Foto: Reuters / Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
11. august 2015, 10:53

TAROSKOOP: mida lubavad kaardid Kaksikule ja Vähile järgmiseks kuuks ajaks?

Taroskoop ehk horoskoop tarode kaasamise abil aitab saada aimu, mis ootab sind ees järgmise kuu aja jooksul (s.o kuni septembri keskpaigani).

Õhtuleht.ee avaldab nädala jooksul iga päev kahe tähemärgi kohta käiva ennustuse.

KAKSIKUD

Armastus, õnn, kiindumus ja uued algused, seda enamasti suhtevaldkonnas, ootavad sind nüüd. Õnn saadab sind ka tööl ja muudes ettevõtmistes. Kui oled seni tundnud end nukra või isegi depressiivsena, võid nüüd loota ja uskuda, et hea õnn on sinu poole teel. Võta vastu, mis sulle tuuakse ja ära jää liigselt mõtlema, mis võinuks olla, vaid keskendu tulevikule. Ära hoia keelt hammaste taga ja väljenda end selgelt, eriti vaba ole komplimentide ja tunnete väljendamisega. Need, kes soovivad last saada, võiksid arvestada, et praegune periood on igati soodne.

Tööl võib sind oodata edutamine või saad tööpakkumise hoopis mujalt. Sinu tööd hinnatakse ning ka ülemus, kes muidu ehk sinu tööd ei märka, on ühtäkki muutunud lahkemaks. Kui alles otsid tööd, proovi kandideerida kohtadele, mida muidu välistaksid, ent mis südames sulle huvi pakuks.

Armastus: kui oled vallaline, võid nüüd kohtuda kellegagi, kes mõistab sinu hinge ja jagab unistusi. Juba olemasolevas suhtes suudad kõik probleemid selgeks rääkida ning andestada, kus vaja. Hea õnn saadab sind kõigis suhetes, seega kui oled seni tundnud end üksikuna, on nüüd sel lõpp.

Küsi endalt järgmised küsimused: kas peaksin kellelegi andestama? Miks varjan seda, mida tegelikult tunnen?

VÄHK

Luubi all on nüüd karma ning tegu ja tagajärg, tuletades meelde, et kõik siin elus on omavahel ühenduses. Siiski ei ole päris kõik siin elus otsene tagajärg sinu tegudele, vaid vahel kistakse sind ka teiste inimeste ellu. See võib olla sinu lähedane või keegi, kellestki hoolid. Abivalmidus võib siinkohal olla hea, kuid ära võta teiste inimeste probleeme liigselt südamesse ja katsu lahendada need võimalikult õiglaselt ja realistlikult.

Võimalik, et seisad praegu ka mingi otsuse ees, ükskõik mis see ka poleks. Tea, et kui nüüd langetad otsuse, ei saa sa seda hiljem enam olematuks teha või ümber mõelda. Pane jalg kindlalt maha, langeta otsus ja usu, et tegu saab olema otsusega, mis aitab sinu elu suunata paremuse poole ning loob tulevikuks kindla vundamendi.

Ühtlasi mõtle järele, kas sinu töö- ja eraelu on tasakaalus? Ühele või teisele liigselt tähelepanu pöörates head nahka ei tule. Lahendus on siinkohal teha endale selgeks, kumb sulle tegelikult rohkem rahuldust pakub. Kui tahad tegeleda rohkem tööga, tegele, ja ära ürita olla mõlemas võrdselt edukas. Kui olulisem on kodu, ära võta tööasju pidevalt endaga koju. Kui sa ei saa kummagagi hakkama, on viimane aeg mõelda, milline töö teeks sind õnnelikuks ja aitaks saavutada tasakaalu nii tööl kui kodus.

Armastus: usaldus ja õiglus tulevad mängu ka siin. Kui sinu suhtes on probleeme usaldusega, on viimane aeg minna eri teed. Ära usu ilusaid sõnu ja lõputuid lubadusi. Kui alles otsid suhet, võib see olla juba sinu nina all, kuid pead enne mõtlema, mida suhtelt tegelikult soovid ja ootad.

Küsi endalt järgmised küsimused: mis on minu jaoks õige, mis vale? Kas olen enda vastu aus? Milline osa minu elust on tasakaalust väljas?