Inimesed

ÕHTULEHE VIDEO | HIRMO ANNAB TANSUMUUSIKA FÄNNIDELE LOOTUST: kui rahvas sel korral hästi käitub, toimub Weekend Festival Eestis ka järgnevatel aastatel! (59)

LISA KOMMENTAAR

10. august 2015, 12:35
küll oli seda tansu jama küll ja veel
Lolzu9. august 2015, 17:58
Viljandi folgil käivad karvased palju rohkem linna lagastamas ja sittamas kui EDMi ossid. Ise jäin üritusega rahule...
MK9. august 2015, 17:58
Väga asjalik jutt Hirmolt. Ja see tõesti nii, et hea klubikas on tegelt hoopis intensiivsem, kui ilutulestikud jms. aga visuaalid on ka vahetevahelt ikkagi oma koha peal. Aga musa peab käima tõmbama. Eile sai Steffi ja Virginiat nähtud, Mõlemad Ostgut Toni residendid. Valgus ja show täiesti minimal, aga rahvas tantsis 6.30 hommikuni välja, kuni tuled põlema panid.
kes teab9. august 2015, 14:43
peaks mõtlema,kas oli see pidu vaja organiseerida,aga mujal maailmas ju tehakse suuri rahv üritusi ,ks on tantsumuusika.Oli kisa ,lärmi osa ei oska lõbutseda ilma alkota,igasuguseid on,aga noortele läheb peale selline märul,suvi on ju lühike,pidu saab läbi ja laga koristatud,ütleme nädal ja kord on jälle rahulik,Elame üle,midagi väga hullu ei juhtunud,kes saab oma karistuse,eks see mõtleb mida ta tegi,kui kaineks saab ehk taipab et oleks võinud teisiti,loodame parimat.Eks arutuid on olnud alatui,kes ei oska piiri pidada.Kasvavad ja saavad targemaks,oskavad oma lastele ehk rääkida mida teha ei ole sünnis.Suvi on varsti läbi ja tuleb talv rahu ja vaikusega.
kodanikk9. august 2015, 14:37
Vingujad peaks peaks pisut järele mõtlema enne viiuli käivitamist. Suurte rahvakogunemiste tulemusel liigutatakse suurt hulka raha ja antakse kasvõi lühiajalist tööd ja laekuvaid makse (käibemaks, aktsiisid jne) hulgale inimestele. Võidavad kõik - pudelikorjajatest Eesti riigini. Raha tuleb ise kohale. Sealhulgas on lootust suuremat sotsiaalabi saada ka vingujatel. Arvestada on vaja asjaolu, et pealinna elu on ikka lärmakam. Odavaid aiamaaga kortereid on suurema sotsiaalabi korral lihtsam maakonda soetada. Rannarajooni kalli korteri ja odava maakonna korteri hinnavahe saab kanaliseerida näiteks rohtudele ja muule ravile.
pärnakas9. august 2015, 21:25
rannarajoonis on keiksee zetemad koreterid Pärnus ..... 09.jaanuari tormi ajal oli kodudes vesi rinnuni (samas kui odavas ülejõe kodudes ei läinud elektergi ära), rannailm on nii lühikest aega, et seda ei maksa mainidagi, kauplusi (arvestatavaid) ei ole, ja lärmist ei hakka rääkimagi ... aga ostke ikka rannarajooni elamine - PÕNEVUST AASTATEKS!
IRNU9. august 2015, 13:06
JAMA KES SELLIST JAMA KUULAB
ats9. august 2015, 10:09
Mida krt te vingute . Teile toodi selline festival koju kätte ja selline suhtumine . Looges et tekib prügi ja mõni tõmbab üle aga saage üle . See ongi festival johhaidii .
On ikka setudel arvamus9. august 2015, 11:56
Miks nad seda teistele peale suruvad?
puhkaja9. august 2015, 09:21
Küsige ikka pärnakatelt jt normaalsetelt suvitajatelt ka arvamust, enne kui uue loa annate järgmiseks selliseks peoks. Rannaliiv ja meri peaks ikka kõigile suvel avatud olema ja puhtal kujul, mitte aiastatult ja rämpsuselt.
pärnakas9. august 2015, 19:59
mina olen festari poolt. kolm päeva melu ei tapa. ma pean end normaalseks. :) tegelikult läks üritus ikka väga korda... selle massi juures. heh, viljandi folgil on olnud hullem läbu ja jauramine, aga keegi ei virise.
heh9. august 2015, 23:20
oot oot, ei märganud küll, et TERVE rannaliiv ja meri oleks kinni pandud. Isegi tarastatud ala hoiti võrdlemisi puhas, pigem ütleks, et mittetarastatud ala puhtus jätab soovida!
Ettepanek.9. august 2015, 08:22
Weekend alko ja uimastivabaks! siis on näha, kes muusika pärast tulevad.
--9. august 2015, 07:11
Näha kui palju Eestis õelasid inimesi elab , hea et siit minema kolisin . MAAKAD OLETE , ei tea te muusikast mitte midagi. Ei elektroonilisest ,ega alternatiiv-klassikast , vähemalt need kommenteerijad , haledad olete . See on Eesti üks esimestest suurtest korraldatud festivalidest , kus on päris kena line up , ma kujutan ette ,et need vingujad plegi kuskil korralkul peol käinud , NARKOPEOKS kutsute seda? MAAKAD OLETE :D
ggg9. august 2015, 08:22
to --9. august 2015, 21:29
muidugi - lapski teab, et kained ja pilvevabad nekuvad rannas vees kaaskodanike nähes ... IRW!
vombat10. august 2015, 14:45
Korralik pidu??? Osalejate "positiivseim" hinnang oli: Täielik mäluauk.
kas9. august 2015, 03:52
mingi ossdj on nüüd juba mingi arvamusliider meil või?
