Inimesed

Weekendil möllanu mälestused: oli vaid see hetk ja nauding (7)

LISA KOMMENTAAR

k.11. august 2015, 00:47
Mina tegelikult sellist muusikat ei kuula, vaid juhtusin juhuslikult sõbrantsiga rannas olema reede öhtul. Ja siis me niisama uurisime, mis seal Weekendi alal toimub (samalajal oli Example laval) ning sel hetkel me mötlesime mölemad sõbrannaga, et kurat me tahame ka minna. Ja siis läksimegi, ostsime 2 päeva piletid peavärava juurest.
Võin kinnitada, et elu parim pidu. Kõik olid väga sõbralikud ja Garrixi esinemine jääb vist eluks ajaks meelde! Kindel minek ka järgmine aasta :)
Timo10. august 2015, 23:06
Ning need silmakirjalikud rahvatantsijad kes ütlesid, et mõttetu pidu, siis jumal tänatud, et teid kohal ei olnud. Te oleksite selle lihtsalt ära rikkunud. Ärge palun järgmine aasta ka tulge
Meeri10. august 2015, 21:11
Issand see lugu oleks nagu minu suust tulnud.
Täpselt samad emotsioonid ja mõtted!
Lõpuks avaldati ka midagi positiivset. Tundub nagu Meedia eesmärk on näidata festivali ainult tumedates toonides.
10. august 2015, 17:00
Mul läks kaks päeva kokku koos piletitega kuskil 170 eurot, aga ma ei tarbinud alkoholi ka, selle sees siis üks hostel ja üks hotell (broneerisin koheselt kui uudis üritusest tuli) olin koos teise inimesega, seega raha läks pooleks, mõned poest ostetud söögid, joogiks suures koguses vett ning bussipiletid. Ei kahetse tõesti, ka kaine peaga saab väga hästi pidu nautida ja kõige parem on see, et iga hetk on meeles ning millegi pärast piinlikust tundma ei pea. Meeldis ka see, et lavaesine rahvas pidas ennast korralikult üleval, isegi need kellel olid õlupurgid ja suitsud käes, suutsid siiski teisi segamata ilusti pidutseda. Järgmiseks korraks aga paneks kõigile südamele, et kui sa juba lava ette oled tulnud, siis oleks kena kui sa ei seisaks liikumatult nagu sügaval maa sees olev tugev post, sest see on häiriv neile, kes tahavad nautida, kuna teie kurjad pilgud kui meie hüppame ja naudime olid natukene kurvaks tegevad, kui tahad lihtsalt seista siis rand on suur ja lai, vali mõni muu koht selleks ning las pidutsejad saavad korralikult hüpata ja kätega vehkida ilma et peaks kartma kas teile see sobib või kas teie nüüd saate kohe pihta, sest kui kõik hüppavad siis on väiksem võimalus haiget saada.
muie10. august 2015, 20:20
naeruväärne pube pubede üritusel
Are10. august 2015, 23:36
100% kõigega ja lisaks tahaks veel lisada seda, et kui sa oled juba ette ennast võidelnud, siis püsi ka seal, mitte ära hakka 10 minutit pärast artisti lavaletulekut koos oma 6-7 sõbraga sealt massist läbi tunglema. Ma pool Example'i esinemist olin nagu mingi sebra, kes pidi jalakäijaid läbi laskma ja ei saanud vabalt ennast tunda, sest kartsin kellelegi selga lennata, kes mööda tahtis saada mingil põhjusel...
10. august 2015, 15:35