Foto: PantherMedia / Scanpix
Toiduuudised
25. september 2022, 16:34

LEGENDAARNE! Kristjan Jõekalda palavalt ihaldatud purgitomatite retsept

Kallid lugejad! Kuna käes on hoidistamise aeg, on püsilugejad palunud meilt armastatud telenäo Kristjan Jõekalda aastaid tagasi ajakirjas Naised avaldatud tomatihoidise retsepti. Kuna küünalt on patt vaka all hoida, otsustasime seda jagada laiema hulga lugejatega! 
  •  30 karpi  (250 gr karp) kirsstomateid

  • 26 pooleliitrist purki

  • 6 l vett

  • 18 spl soola

  • 18 spl suhkrut

  • 24 loorberilehte

  • 96 vürtspipratera

  • 44 nelgitera

  • 2 kaneelikoort

  • 40 spl äädikat (9%)

  • 5 keskmist sibulat

  • 4 pakki želatiini

Edasi lugemiseks: