Annely AdermannFoto: TV3
Meedia
17. august 2015, 13:18

TV3 MUUTUSTE TUULES: Kertu Jukkum ja Annely Adermann võtsid vastu uued väljakutsed (7)

Kümme aastat TV3 avalike suhete juhi ametit pidanud Annely Adermann ei suutnud vastu panna "Seitsmeste uudiste" uue juhi Mart Mardisalu kutsele ning alates septembrist saab temast uudiste produtsent. Telekanali avalike suhete juhiks asub raadio- ja telesaatejuht Kertu Jukkum.

"Kertu on väga hea suhtleja ning temas on just seda julgust, sitkust ja pealehakkamist, mida PR-töö eeldab," kiitis Adermann oma järeltulijat. "Tore, et juba esimene hooaeg uuel tööpostil kujuneb Kertu jaoks põnevaks ja teguderohkeks, sest võimas sügishooaeg suursaadetega "Su nägu kõlab tuttavalt“ ja "Eesti parim pagar“ ootavad, pakkudes väljakutseid ning töörõõmu,“ märkis ta. 

Õhtuleht küsis, mis ajendas tuntud raadiohäält ja telenägu Kertu Jukkumit uut töökohta vastu võtma.

"Eks see on põnev väljakutse ja kindlasti ka see, et minu suur armastus ei ole mitte ainult raadio vastu, vaid ka tele vastu. TV3 koht täidab mõlemad rollid ära,“ põhjendas Jukkum uude ametisse suundumist. Ta lubas kindlasti jätkata raadiosaatejuhina, kuid kas aega jääb ka telesaateid juhtida, seda näitavat aeg.

"Kümme aastat TV3 turundustiimis on olnud kui üks suurepärane "PR-saade“ ja seda eelkõige tänu imelistele inimestele, kes mind alati inspireerisid ja toetasid. Ometi - kui "Seitsmeste uudiste“ uus juht Mart Mardisalu mind uudistetiimi produtsendiks kutsus, tundsin, et on aeg edasi liikuda,“ selgitas Annely Adermann oma töökohamuutust. "Luban, et annan endast parima ka edaspidi ning usun, et suudan "Seitsmeste uudiste“ peatsele muudatustelainele vajalikku hoogu anda,“ lisas ta.