"Abielus esimesest silmapilgust" osalejadFoto: Alar Truu
Tele
3. september 2015, 15:35

LUGEJA SAATEST "ABIELUS ESIMESEST SILMAPILGUST": kui inimeste vahel keemia puudub, siis kuidas saab üldse suudelda ja voodisse minna? (21)

Kolmapäeval alustas TV3-s sügisese telehooaja šokeerivaim ja põnevaim teleprojekt "Abielus esimeses silmapilgust", milles osalejad kohtuvad oma tulevasega esimest korda altari ees. Õhtuleht palus saadet vaadanud inimestel eile kommentaariumis teada anda, milliseid emotsioone see nendes tekitas.

Alljärgnevalt on välja toodud kümme silma jäänud kommentaari: 

Võrdlusmoment jäi ära. Kui oleks olnud rohkem osalejaid ja nende hulgast need paarid valitud, siis oleks olnud ka endal võimalus võrrelda oma arvamust ekspertide arvamusega. Peale tutvustust oli kohe selge, kes kellega paari pannakse. Jah, kõik on nagu õigesti paari pandud, kuid kui inimese välimus näiteks üldse ei meeldi ning keemiat ei ole, siis kuidas saab üldse suudelda ja voodisse minna?

Paarid pandi kokku nii nagu arvasin. Suhteliselt etteaimatav.

Suhtes olles on väga oluline, mida mina temast arvan ja mida tema minust arvab. Seega arvamus on oluline. Aga osalejatel ilmselt oma arvamus puudub, kui on vaja spetsialistide arvamust. Ja saatega kaasnevat meedia ning kommenteerijate arvamust. Keeruliseks oma elu ära sine ise ela! (oli see apteekri-herra "Suvest"?)

Vaatasin vaheldumisi "Pealtnägijaga". Mind huvitasid spetsialistide kommentaarid osalejate kohta. Need oleksid võinud konkreetsemad olla, aga võis vaadata!

Ma ei vaadanud saadet, kuna ei näe enam kanalit TV3.

Suutsin seda jura vaadata veidike üle poole saate, siis sai siiber ja hakkasin vaatama Vene kanali pealt filmi. Ei ole loogiline, et tegelased on sedavõrd äpud, et ei saa elukaaslaste leidmisega hakkama ja nüüd äkki nn. spetsialistid panevad asja paika?!?! Äkki vajavad ka "teki alla" kõrvalist abi?

Kuidagi nii noored osalejad. 23-aastasel ju aega veel küll leida kaaslast ja ise veel areneda.

Üllatavalt huvitav oli isegi.

Mulle meeldis. Kenad noored inimesed ja huvitavalt tehtud saade.

Pagan küll, ununes vaatamata!

TV3 armueksperimendis "Abielus esimesest silmapilgust" osalevad kolm naist ja meest, kes pole seniajani oma õnne veel leidnud ja annavad sel korral saatuse spetsialistide kätesse. Saate eksperdid psühholoog Kärt Kase, kultuurantropoloogia doktor Aimar Ventsel ja seksuoloog Mare Pruks koostasid ühise otsuse alusel kolm kõige paremini kokku sobivat paari, kes sarjas televaatajate ette astuvadki.