Foto: Instagram/annamariagalojan
Inimesed
10. august 2015, 13:15

FOTOD | Anna-Maria Galojan elab Londonis glamuurset elu: ma ei soovi seda kommenteerida! (74)

Vähem kui kuu aega tagasi Harku vanglast vabadusse pääsenud ja varsti pärast seda Eesitimaa pinnalt tagasi Suurbritanniasse lahkunud Anna-Maria Galojan näib Londonis glamuurset ja jõukat elu elavat. Viimase paari nädala jooksul on ta avalikult Instagrami postitanud mitmeid fotosid, kus einestab koos inglasest kallimaga peenetes toidukohtades, uhkustab armsama kingitud suure roosibuketiga ja poseerib seksikates kleitides.

Anna-Maria Galojan Õhtulehele oma Londoni elu kommenteerida ei tahtnud. "Tänan, ei soovi. Kena suve jätku," jäi ta napisõnaliseks.

14. juuli hommikul Harku vanglast vabadusse pääsenud Anna-Maria Galojan ütles toona talle vastu tulnud Postimehe ajakirjanikule, et ta ei kavatse jääda elama Eestisse, riiki, mis on "nii alaarenenud", vaid suundub välismaale.

 

#Happy #Friday #friends ! Have a #relaxing and #inspiring #weekend :)

A photo posted by Anna-Maria Galojan (@annamariagalojan) on

 

Harju maakohus mõistis neli aastat tagasi Eesti Euroopa Liikumise endise juhataja Anna-Maria Galojani süüdi omastamises ja võltsitud dokumentide kasutamises. Galojanile mõisteti aasta ja kümne kuu pikkune vangistus, millest kohesele kandmisele kuulus viis kuud, ülejäänud aga oli tingimisi nelja-aastase katseajaga.

Tsiviilhagi tema vastu rahuldati 47 956 euro ulatuses.

Süüaluse järgnev põgenemissaaga ja redu Londonis lõppes tänavu veebruaris, kui Briti kohus otsustas seltskonnastaarikesest kriminaali kodumaale välja anda.

Galojan lennutati Tallinna ja suunati edasi juba Harku vanglasse oma karistust kandma. Viiekuuline karistusaeg hakkas lugema 19. veebruaril, mil Galojan lõpuks Inglismaalt Eestisse toodi.