Inimesed

Hardo Pajula: inimese elu on traagiline nähtus ja sellega kaasnevad traagilised valikud! (48)

LISA KOMMENTAAR

Owen29. august 2018, 16:51
Kuidas illuminaati vendlus muutis mu elu hea, ma tahan tänada Issandat Luciferit vastuvõtmise eest, tänan tänul tänu selle eest, et illuminaatidest vendlus aitab mind saavutada oma eesmärke elus, sügavalt vaevasin ma vaesust ja ma Mul ei olnud keegi, kes mind aitaks, ma olin otsustanud liituda illuminaatide vennaskonnaga, kuid kohtasin valelisi inimesi, mulle räägiti mitu korda, aga ma ei loobu endiselt, sest kui te elus loobute, kaotab elu ka ma olen teinud nii palju asju elus, et seda teha ja elada oma perega õnnelikku elu, usun, et ühel päeval kohtusin õige inimesega, kes aitab mind tõelise illuminaatide vennaskonnaga ühinema, sest ma ei loobunud i oli nii õnnelik, et täita illuminaati vendluse õige esindaja, mis paneb mind õnnestunult illuminaatide vennaskonna liituma, kui olin täiesti algatatud illuminati vennaskonna perekonnale, andis mulle kogu kasu, milleks oli 200 000 USA dollarit, kaitset vajav rahvusvaheline viisa reisimiseks mis tahes riigid i n maailm, minu valitud maja, minu valitud auto, see on minu enda tunnistus, mille üle olen ise nii uhke ja olen suur mees, kes on maailmas tuntud, illuminaatide vennaskonna missioon on pühkida kannatusi kui te olete petnud, nõuan, et te ei loobu, kui olete huvitatud illuminaatide vennaskonnaga liitumiseks, olete ärimees / naine, kunstnik, pastor, töölisklass, üliõpilane ja soovite elus edukaks saamiseks pöörduda illuminati vennaskonna ametliku e-posti aadressi: [email protected] või helistada +2348137078953Kuidas illuminaati vendlus muutis mu elu hea, ma tahan tänada Issandat Luciferit vastuvõtmise eest, tänan tänul tänu selle eest, et illuminaatidest vendlus aitab mind saavutada oma eesmärke elus, sügavalt vaevasin ma vaesust ja ma Mul ei olnud keegi, kes mind aitaks, ma olin otsustanud liituda illuminaatide vennaskonnaga, kuid kohtasin valelisi inimesi, mulle räägiti mitu korda, aga ma ei loobu endiselt, sest kui te elus loobute, kaotab elu ka ma olen teinud nii palju asju elus, et seda teha ja elada oma perega õnnelikku elu, usun, et ühel päeval kohtusin õige inimesega, kes aitab mind tõelise illuminaatide vennaskonnaga ühinema, sest ma ei loobunud i oli nii õnnelik, et täita illuminaati vendluse õige esindaja, mis paneb mind õnnestunult illuminaatide vennaskonna liituma, kui olin täiesti algatatud illuminati vennaskonna perekonnale, andis mulle kogu kasu, milleks oli 200 000 USA dollarit, kaitset vajav rahvusvaheline viisa reisimiseks mis tahes riigid i n maailm, minu valitud maja, minu valitud auto, see on minu enda tunnistus, mille üle olen ise nii uhke ja olen suur mees, kes on maailmas tuntud, illuminaatide vennaskonna missioon on pühkida kannatusi kui te olete petnud, nõuan, et te ei loobu, kui olete huvitatud illuminaatide vennaskonnaga liitumiseks, olete ärimees / naine, kunstnik, pastor, töölisklass, üliõpilane ja soovite elus edukaks saamiseks pöörduda illuminati vennaskonna ametliku e-posti aadressi: [email protected] või helistada +2348137078953
Tyrkjaránið25. august 2017, 22:58
Oinas 28. august 2015, 20:15
Turg ei reguleeri siin riigis juba ammu mittemidagi tegelikult. Kuna turg on sageli rikutud-solgitud, kõlvatu konkurents jne, siis ei saa seda olemagi. Iga laps saab sellest juba vähemalt 5.klassis aru, samas kui 9ndas klassis ikkagi aetakse soga lastele pead ja kõrvad täis.
