Foto: PantherMedia / Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
10. august 2015, 12:46

TAROSKOOP: mida lubavad kaardid Jäärale ja Sõnnile järgmiseks kuuks ajaks?

Taroskoop ehk horoskoop tarode kaasamise abil aitab saada aimu, mis ootab sind ees järgmise kuu aja jooksul (s.o kuni septembri keskpaigani).

Õhtuleht.ee avaldab nädala jooksul iga päev kahe tähemärgi kohta käiva ennustuse.

JÄÄR

Kas tunned, et sinu elus on midagi valesti, sest kõik tundub korras olevat? Vahel ei tunne me rahulolu ära, kui see käes on ja ootame ikka midagi enamat. Unusta ärevus ja naudi, et vahelduseks ei pea sa millegi pärast muretsema. Kui õnnelikkus ei ole sinule omane tundmus, õpi seda tundma. Oled käinud läbi pika tee, mis jõudnud viimaks lõpule. Naudi, naudi ja veel kord naudi!

Kui tunned, et sul oleks vaja puhkust, tee endale üks mõnus õhtu ja mõtle selgeks kõik peas tekkinud muremõtted. Sul ei ole vaja neid endaga kaasas kanda, eriti veel nüüd. Unista suurelt, unista palju ja usu, et väärid kõike, mida elul sulle pakkuda on.

On suur võimalus, et sa ei saa tööl vajalikku tunnustust, kuid kas sa pole ka ise liiga tagasihoidlik? Ehk suled silmad enda saavutuste ees ja sead ideaaliks neid, kellega pole mõtet end võrrelda. Kui töö ei paku sulle enam rahuldust ja usud, et sul on rohkem pakkuda, vaata töökuulutusi, sest leiad ehk midagi paremat. Välistatud ei ole ka võimalus, et töö ootab sind mõnes välisriigis.

Armastus: otsijad võivad nüüd kallima leida pigem reisidelt või väljasõitudelt. Tõenäoliselt kohtud paljude huvitavate inimestega. Kui oled suhtes, võtab see nüüd pisut tõsisemad pöörded, kõne alla võib tulla ühise kodu soetamine või küsimus, kas saada lapsi. Igal juhul peaksite olema partneriga ühel lainel.

Küsi endalt järgmised küsimused: kas minu elus on tõesti kõik valesti või ei oska ma lihtsalt õnne ära tunda? Kas minu saavutused on sünkroonis minu soovidega?

SÕNN

Oled unustanud hirmud sellest, mida teised sinust arvavad ning keskendud iseenda soovidele ja tulevikuplaanidele, annad voli talendi arendamiseks ning ei muretse enam plaanide pärast. Sa ei karda oma oskusi teistega jagada ning kui aus olla, peaksidki rohkem seda tegema, sest öeldaksegi ju, et tee teistele seda, mida soovid, et sulle tehtaks. Ära tee välja märkustest, mida teised sulle sinu teel teevad − nad ei tunne sind nii hästi, seega usalda vaid enda sisetunnet. Ilmselt aimad juba isegi, millele tähelepanu peaksid pöörama senisest rohkem.

Pöörad nüüd ka rohkem tähelepanu suhtele sõprade ja perega, vaatad tagasi minevikule ning teed viimased korrektuurid selleski vallas. Ära jää aga liialt minevikku kinni, sest olnu on põhjusega juba läbi elatud. Häid mälestusi võid meenutada, kui hoidu arvamast, et parimad aastad on möödas või midagi taolist enam ei kordu.

Tööelus puutud samuti senisest enam kokku kõiksugu loovtegevustega. Kasuta nüüd oma potentsiaali täielikult, et hiljem vilju noppida. Kui sinu töö ei võimalda loovust rakendada, joonista või kirjuta märkmeblokki, et end välja elada. Kui alles otsid tööd, võib ühtäkki kerkida esile tööpakkumine minevikust, mille varasemalt tagasi lükkasid.

Armastus: kui oled suhtes, peaksid nüüd ette võtma vestluse sel teemal, millises suunas suhe liigub. Räägi partneriga oma unistustest ja eesmärkidest, proovige koos uusi asju ning ärge olge minevikus kinni. Pole ka välistatud, et sinu ellu ilmub mõni isik minevikust. Mõtle pikalt järele, kas soovid suhteid soojendada − eksid on eksid tihtilugu ikkagi põhjusega.

Küsi endalt järgmised küsimused: kuidas saaksin avaldada tänu inimestele enda ümber? Kas olen enda vastu aus ja lahke? Kuidas saaksin oma oskusi paremini arendada?