Foto: Vida Press
Õhtulehe horoskoobid
14. august 2015, 10:35

TAROSKOOP: mida lubavad kaardid Amburile ja Kaljukitsele järgmiseks kuuks ajaks?

Taroskoop ehk horoskoop tarode kaasamise abil aitab saada aimu, mis ootab sind ees järgmise kuu aja jooksul (s.o kuni septembri keskpaigani).

Õhtuleht.ee avaldab nädala jooksul iga päev kahe tähemärgi kohta käiva ennustuse.

AMBUR

Endalegi märkamatult on alanud uus etapp sinu elus. Ühtäkki tead, kes oled, kuhu minna tahad, oskad hinnata tehtud vigu, neist õppida ja tunned, et oled valmis uuteks väljakutseteks. Praegune aeg kannab endaga positiivset, isegi viljakat, energiat, mis tuleb sulle eelkõige kasuks tööalaselt. Suudad endale võtta projekte, millega tuled toime ja saad tunnustust. Sinu elu muutub aktiivses pea igas valdkonnas ning õnneks suudad kõigi muutustega praegu sammu pidada. Lõika kasu sealt, kust saad ning ära unusta ka kõiki teisi, kes koos sinuga sel teel. Ole ettevõtmistes julge ning ära karda arvamust avaldada, kuigi tee seda vaid siis, kui pead kriitikat tõesti vajalikuks ja põhjendatuks.

Kuigi oled julge ja pakatad energiast, hoia silma peal kangekaelsusel. Sul ei pea alati õigus olema ning kuulama peab ka teiste inimeste arvamusi. Täpselt niisamuti ära ürita kedagi petta või midagi varjata, sest sauade energia toob varem või hiljem selle päevavalgele.

Armastus: kui otsid kaaslast, kohtad kedagi ilmselt mõne heledajuukselise tuttava kaudu. Kui sa ei taha üksi kodus olla, leia võimalusi oma energia rakendamiseks. Hobid ja uued paigad toovad rohkelt uusi tutvusi. Kui oled suhtes, märkad, et kaaslane on endisest veelgi hoolsam. Järgnev kuu on ka soodne hetk rasestumiseks.

Küsi endalt järgmised küsimused: kas üritan asju alati enda tahtmise järgi teha? Mida tahaksin proovida, kus end proovile panna?

KALJUKITS

Lähedastel on meie elus mängida oluline roll, seega tuleval kuul tunned, kui väga sinust hoolitakse, seega ära hoia ka iseennast tagasi. Senised mured peaksid nüüd lahenema, ees terendab uus horisont ning asjad laabuvad justkui iseenesest. Võta vastu see, mis tuuakse ning hoidu minevikku või hirmudesse takerdumisest. Pea meeles, et kõikides tegemistes saadab sind nüüd edu, nii et tee ära kõik, mille oled seni edasi lükanud. Ja ära unusta olemast tänulik!

Ükskõik millisele küsimusele-otsusele vastust soovid, on järgmise kuu aja jooksul vastus pea alati jaatav. Ikka eeldusel, et tegemist on enda elu parendamist puudutavaga.

Tööelus sujub kõik ning võid isegi saada ametikõrgendust või preemiat, kuid siiski ära lase edust end liiga pilvedesse kanda. Oled küll õigel teel, ent seepärast ei tasu vähem tööd teha. Kui alles otsid tööd, on nüüd aeg küsida abi lähedastelt ja sõpradelt. Kasuta kõiki olemasolevaid allikaid ning unusta valehäbi.

Armastus: suhetes ei pea sa millegi pärast muretsema − kõik on suurepärane. Kui käid kellegagi kohtamas, kuid asi pole veel ametlik, võib see nüüd selleks saada. Ürita suhet mitte saboteerida oma hirmude najalt. Vallalised võivad sel perioodil kohtuda mehe või naisega, kellest saab tõenäoliselt nende tulevane abikaasa. Pea aga meeles, et vahel võib mõne printsi nahas peituda ka konn.

Küsi endalt järgmised küsimused: mida saaksin teha, et mu elu oleks rohkem tasakaalus? Kas alustan igat päeva rõõmu või kurbusega? Mida võiksin lähedaste heaks veel teha?