See kõik23. august 2016, 10:39
käib turu protsesside juurde
Lenini vanaema28. august 2015, 20:04
Keskmisel eurooplasel on liiga vähe haridust, et maailma adekvaatselt mõista, õigemini isegi professoritel pole piisavalt haridust. Aga see selleks. Olukord teebki keeruliseks just see, et moslemid on mõtlemisega veelgi tagurlikumad ja istuvad suhteliselt kangekaelselt keskajas. Samas nende viha imperialistide-kapitalistide vastu on arusaadav, sest viimased pole enda tegemisi ilmselt kunagi tahtnudki lahtimõtestada.
Poolik23. august 2016, 10:41
Magda26. august 2015, 13:30
Planeet Maa ongi suhteliselt madala arengutasemega liivakast mängimiseks ja õppimiseks. Me tuleme siia selleks, et oma kingitus tuua planeedi arenguks ja ise teadvuses areneda. Kõrgema teadvusetaseme saavutanud ei pea enam tagasi kehastuma. http://www.ascendedmasteranswers.com/world-issues/money-the-economy
Unistustest23. august 2016, 10:43
lähtuv metareaalsus (mitte kõrgem reaalsus vaid reaalsusest kõrgem)
termidoor24. august 2015, 22:53
Rooma paavst kutsub vaeseid ja rõhutuid ülestõusule rikaste kapitalistide vastu.
http://www.vestifinance.ru/articles/60374
http://politikus.ru/events/56544-evropeyskiy-film-uzhasov-migranty-v-evrosoyuze.html
Kas Prantsusmaal hakkavad migrandid tormijooksuga valitsushooneid võtma?
Uudis???24. august 2015, 13:04
Mitte midagi uut, välja nopitud, keegi on seda köike juba öelnud, igalt poolt lugeda!
Kullake,25. august 2015, 04:16
maailmas polegi midagi uut.. ja sa loe, loe.
sama värk23. august 2015, 20:10
Obama tahab USA-s getod ja slummid ära kaotada, hajutades sealsed elanikud omakorda valgete linnaosadesse.
http://politikus.ru/events/53830-v-ssha-hotyat-vmeste-poselit-belyh-i-chernyh.html
http://ru-an.info/новости/жан-мари-ле-пен-европейский-союз-колония-глобализма/
Jean-Marie Le Pen: USA soovib oma globaalsete eesmärkide saavutamiseks maailma islamiseerida. Seda tegevust võib sõjalistest vahenditest isegi tähtsamaks pidada.
vennaskond23. august 2015, 20:07
23. august 2015, 20:00
http://jyrilina.com/eesti/loengud/
Ka tuleb juttu kultuuri laostamisest, rahvusriikide teadlikust hävitamiskavast, mille käigus vastupanu osutavad riigid ujutatakse võõrameelsete pagulastega üle. Need muudetakse võimueliidi tööriistaks.
23. august 2015, 19:50
Serbias ja mujal Balkanil ootavad islamistidest põgenikud korraldust alustada ülestõusu.
http://www.fondsk.ru/news/2015/07/07/islamskoe-gosudarstvo-na-balkanah-ii-34208.html
http://whitegenocideproject.com/austrian-intelligence-says-us-organizations-are-funding-immigration-...
Austrian intelligence says US organizations are funding immigration into Europe.
Mari23. august 2015, 18:56
Super härra!!! Tervitused härra Pajulale :)
härrased ja prouased25. august 2015, 04:18
juubel läheneb23. august 2015, 18:53
Aastal 2017 tähistatakse maailmas Londoni Emalooži Grand Lodge (Grand Orient) 300-ndat aastapäeva. Ja seda plaanitakse teha mitte kehvemini kui aastal 1917 alanud revolutsioonidega Euroopas, millega tähistati 200-ndat aastapäeva. Praegu toimub rõhutute ja revolutsionääride massiline sissetoomine Euroopasse.
