Foto: Vida Press
Müstika
13. august 2015, 10:35

TAROSKOOP: mida lubavad kaardid Kaaludele ja Skorpionile järgmiseks kuuks ajaks?

Taroskoop ehk horoskoop tarode kaasamise abil aitab saada aimu, mis ootab sind ees järgmise kuu aja jooksul (s.o kuni septembri keskpaigani).

Õhtuleht.ee avaldab nädala jooksul iga päev kahe tähemärgi kohta käiva ennustuse.

KAALUD

Suvi hakkab lõppema ja stabiilsus sinu elus kaduma. Kas mäletad ikka, et abi on alati saadaval, kui seda väga vajame? Võid tunda, et oled üksi, kuid vaid üksnes sul on võimalus seda muuta − küsi ja sulle antakse! Sa ei pea pidevalt lootma vaid iseendale. Praegu on teised sind eriti toetavad, nii et ära tõrju neid eemale.

Võid ka tunda, et kõigil teistel on kõik olemas, aga sul ei ole midagi − sina oled ainus, kes kannatab. Ei tasu olla nii kriitiline või nõudlik. Igaühel on midagi, mille üle uhke olla, seega ära ürita praegu ehtida end asjadega, mida sul ei ole, vaata parem, mille üle tasuks õnnelik olla. Paremad päevad on ees, aga mis on kasu uutest asjadest, kui vanadki üle vaatamata? Anna oma parim sellega, mis sul olemas on.

Tööelus võid tunda, et seisad justkui paigal ja ükski asi ei suju. Muutused on õhus, aga üksnes siis, kui oled ise valmis end liigutama ja ei eelda, et kõik sulle sülle kukub.

Armastus: ka armuelus ei ole just kõige parem seis. Sulle on silma jäänud keegi, kes ei kohtle sind päris nii, nagu seda sooviksid. Võimalik, et peaksid sellest inimesest fantaseerimise lõpetama. Kui otsid uusi kohti, kuhu minna, käid ja suhtled, leiad kellegi, kes kohtleb sind nii, nagu romantilises suhtes peaks.

Küsi endalt järgmised küsimused: kuidas saaksin enesekindlust tõsta? Kas pean kannatama või on olemas väljapääs? Miks hoolin nii palju sellest, mida teised inimesed minust arvavad?

SKORPION

Tahad teada, kuidas, mis, miks, kus, millal ja kes − kõik vastused neile küsimustele aitavad sul paremini aru saada ellu tulnud probleemist. Küsimus on hetkel pigem mõistuse, mitte südame kuulamises. Pead oma tegemistes olema iseseisev ja võimalikult erapooletu. Liigsed emotsioonid või empaatia üksnes segavad sind otsuse langetamisel, seega toetu faktidele ja loogikale. Kui kuulad enda mõistust, peaksid paremini aru saama, millist lahendust soovid ja kuidas selleni jõuda. Küll aga tunneta oma piire ja ära liigselt teiste ideid maha tee.

Töökohas peaksid keelt pigem hammaste taga hoidma, kuna sinu praegused märkused võivad püüda negatiivset tähelepanu nii ülemuse kui kolleegide kõrvus. Kuna oht on ülereageerimisele, mõtle enne, kui ütled. Kui alles otsid tööd, tuleks sul rohkem läbi mõelda, kuidas end teistele esitled. Üllatuslikult võivad abi pakkuda naised sinu ümber.

Armastus: mida vähem oled partneri suhtes nõudlik, seda parem. Väldi pealetükkimist ning pea meeles, et meega püüab rohkem kärbseid. Mängu võib tulla ka kõiksugu ämma-emaga seotu. Tee neile piirid selgeks, kuid ürita seda teha leebelt, mitte liiga otsekoheselt. Kui alles otsid armastust, tasub järele mõelda, miks pole seni kedagi enda kõrvale leidnud ehk milles võib põhjus olla. Tee käitumises korrektuure ning olukord pareneb.

Küsi endalt järgmised küsimused: kes või mis juhib sinu elu? Kas suudad ära tunda häid asju enda elus? Kas kuulad rohkem südant või mõistust?