Foto: Reuters / Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
15. august 2015, 10:32

TAROSKOOP: mida lubavad kaardid Veevalajale ja Kaladele järgmiseks kuuks ajaks?

Taroskoop ehk horoskoop tarode kaasamise abil aitab saada aimu, mis ootab sind ees järgmise kuu aja jooksul (s.o kuni septembri keskpaigani).

Õhtuleht.ee avaldab nädala jooksul iga päev kahe tähemärgi kohta käiva ennustuse.

VEEVALAJA

Miks on vaja liikuda vastupidiselt sellele, mida ütlevad meie süda ja alateadvus? Sa nagu liiguksid edasi, ent silmad on justkui suletud ja sa pole kindel, kui kõrgelt hüppad. Loogiline, et me ei tea, kuhu välja jõuame, kui hüppame või liigume suletud silmadega. Teiste elu üle on alati kerge kohut mõista või teisi kadestada, kuid raskem on tööd teha iseendaga. Millal sa viimati iseendaga tegelesid, selle asemel et kellegi teise tegemistes sorida?

Sulle antakse märku, et praegu tuleks kõiki ettevõetud asju teha selge pea ja kindla meelega. Pettused, salanipid ja valged valed heida kõrvale, sest sa ei või teada, kes neid hiljem sinu vastu kasutada võib. Mida ausamat mängu mängid, seda edukam oled. Eriti tuleb see esile tööelus. Ära klatši suitsu- või puhkenurgas kolleege taga lihtsalt selleks, et olla osa seltskonnast. Ära pista oma nina asjadesse, mis ei kuulu sinu ampluaasse.

Armastus: suhtes olijatel kerkib eriti esile usaldus, mis on ka kõige alus. Kui sul on oma partneri osas kahtlusi, räägi neist talle kindlasti. Su partner ei pruugi sind petta, ent on võimalus, et ta jätab sulle midagi rääkimata. Kui alles otsid armastust, võid küll kohata kedagi huvitavat, kuid praegu on parem teeselda, et sa ei ole eriti huvitatud − kui ta on siiralt sinust sisse võetud, selgub see aja jooksul. Ära lase end lõksu püüda libekeelsetel meelitajatel, kes hiljem enam vaeva näha ei viitsi.

Küsi endalt järgmised küsimused: miks langetan just neid otsuseid? Kas tean, kuhu liigun? Kas julgen väljuda mugavustsoonist? Kas saadan segaseid signaale?

KALAD

Varem alustatud asjad peaksid viimaks näitama märke valmimisest või sihile jõudmisest, ent õnnetundest ei tasuks lasta end liiga kanda, oluline on keskendumine. Võimalik, et ihkad uute asjade, seikluste, ideede järele. Sulle tagatakse vajalik positiivne energia, et neid ka teostada. Kui soovid elus pöörata uut lehekülge, on selleks samuti õige aeg. Kasuta praegust hetke ära ja võta ette kõik see, mille oled seni edasi lükanud.

Töörindel võid kohata abivalmis nooremat naiskolleegi, kes aitab sul projekte käivitada või viimaks oma sõna maksma panna. Juhul kui otsid tööd, ootavad sind head uudised − uus ametikoht toob sulle rohkem rõõmu, kui loota oskasid.

Armastus: kui oled vallaline, peaks sinu ellu saabuma keegi, kellega sul on palju ühist, kuid kes on ka piisavalt seiklushimuline, et sind diivanilt või kodust üles saada ja maailma näidata. Kui oled suhtes, aga õnnetu, on aeg otsustada, kas ja kuidas te koos edasi liigute ning kas suhet annab päästa. Peate mõlemad olema valmis suhte kallal tööd tegema, aga kui üks teist pole valmis, on aeg minna eri teed.

Küsi endalt järgmised küsimused: mis teeb mind õnnelikuks? Kuidas saaksin oma ideid paremini realiseerida? Keda või mida otsin oma ellu?