Samas jällegi, Aafrikas nimetatakse "valgeid" - mitteinimesteks.
Jaan25. august 2017, 22:42
Suur juubel oli jaanipäeval juba ära. Aga muidugi, juubeliaasta kestab veel. Grand Orient ei puutu asjasse, see on teine riitus.
variant23. august 2015, 17:48
1940. aasta 10. mail väljus Berliini ligidalt Zossenist erirong Reini suunas. Kui maavägede kindralstaabi ülem Franz Halder järgmisel hommikul Godsbergis perroonile astus, sõnas ta: ” See sõda on niisama vajalik kui see, mida pidasime 1866. aastal (Austria – Preisi sõda). Kui see on läbi, on meil Euroopa Ühendriigid…
Saksa pealetung “Fall Gelb” raames oli juba alanud ja seda mitte ainult Prantsusmaa, vaid ka neutraalsete Luksemburgi, Belgia ja Hollandi vastu.
Euroopa Parlamendi liige Gerard Batten rääkis kaamerate ees, et 1942. aastal tahtis Saksa keskpanga juht Walther Funk koos juhtivate töösturitega käivitada pärast sõja lõppu Euroopas ühise majanduse. Hitler tahtis luua maailmavalitsuse.
http://ru-an.info/новости/в-результате-II-мировой-сионисты-хотели-сделать-венецию-размером-с-европу/
Aastal 1930 reklaamis Saksa finantsist ja hilisem Hitleri valitsuse majandusminister Hjalmar Schacht teistele rahvusvahelistele finantsistidele Hitlerit kui rahvusriikide likvideerijat ja vabaturu tekitajat Euroopas. Toetades Hitlerit, luuakse Euroopa suurune Veneetsia.
1945. aasta 25. veebruaril ilmus ajalehes "Das Reich" Goebbelsi artikkel " Aasta 2000 ", milles teatatakse, et aastaks 2000 on Euroopa ühendatud liitu.
kuhu edasi23. august 2015, 17:40
Uus Maailmakord on totalitaarne riigikapitalism ehk sotsialismi (kommunismi) taastulek teisest uksest
Nagu juba korduvalt väitsime, toetasid rahvusvahelised suurpankurid suurte summadega kommunistliku revolutsiooni läbiviimist Venemaal. Rahaline ning tehniline abi, ilma milleta Nõukogude Venemaa poleks suutnud majanduslikult püsima jääda, jätkus ka pärast revolutsiooni võitu.
Miks siis olid suurpankurid ja suurtöösturid huvitatud kommunistide ja kommunistliku süsteemi finantseerimisest ja toetamisest, oma jalgealuse õõnestamisest ja oma vaenlase nuumamisest? Faktidele peab leiduma ka mõistlik majandusteoreetiline ja poliitiline põhjendus. Põhjendus on lihtne. Nägime, et rahvusvahelised pangandus- ja tööstusmonopolid on jõudnud nii kaugele, et on sisuliselt erastanud ka riigid, välja valides ja seades ametisse valitsusjuhte kui oma poliitilis-administratiivseid ametnikke, parlamendisaadikute juhtimisest rääkimata.
Kui me mõistame, et sotsialism ei ole rikkuste jagamise programm, vaid on tegelikkuses rikkuste kontsentratsiooni ja kontrolli meetod, siis sotsialismi toetavate superrikaste paradoks lakkab olemast paradoks.
Kommunism, täpsemini öeldes sotsialism, pole rõhutud masside, vaid hoopis majandusliku eliidi liikumine.
http://rahvuslane.blogspot.com/2015/06/uus-maailmakord-kelle-kasuks-ja-kelle_5.html
korea sõja23. august 2015, 17:27
ajal prooviti ka põgenikke üle joone saata eks paljud oleks tahtnud ka kõik lasti julmalt maha
23. august 2015, 17:43
Hiina kunagine juht esimees Mao pakkus Stalinile 50 milj. hiina töölist endale võtta. Hiinas toitu vähe jne.
