Annely AdermannFoto: Teet Malsroos
Inimesed
17. august 2015, 19:29

ANNELY ADERMANN AMETIVAHETUSEST: loomulikult on kahju! Kolleegidega on ka vastastikused pisarad valatud (15)

Kümme aastat TV3 avalike suhete juhi ametit pidanud Annely Adermann ei suutnud vastu panna "Seitsmeste uudiste" uue juhi Mart Mardisalu kutsele ning alates septembrist saab temast uudiste produtsent. Adermann kommenteeris Õhtulehele, et vanast töökohast loobumine oli tema jaoks äärmiselt kurb ja valamata ei jäänud ka pisarad.

""Seitsmeste uudiste" uus juht Mart Mardisalu tegi mulle mõni aeg tagasi pakkumise meeskonnaga produtsendina liituda. Mõtlesin, kaalusin, arutasin ja võtsin võimaluse vastu," selgitas Adermann ja lisas, et otsuse langetamine oli tema jaoks väga raske. "Mulle sobib väga ka praegune amet, armastan seda tõesti. Olgem ausad – ega mind ju praeguselt postilt kerge käega ära lastud. Samas olen alati arvanud, et lahkuda tuleb õigel ajal, et jääks hea tunne ja parimad mälestused. Täpselt nagu praegu."

Kas kahju oma ametist loobuda ei olnud?

"Loomulikult on kahju, sest kõige tähtsamad on kallid inimesed – just säärased nagu meie turundusmeeskonnas. Ka vastastikused pisarad on valatud. Pole olnud päeva, mil ma poleks soovinud tööle tulla," märkis Adermann.

Ta ütles, et algav sügishooaeg sütitab teda jätkuvalt ja tal keerleb peas palju ideid, mida kõike saaks ära teha, et TV3 vaatajatel põnev oleks. "Näiteks Gordon Ramsay Eestisse kustuda – sain ta aasta alguses juba peaaegu nõusse."

Adermanni hinnangul on kummaline see, et tänavu polnud produtsendikoht kaugeltki ainus tööpakkumine, mis talle tehti. "Tundsin, et väljakutsed lausa ise otsivad mind, mis on märgiks midagi muuta. Kindlasti sai määravaks usaldus Mart Mardisalu vastu, keda hindan kõrgelt, usun temasse, sest tean, et ta ideed, plaanid ja reaalsustaju on õiges kohas ning ta suudab tiimi uuele tasandile viia. Seda, kas mina saan talle ja uudisterahvale oma kogemuse ja oskustega abiks olla, näitab aeg. Annan parima," lubab ta.

Adermanni töö avalike suhete juhina võtab üle Kertu Jukkum. "Kertu kasuks langetas otsuse TV3 turundusjuht Merle Viirmaa mitmete kandidaatide seast. Kindlasti said määravaks tema sobivad isikuomadused, haridus ja valmisolek just turundustiimiga liituda," selgitas Adermann. "Leian, et Kertu on väga hea suhtleja ning temas on just seda julgust, sitkust ja pealehakkamist, mida PR-töö eeldab," kiitis ta.