Foto: PantherMedia / Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
12. august 2015, 10:34

TAROSKOOP: mida lubavad kaardid Lõvile ja Neitsile järgmiseks kuuks ajaks? (2)

Taroskoop ehk horoskoop tarode kaasamise abil aitab saada aimu, mis ootab sind ees järgmise kuu aja jooksul (s.o kuni septembri keskpaigani).

Õhtuleht.ee avaldab nädala jooksul iga päev kahe tähemärgi kohta käiva ennustuse.

LÕVI

Iga lõpp on millegi algus, isegi kui päikest silmapiiril ei paista. Mine muutustega kaasa, isegi kui see muutus on ootamatu, tuleb see sulle pikas perspektiivis kasuks. Keegi üritab sind justkui üles äratada unelaadsest seisundist − oled seisnud paigal liiga kaua, lootnud liiga kaua teistele ja juba õpitule. Kõrgel tornis on hea mugav, kuid ühel hetkel pead sealt alla laskuma. Sulle tuletatakse meelde, et pead olema teadlik oma käitumisest ja tagajärgedest. Oled peamiselt ehitanud õhulosse, kuid päris elu jätnud unarusse. Unistamine on küll vajalik ja oluline, kuid ühe jalaga peaksid ikkagi sammuma reaalsuse taktis.

Kui kõik asjad kuhjuvad üle pea, siis on aeg hakata end sel kuul liigutama, isegi kui esimene samm on raske. Kui võtad väljakutse vastu, näed kaugel ka valgust, kuid kui keeldud ...

Töölgi jookseksid justkui vastu seina, arusaamatusi tuleb tihti ette ja sa ei ole enam rahul ülesannetega, mida sulle antakse. Samuti tasuks mõelda sellele, mis juhtub siis, kui peaksid ühel hetkel tööst ilma jääma − on sul piisavalt ressursse, et hakkama saada? Ambitsioone? Tuttavaid?

Armastus: võimalik, et just nüüd lõpeb suhe, mille lõpetamist oled sina või teine pool kaua edasi lükanud. Kui oled kindel, et ei soovi siiski eri teed minna, on aeg tõsiseks vestluseks. Väldi eeldamist ja eelista otsekoheseid küsimusi. Kui alles otsid armastust, võib sind tabada üks pettumus teise järel. Ära usu siniseid silmi ja suuri lubadusi, sest praegu oled liiga vastuvõtlik meelitustele.

Küsi endalt järgmised küsimused: mille puhul taban end teesklemast? Kas minu elu on liiga rutiinne? Kas või kui palju valetan iseendale?

NEITSI

Järgmise kuu aja jooksul ootavad sind uued algused ja võimalused nii materiaalses kui vaimses mõttes. Oled energiat täis ja sinu ideed võtavad jumet, kui vaid võtad südame rindu ja liigutad nende nimel. Ka sinu finantsolukord muutub paremaks, saad ehk kingi või võidad lotoga. Tunned end üleüldiselt energiliselt, ka sinu tervis peaks olema igati tasemel. Seega kasuta ära praegust ajahetke ning planeeri julgesti kõike, mida (lähi)tulevikus teha tahad, ükskõik kui utoopilised need sulle esiti ka ei tunduks. Kaasa oma tegemistesse ka lähedasi, inimesi, kellele tead, et võid loota. Praegu suudad neid ka piisavalt innustada.

Tööelus leiad end olukorrast, kus sulle usaldatakse uusi kohustusi, pakutakse ametikõrgendust, koolitusvõimalusi või hoopis tööd mõnest teisest kohast. Kui oled mitme vahel ja ei tea, mida teha, annab kaart kindlust, et uus on parem kui praegune. Kui alles otsid tööd, võivad sind samuti ees oodata põnevad koolitused või mõni hea pakkumine.

Armastus: suhetes naudid stabiilsust, usaldust ja heaolu ehk kõik peaks kulgema püsivalt hästi. Naudi. Ja ära tekita probleeme seal, kus neid pole. Kui alles otsid armastust, võid sümpaatiat leida mõnelt kohtumiselt, mis seotud töö või praktilise valdkonnaga.

Küsi endalt järgmised küsimused: kas olen valmis tegema elus muutusi? Kas mulle meeldib rutiin või tahan midagi enamat?