Chad KroegerFoto: Reuters/Scanpix
Saund
24. august 2015, 09:37

Rokkbändi Nickelback Euroopa tuur jääb ära, piletid ostetakse tagasi (5)

Sügisesse planeeritud Nickelbacki Euroopa tuur No Fixed Address jääb ära, sealhulgas ka 14. oktoobril Kaunases toimuma pidanud kontsert. Ticketprost ostetud piletid saab tagastada alates 1. septembrist kuni 15. oktoobrini Solaris Keskuses asuvasse Piletilevi müügipunkti.

Nickelback on kahjuks sunnitud tühistama kogu sügisel toimuma pidanud Euroopa tuuri. Bändi solisti Chad Kroegeri häälepaeltelt opereeriti hiljuti tsüst ning kuigi operatsiooni läks arstide sõnul hästi, peab ta nüüd oma häälepaeltele pikemalt puhkust andma.

"Meil on väga kahju, et ei saa sel sügisel fännidega kohtuda, kuid Chadi tervis ja paranemine on hetkel kõige tähtsamad. Kui anname talle puhkamiseks aega, tuleb ta tagasi parema ja tugevamana kui kunagi varem. Täname kõiki toetuse ja mõistmise eest ning loodame peagi teile taas oma muusikat esitada," on kirjas ametlikus bändipoolses avalduses.

Pileteid 14. oktoobril Kaunases toimuma pidanud kontserdile müüs ka Ticketpro. Need piletid ostetakse tagasi Solaris Keskuses asuvas Piletilevi müügipunktis perioodil 1. september – 15. oktoober 2015. Kui pileti tagastamine Solaris Keskuse Piletilevi müügipunkti ei ole võimalik, palutakse kirjutada aadressil [email protected].