Tiina ParkFoto: Teet Malsroos
Tele
6. september 2015, 11:51

Link videole!

Tiina Park: "Prillitoosi" ma enam juhtida ei tahaks (51)

ETV "Saatejuhtide vahetus. Legendide eri" jõudis täna hommikul küpsemas eas vaatajaskonna saateni "Prillitoos", mida viis Reet Linna asemel läbi Tiina Park.

Telelegend, kes iseloomustas end "Prillitoosi" sissejuhatavas osas kui "antiikset" teletegijat, viis saate läbi rahulikul, filosoofilisel ning kohati idüllilisel moel.

Eakam proua kõneles oma kogemuste põhjal netikohtingutest, Linnar Priimägi filosofeeris, mida head leidub vanaduses, ning oma elust rääkis kunstnikepaar Toomas ja Aili Vint.

Tiina Park tunnistas, et "Prillitoosi" ideid oli lihtne välja mõelda, kuid seda saadet ta enam juhtida ei tahaks, kirjutas Menu. "Mulle meeldivad mu reisisaated, ma teen neid kindlasti edasi ja need jätkuvad novembris," lubas Park.

Need, kes Õhtulehe lugejatest juhtuvad olema "Prillitoosi" vaatajad, võiksid kirjutada kommentaariumisse, kuidas Tiina Pargi saade meeldis. Kumba telelegendi eelistaksite teie selle saate juhina, kas Tiina Parki või Reet Linnat?

Tagasivaatena olgu toodud videoklipp Tiina Pargist 1992. aastast, mil daam oli äsja naasnud Ameerikast ning tõstis eestlaste teadlikkust tollastest uuematest tervisetrendidest. Videot näete SIIT.