Inimesed

Kunstnik Kostabi vanemad saadeti sõjapõgenikena USA mustade linnaossa (14)

LISA KOMMENTAAR

lugeja16. august 2015, 06:01
Eriti alatu on see, et sellest masti mehed nüüd meie pagulaste kiitmise vankri ette rakendatud on. Aga see asja ei paranda. Meie ei ole moslemitest põgenikke vaja.
I"m not dream!15. august 2015, 20:19
Kalev Kostabi teeb Margi täis!Aga sõjajärgselt oli Ämeerikas veel see aeg,kui neegrid valgete vetsu ega baari ei sisenenud...imestan,et valged eestlased neegrite hulka saadeti.
reality15. august 2015, 22:18
See oli valgete eestlaste diskrimineerimine, sest nad olis siis veel vaesed pôgenikud.
Tubli töö!15. august 2015, 19:49
Tubli töö, seltsimehed liberastid! Täidate täpselt oma peremeeste juhiseid! siin on teile igaks juhuks veel delfi kommentaatori Lilla Lilla kommentaari koopia, et te ikka täpselt oskaksite ettekirjutisi täita. Ja vaadake, et te raasugi ei eksi. Eesti rahvas peab saama juba kümne aastaga assimileeritud! Ja saksa täpsusega!
Kas tulevikukuulutamine on keelatud?
Facebookis liigub juhend, milliseid artikleid ja postitusi meie valitsus ja meedia aktsepteerib:
"* Demoniseerige pagulaste vastaseid. Kujutage neid nii kurjadena kui võimalik, nii et üldsus tunneks end nende seltskonnas ebamugavalt ja väldiks neid. Riputage neile külge Klu Klux Klani, natside, rassistide, antisemiitide või tasakaalutute friikide sildid.
* Kasutage näiteks „klassivõitluse tehnikat“ demoniseerimaks pagulaste vastaseid, pagulasi aga kujutage ohvritena. Teisisõnu, edastage avalikke sõnumeid, mis teatavad näiteks rahvuslaste sütitavatest kõnedest, milles pagulased ära tapetakse. Kontrastiks sellisele retoorikale pakkuge pilte korralikest, tavalise väljanägemisega, kuid halvasti koheldud pagulastest.
* Kujutage konservatiivset ja traditsioonilist Kiriku õpetust kui fossiili, mis ei pea sammu teaduse arenguga, eriti psühholoogia valdkonnas.
Pagulasi tuleb kujutada olude ohvritena, kes vajavad kaitset. Avalikkus tuleb psühholoogiliselt viia tundeni, et ta peab pagulastele seda kaitset pakkuma, elamaks omaenda põhimõtete järgi.
* Ärge näidake TV-reklaamides uhkusega noori. põgenevaid mehi jne. Näidake hoopis kõige tavalisema välimusega inimesi:keskealisi naisi, vanemaid lapsevanemaid, ja lapsi
* Vältige avalikkuse šokeerimist pagulaste käitumise enneaegse näitamisega.
* Nõrgestage vett segades vastuseisu pagulastele. Jagage ja valitsege. Mängige liberaalsed ja mõõdukad kirikud konservatiivsete kirikute vastu välja.
* Jääge oma sõnumi juurde: rääkige neutraalsel toonil kõikjal ja kogu aeg ainult pagulastest, kuni publik on tüdinud. Tüdinuna ei panda enam tähele. Nad on muutunud selle küsimuse suhtes paksunahaliseks ja tuimaks. Võitke kurnamise teel.
* Avalikkuse harimine on tähtsam kui valitsuse liberaalse eliidi abil lühiajaliste võitude kindlustamine. Kuni avalikkus ei ole veendunud (või ükskõikseks muutunud), ei kesta ükski võit kaua.
* Kasutage kuulsaid inimesi pagulaste kiitmiseks. Nad ei pea ise olema väliseestlased – kõik, mida neilt oodatakse,on oma kuulsuse pitseri vajutamine.
* Propagandakampaaniate alguses kasutage posteritel lapsi, mitte mehi. Publik on nii vastuvõtlikum. Mehi tajutakse rohkem ähvardusena.
* Kujutage suuri ajaloolisi isikuid pagulastena. Surnud ei taha kahjutasu oma reputatsiooni rikkumise eest, kuid idee, et pagulus on seotud suurusega, kõigutab inimeste uskumusi.
*Kujutage pagulasi ALATI headena!!! * Avalikkuse harimine on tähtsam kui valitsuse liberaalse eliidi abil lühiajaliste võitude kindlustamine. Kuni avalikkus ei ole veendunud (või ükskõikseks muutunud), ei kesta ükski võit kaua.
* Kasutage kuulsaid inimesi pagulaste kiitmiseks. Nad ei pea ise olema väliseestlased – kõik, mida neilt oodatakse,on oma kuulsuse pitseri vajutamine.
* Propagandakampaaniate alguses kasutage posteritel lapsi, mitte mehi. Publik on nii vastuvõtlikum. Mehi tajutakse rohkem ähvardusena.
