Foto: Kuvatõmmis/Tinder
Inimesed
28. august 2015, 16:31

OHHOO! President Ilvese poeg otsib Tinderist armastust? (44)

President Toomas Hendrik Ilvese poeg Luukas Kristjan (27) on sarnaselt tuhandetele noortele loonud endale konto populaarses tutvumisrakenduses Tinder.

Nagu president Toomas Hendrik Ilvesele endale, meeldib selfie'isid klõpsata nähtavasti ka tema pojale, kes on valinud endale Tinderi avapildiks just iseendast tehtud foto.

Luukas Kristjan kirjeldab end tutvumisrakenduses kui noormeest, kes lõbutseb maailma muutes. Lisaks toob ta välja, et tegeleb Brüsselis EU asjadega ja räägib rohkem kui kolme keelt.

Oma huvidest toob Luukas Kristjan välja jooksmise, mediteerimise, rattaga sõitmise ja nädalavahetusel Belgia väikelinnade avastamise.

Seda, kas Luukas otsib Tinderis omale kallimat või niisama uusi tutvusi, ei ole teada.

2012. aasta septembris turule paisatud nutitelefoni-kosjarakendus Tinder (tõlkes "tulehakatis") kasutab su Facebooki andmeid selleks, et sinu ümbruskonnast sulle sobida võivaid vastassooesindajaid leida, neid sulle veidi tutvustada, näidata, kas teil on ühiseid sõpru, ja (mis kõige tähtsam) demonstreerida nende fotot.

Kui pildilt vastu vaatav nägu sulle ei meeldi, tõmbad oma nutitelefoni ekraanil näpuga siuhti! vasakule, ja sa ei pea seda larhvi enam kunagi nägema. Aga kui nähtu sinus ürgseid tunge liigutab, tõmbad näpuga liigutuse paremale.

Tinderi geniaalsus peitub selles, et vastamata ihast ei saa mitte keegi teada. Rakendus viib kokku ainult need, kes on vastastikku sümpaatiat avaldanud. Alles siis antakse neile võimalus teineteisega ühendust võtta.