Megan Fox ja Brian Austin Green Foto: AP / Scanpix
Inimesed
21. august 2015, 14:48

Megan Fox läks abikaasast lahku

Järjekordse Hollywoodi paari teed on lahku läinud. Näitlejatar Megan Fox ja tema abikaasa, Bevery Hills 90210 staar, Brian Austin Green läksid lahku.

The New York Post teatas, et Hollywoodi võimas paar läks lahku juba kuus kuud tagasi, pärast pidevaid vaidlusi Foxi muljetavaldava näitlejakarjääri üle.

29-aastane näitlejanna ja 42-aastane Green olid koos 11 aastat ja neil on kaks last, Noah, kes saab kolmeseks järgmisel kuul ja 18-kuune Bodhi. „Nad tülitsevad tema (Foxi) karjääri pärast," sõnas allikas, lisades, et Foxil on kinnisidee saada erinevaid rolle, vahendab news.com.au.

Fox on sel suvel oma pere Los Angelese kodust eemal olnud, et filmida järgmist Teismeliste ninjakilpkonnade osa New Yorkis.

Paar kohtus 2004. aastal sarjas Hope&Faith. Fox ja Green abiellusid kiirel tseremoonial Four Seasonis Hawaiil, kõigest mõni aeg pärast seda, kui Green oli naise kätt palunud 2010. aasta juunis.

Vaatamata paari lahkhelidele, teevad mõlemad osapooled jõupingutusi, et säilitada üksteisega viisakus. Allika sõnul on nad teineteisega sõbralikud laste pärast. „Nad tahavad teha omi asju," sõnas allikas.