* Kujutage suuri ajaloolisi isikuid pagulastena. Surnud ei taha kahjutasu oma reputatsiooni rikkumise eest, kuid idee, et pagulus on seotud suurusega, kõigutab inimeste uskumusi.
*Kujutage pagulasi ALATI headena!!!
vastuvôtt15. august 2015, 18:38
Meil paigutatakse 275 000 euro eest renoveeritud majja Vaos.
teeme oma analüüs15. august 2015, 17:55
Mu esimene küsimus Kunstnik Kostabile oleks: miks saadeti Eestlased, sôjapôgenikud, mustade linnaossa? Aga mitte heasse linnaossa? Ta vôiks ka rääkida surmahirmust Siberisse väljasaatmise ees, kuidas sôjapôgenikud pidid Rootsist Kanaadasse ja Ühendriikidesse pôgenema. Kas neile anti sotsabi, tôlgid ja tugiisikud? Et mustade linnaosas neisse hästi suhtuti, pole kahtlust, sest Ameerikas, kahjuks, oli sel ajal segregatsiooni poliitika valgete ja neegrite vahel. Vôrdsed kodanikuôigused ning valimisôigused said American Blacks järgmiste vastu vôetud seaduste alusel Civil Rights Act 1964 ja Voting Rights Act 1965. Kaua elas kunstnik peale seda selles linnaosas ja jäigi sinna? Olustik on muutunud ja me kôik elame info ruumis, teame. Lisan lingi Eesti pagulaste loost Floriidas.
http://www.tallinnatv.eu/index.php/saated-sarjad/elusaated/ameerika-eestlased-florida/4151-2015-05-1...
Väga õige!15. august 2015, 19:55
Viimane aeg oleks püstitada mälestusmärk kõigile neile, Eesti kodanikest, põgenikele, keda lääneriigid Venemaale välja andsid ja kelle teekond kulges kohe edasi Siberisse, kust paljud enam kunagi tagasi ei tulnudki. Kas oleks kedagi kes asja algataks? Mina võiksin omalt poolt kuigipalju raha annetada ja ka mõningad, omapoolsed, ideed välja pakkuda.
to väga ôige16. august 2015, 16:32
Aga hakakegi selle asja eestvedajaks. Kontakteerige Enn Tarto, organisatsioonid, leidke môttekaaslased, kannatanud inimesed, nende järglased. Ühendage jôud. Edu.
Triinu15. august 2015, 17:43
Kohe Ameerikasse neegrite juurde ei saanud.kõigepealt elasid eestlased aastaid Geislingeni laagris
minu ameerika sugulased rääkisid mälestusi sellest laagrist ja eestlaste tegemistest seal laagris,kuidas ilmus eesti ajaleht, loodi isegi teater.Tasuks tutvuda sealsete eestlaste tubli tegevusega. Geislingeni laager otsingusse panna , veendute ,kuidas võite uhke olla oma rahvuse üle Kaotasime hulga väärtuslikke ja andekaid eestlasi
valus16. august 2015, 19:56
Môrvati, hukati andekamaid, aatelisemaid, Eestimaad armastavaid inimesi.
Kuidas 15. august 2015, 15:19
saab seda võrrelda praeguse olukorraga? Kas need eestlased, kes emigreerusid USA-sse kujutasid mingit ohtu LA mustade kogukonnale, USAl-e? Kas nad said prii elamise ja ülalpidamise paariks aastaks, võimaluse keelt õppida, ilma et peaks tööd tegema? Eesti ei saa endale lihtsalt sellist luksust lubada, nagu nee paremat elu otsivad immigrandid on. Samuti ei kannata võrdlust eestlaste rahvaarv mustade omaga. Nimetagem asju ikka õigete nimedega.
Eks15. august 2015, 11:48
taheti tookord suurendada valgenahaliste % linnaosas ja arvata on, et kohalikud valged olid sealt jalga lasknud. Elamispinnad olid seal kindlasti odavamad ka. Ega tookord santi ja vigast ka ei tahetud, ikka sellist kellel mõistus peas ja ka 100 aastat tagasi õpetati inglise keelt koolides.!!
Kellele read kirjutatud - ka siin oodatakse põgenikke, tulge-aga siia arenema, meie kultuurist osagi saama.15. august 2015, 11:47
Saage osa meie vähekindlustatud perede laste muredest, mis praegu lootusetu arenguga, leppige selle piskuga ja ehk saate aru, et miks eestlasedki oma kodumaalt lahkuvad. Herra Kostabi mäletab aegu, aegu kui teda veel polnudki. Mida võrrelda? Kulla kunstnik, kas oled märgunud või osanud kõrvutada muutusi maailmas ja toonast elu, oma vanematelt kuuldud Ameerika tõde?!
Hr.Kostabi vanemad ei läinud eesmärgiga mõrvata teise usu esindajad15. august 2015, 11:34
..nii nagu praegused "pagulased" Euroopasse saadetakse -eesmärgiga hävitada kristlased ja allutada Euroopa islamile