Stalin keeldus, nimetades sellist asja mittesõjaliseks okupatsiooniks.
pan-euroopa23. august 2015, 16:43
Paneuroopa liikumise eesmärk: tuleviku eurooplane on segavereline, muistse egiptlase välimusega.
EU on planeerinud aastaks 2050 võtta vastu 56 milj. aafrika põgenikku.
http://balder.org/avisartikler/Links-Euromed-Articles-Index.php
Euro Mediterranean - EU agreement on unlimited Muslim immigration Updated Version 2009.
Euro Mediterranean - Barcelona Declaration Secret EU agreement on Muslim immigration.
http://euro-med.dk/?p=15503
More importantly, the EU is recruiting 56 million more North Africans + their families into the EU by 2050. Behind this population replacement in Europe is EU founding father, Rothschild agent Coudenhove Kalergi´s, philosophy of a future European mixed population that would look like the ancient Egyptians.
To arvamus23. august 2015, 16:21
Kas EL jõustruktuurid veel alles. Mingi rahva suurlollitamine käib, et illegaalid tulevad ja keegi ei suuda neid peatada. Kus on NATO ? Vaata, väga elamuslik elupilt http://youtu.be/waHPeTcIucM ja
http://youtu.be/SJ0CfOi4tYM
To pagulastest23. august 2015, 14:33
Täiesti nõus HP-ga ja pagulastest 9:01. Meil siin viimane aeg piir kinni panna, kvoot=0,muidu juhtub nii nagu arvamus 13:07 räägib. Ma ei ole nõme harimatu, tagurlane, ega loll maakolkast, vaid olen sotsiaalteaduste magister, palju reisinud, palju sõpru üleilma sh ka mõni tõmmu, õppinud lääne riigis.
eneL24. august 2015, 12:36
Oot, kus Hardo Pajula ütles, et piir kinni panna ja kvoot 0?
Ära ikka enda arvamust ja Hardo Pajula arvamust segi aja. Tegu on siiski targa inimesega, kes selliseid lahendusi ei pakuks
Tõesti 23. august 2015, 06:48
väga hea artikkel. Lugesin paberlehest. Ometi keegi kirjeldab toimuvat selgelt õigete sõnadega poliitkorrektsuse lillelõhnaga üle pihustamata.
5+23. august 2015, 03:15
Hardol suusk libiseb ikka endiselt hästi! Võiks teha loengute sarja ja mingi tasu eest netti ülesse panna. Eesti keelse hariduse lõpp on igasuguste Aaviksoode abil lõplikult käes nii kui nii kuna see tagab võimu usurbeerimise perioodi pikenemise maksimaalselt üleüldise kultuurigenotsiidi raames. Seega igasugune poliitvaraste ja õppeplaanide väline päris haridus Eesti keeles oleks enam kui hädavajalik veel praegu. Juba mõne aasta pärast see vb ei oma enam nii suurt tähtsust...
Jüri Eintalu22. august 2015, 23:37
See on umbes sama masendav ja rusuv nagu Sergei Stadnikovi nägemus impeeriumitest ja nendevahelisest ajaloolisest võimuvõitlusest.
Minu arvates, kui Eesti ei oleks nii kidur ja keskpärastest kadekopsidest pulbitsev, tuleks Pajulale juba ainuüksi selle ühe artikli eest anda eluaegne (professoristaatus).
Pildi ja pealkirja järgi22. august 2015, 22:02
kajastab artikkel kassi arvamust.
mari22. august 2015, 21:25
A22. august 2015, 20:50
Väga hea !! Lihtsalt,selgelt ja humoorikalt! Edu Hardole ja teistele ! Kõik läheb ilusasti. Juba väga varsti on näha -kuulda vägagi positiivseid uudiseid nii suurest ilmast kui meilt!
