minu arvates tuleks küsida, kas Ossinovski ise üldse teab, mida ta teeb?
suur küsimärk6. september 2015, 16:47
vene võim hakkab võimust võtma!
eestlane6. september 2015, 14:37
Kogu valitsus peaks tagasi astuma.,eesotsas Rõivasega.
Alar1 to eestlane6. september 2015, 14:57
Tagasi astuma selleks, et Keskerakond asemele tuleks? No ei! Ennem olen põlvist saadik vees, kui kaelast saadik sõnnikuhunnikus! Pealegi oled sa Ljasnamjäe jeestlane, kui üldse eestlane oled.
alarühele6. september 2015, 15:06
Sinu plaat küll keerleb, aga ei tööta, sest selles pole sisu.
6. september 2015, 15:32
Kui keerleb, siis ju töötab.
Aili.6. september 2015, 16:08
näha ju kes neid punkte kesikute kasuks tipivad eks ikka Ljasnamjäelane.
lammas6. september 2015, 16:19
sa ei saa isegi tekstist aru! kirjutati ju, et pöörleb, aga pole SISU!
Alar17. september 2015, 12:03
Jämejala kliendilt oodata arusaamist-olge mõistlikud.Parem mitte igat sellist mitte kommenteeridagi, jäägu tema mõtted sinna seintevahele eneseimetlemiseks igavesti.
lõhestunud sotsialistid6. september 2015, 14:23
Eks seal mingi võitlus käib ja teised parteid vaatavad pealt kuidas opakad oma reitingut langetavad.normaalne see 3 ministri kantseldamine loomulikult pole ja ühtsest mõtlemisest me ei räägi.
mina6. september 2015, 14:17
Lihtsalt palagan!!! Mäletan aegu kui meil Tallinnas oli oma tsirkus! Siis kadus ja aastaid polnud Eestil oma tsirkust aga nüüd oleme jõudnud nii kaugele,et on olemas OMA POLIITIKUTE TSIRKUS!!! Eks kloune leiab nii valitsuse kui riigikogus!
kreisi6. september 2015, 22:56
Täpselt sama mõte siinpool.
viks6. september 2015, 14:04
huvitav küll miks vahetada - kas sadama afäär või on mõni kaasnev patuke sotside ihule liiast ligidal - saaksin aru kui IRL teeks vangerdusi . seal need rahakesed kah üsnagi punnis taskukesed ajanud pragunema - aga sotsid ... oi ..oi...oiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.
saabastega kass6. september 2015, 13:56
Poliitika on kui meelelahutus äri,kus võib ükskõik mis loba ajada ja kõik valed tõeks väänata.Mida kõik uskuma peavad.Mida rohkem dokumente ,paragrahve ,seda segasem,nende huvides,kes paigalt ei taha lahkuda.Kõik selle maksab kinni maksumaksja raske tööga iga ilmaga tervise ja eluga riskides.
saarlane6. september 2015, 13:56
See mis toimub on ARUSAAMATU. Nii saamatu mees kui HANSO minuarust täiesti NULL.Kuressaares ei saanud ta millegagi hakkama,ainult käis jääaugus suplemas.Esiteks on tal nii nadi diktsioon,ta jutust ei saa üldse aru mida räägib.Juba Uhh-uuu saadetes on võimatu aru saada,mida mees räägib.
Praegusel pingelisel ajal vahetada iga paari kuu tagant ministreid no andke andeks.Kas me sellepärast käime valimas.??
Shaakal6. september 2015, 16:03
Mõtlen ka, et küll on koolilastel raske meeles pidada, kes ministrid on: iga paari kuu tagant vahetus.
Joss.6. september 2015, 13:50
Milleks imestada?Rahvavaenulikud valitsused lähevad varem või hiljem lõhki.See on tõmblemine,mis vägisi näeb välja nagu agoonia.Toompelt tuleb veel põnevust.Pirukas on tuline ja nii mõnigi kõrvetab oma suu ja au.Oleks selline trall koristaja koha pärast olnud,siis oleks see imelik olnud:Aga poliitikute tegemised,,,,ah parem lõpetan.Tüdimus tuli peale poliitikutele mõeldes.
Kuldkala6. september 2015, 13:44
Minister saab mõne kuuga alles aimu oma tööst ,siis vahetatakse välja .See on vee sogamine.Sogases vees on kerge toolilt toolile hüpata.See on poliitika taktika tipptase,et ei saadaks aru ,kui võimetud on tegelikult juhid.Nii suure info sees polegi võimalik ,et äri haikalad riiki alla ei kugistaks.Huvitutakse,unistatakse ainult palgapäevast,hüvedest,seda tõendab riigikogu koosseis.
yll6. september 2015, 13:31
eks valitsus saab aru et varsti lüüakse kõik minema.lihtsalt kindlustavad saadavate hüvitiste näol
oma rahalist tagalat.nüüd saavad ju üüratu komp-ensatsiooni ja homsest riigikokku.