Ennäe, see intervjuu22. august 2015, 19:51
on siiski netti üles pandud. Juba tundus, et selle lugemist peetakse ebasoovitavaks, sest Pajula ütleb välja liiga palju kibedaid tõdesid.
midagi22. august 2015, 19:33
ei ole.traagiliseks teevad selle hoopis kurjad, õelad, pahatahtlikud ja teiste ellu sekkuvad ja teisi häirivad ja küttavad ja kadedad kättemaksuhimulised poolinimesed.
maeitea22. august 2015, 13:35
mis vahet on kus riigis inimene töötab?
T.Mets22. august 2015, 12:08
Mina arvan, et Hardo Pajula elu ei ole sugugi traagiline nähtus
kes olete teie22. august 2015, 18:50
et teile tundmatu inimese elu traagilisust hinnata või mõista?
Aus, intellektuaalsete huvidega materiaalsete ees, läbinägelik inimeste ja nähtuste osas nagu HP on - tema elu on kindlasti võrdlemisi traagiline. Ja tal ei ole selles vanuses end võimalik enam ka muuta (loe: end poliitika või "eliidi" teenistusse uuesti maha müüa).
Traagiliseks teebki22. august 2015, 22:12
see, et mõistad seda, mis praegu toimub ... hea kui ei võta toimuvat tõsiselt - on mingi alternatiiv mütoloogia, kuhu põgened.
Õndsad on need, kes on vaimust vaesed ... neil on kergem elu, sest nad ei mõista toimuvat ... ei süübi selle traagikasse.
Matti22. august 2015, 11:15
..l22. august 2015, 11:14
USA pandaks lihtne eestlane vangi,kui jääb ebaseaduslikult riiki..
Pagulastest22. august 2015, 09:01
"Raspail ütleb kokkuvõttes seda, et asja traagilisus ongi selles, et nad lasta sisse tähendab hävitada ennast ja neid mitte lasta sisse tähendab hävitada nemad."
Alati on ju võimalik nad (pagulased/põgenikud) tagasi saata. Ja ma ei saa aru kas piirivalvet ELäis enam üldse ei ole? Ka süürlased saab panna lennukisse ja viia Damaskusesse nagu afgaanid Kabuli. Milles on küll probleem? Need afgaanid ja süürlased kes hetkel Montenegros on ja ründavad ronge, et Ungari kaudu Saksamaale ja Rootsi jõuda ei saa ju kuidagi olla pagulased kelledele peaks aüüli andma. Mis oht neid seal Montenegros valitseb? Miks nad seal asüüli ei palu. Selge, et nad soovivad vaid tasuta elamist ja abirahasid - seega on nad tavalised illegaalsed heaolumigrandid keda ei pea vastu võtma. Illegaalselt riiki tungimine on juba iseenesest kuritegu mille eest tuleks nad koheselt maalt välja saata.
arvamus22. august 2015, 13:07
Aga sa mine ja pane nad lennukisse, algavad sellised tapatalgud, mida pole peale Türgi sultanite sõjakäike nähtud, kõiki valgeid lõigutaks valimatult. Ei oleks kasu ei politseist ega sõjaväest, sest ka seal pooled moslemitest kodanikud...
vaat see on nüüd küll25. august 2015, 03:35
Politsei23. august 2016, 10:47
ja sõjavägi lõigutakse esimesena ära
tigedik23. august 2015, 22:28
tekib viha ja kohutav eelaimus, miskit suurt ja jubedat on tulemas- ei meiegi sellest pääse. Olen hetkel veidi üle 40- ne, lootsin, et vähemalt minu põlvkond ei pea õuduse külvi nägema, aga tuleb välja..nagu alati, kui lihtsalt käed rüpes ootad ja lased seda meedia mõla ja agitatsiooni endale kõrvust sisse, Tänud Hardole, ometigi kuulsin kedagi nn. arvamusliidritest tõtt rääkimas, kohe kergem hakkas, et ehk ei ole meie tuntud inimesed kõik ära keeranud! Jah, õnneks on enamus meie rahvast pagulasteemadel ühtse seisukohaga, ainult et hääl on hüüdja kõrbes