M.9. august 2015, 03:37
Panin tähele, et DJ-d nimetavad üksteist ARTISTIDEKS ja ESINEJATEKS.
Hea kujutluspilt oma ametist, kas pole?
ära ole õel9. august 2015, 10:46
nad on mälupulga mussi kunstnikud
milles küsimus9. august 2015, 00:21
kommentaare lugedes tekib tunne,et Pärnus/ehk ka Eestsi / elavad ikka madalalaubalised jorsid,kes läbustaks siis,kui ,mängib Metsatöll, Smilers ,Väikeste Lõõtspillide Üging ja muud süldibanded .Neid viimaseid kuuleme aastaid söögi alla ja söögi peale .Pole veel näinud,et nad sellise rahvahulga ja lausa rahvusvahelise,kokku ajaks. Inimestele tuleb pakkuda erinevat muusikat Kõik pole 60+,et Kuslapit kuulata .Noored (mitte vaid füüsilisest küljest,vaid ka hingelt/ tahavad ikk asellist muusikat ,just tantsumuusikat,mis tõesti läbi raputab .Sinna juurde lavashow. Üritus Pärnu soli väg ahästi organiseeritud ja kulges oluliste intsidentideta Vaöllika pidudel on läbustajaid märksa rohkem näha,sest väikeses rahvahulgas hakkavad nad kohe silma ja oma kisaga häirivad .Sellise rahvarohke ürituse puhul oli korrarikkumist ikka äärmiselt tagasihoidlikult. Mis puutub seksimisse,siis suvel on seda Pärnu rannas ikka ja alati tehtud ka festivalideta. Suvi ja rand lihtsalt meelitavad . Ja mis selles seksisi siis nii taunimisväärset on? See ju eluline toiming nagu söömine,joomine,hingamine ,kusemine ja sittumine. Isegi hinnatud ja kuulus David Bowie ameles koos naisega seksiorgiatel oma kodus Sellest kirjutab raamatki,mida müügilettidelt leida võib Ometi koogutatakse tema ees ja austatakse suurkujuna Ei maks anina kirtsutada. Kui ise ei saa/ei julge,siis ära ole ka teise peale kade. Või elab enamik tsölibaadis ja seksib vaid siis,kui laps vaja valmis vorpida? kahepalgelisus! Kustakse küll kuhu juhtub,merre situtaksegi j aikka ujutakse rõõmsalt koos toiduheitega.Inimene on osa loomariigist ja loomad ikka seksivad.
shut up9. august 2015, 10:47
Pärnu elanikega pole siin midagi pistmist. Pärnu on penskarite linn. Need pubekate massid olid kõik kuskilt kaugemalt kokku jooksnud.
issand küll8. august 2015, 23:59
Kus kohas selline hate tuleb? Mina olen väga rõõmus et weekend siin toimus, sai lava taga käia ja kuulata pealt, jah saan aru et see tekitab rämpsu ja muud aga sellised need suurüritised juba on, puhtusest annab vaid unistada.
dasad8. august 2015, 23:51
Mind alati paneb imestama see, et elektroonilisest muusikast ei osata midagi muud kajastada, kui, et leiti üks narkojoobes vend, paar kaklejat, mõned niisama lärmajad ja lägastajad. Kuulge, selliseid matse on igal muul üritusel ka, aga miskipärast kui tuleb lõõtspilliga vend laulu joristama, siis ülistatakse seda jorinat ja muud lägastajad unustatakse äa ja neist ei räägita siis üldse. Alati on elektroonilise muusika üritusel kohe kallitatud kõik kriminaalse poole. Täitsa nõme kohe. Ma ise kohe ootsasin huviga, kuidas nii hästi korraldatud üritust suudetakse uudistes kajastada, aga tuleb nentida, et ajakirjanukud on ise samasugused lambad. Kahju.
Njh9. august 2015, 00:16
Eks see maine ole jäänud sealt 90-date kandist kinni kus igal reivi osalejal oli komm keele all. Las need virisejad olla. Neil pole muud teha kui iga asja pärast vinguda. Arvuti eest nad ära ei saa. Terve suve higistavad ja närvitsevad kui teistel on lõbus. Sellised haledad hälvikud on. Lihtsalt kadeda kui teistel hea olla. :) Küll see Weekend ka järgmine aasta tuleb. ;) Eesti EDM scene on juba piisavalt pädev. :)
Pärnakas8. august 2015, 23:25
Kui rahvas oskab käituda....
Aga nagu näha, ei osanud ja õnneks siis seda laga enam ei tule!
Pärnu ongi sõna otseses mõttes ära lagastatud, ka suuremad kaubanduskeskused - tänud linnapea Kosenkranius!
Sellist jõledat jooma ja oksepidu ei teha ükski linn endale vist lubada. Kindlasti ei ole paljudel selle muusika vastu midagi, kuid sellise "looma"karja vastu küll.
Pärnakas 29. august 2015, 01:02
Rahvas ei osanud käituda. Üritus oli halvasti korraldatud, sest ei hoolitud kohalikest inimestest. Vaatamata `kogu aeg ülesolevatele keelumärkidele (lubatud ainult x maja elanikele) sõideti eraelamute õue, pargiti kus juhtus, Ka murul. Öö otsa pidi kohalik elanikkond kuulma kiledaid plikahääli ja tekstiga, mis ehmatas ja püstitas küsimuse, kes need noored üldse on - kust tulnud, millega tegelevad, kas õpivad. Muusika oli vali, kuid muusika kui selline pole probleem. Just noored kontserdikülastajad on probleem ja sellist publikut me ei taha. Sellise publiku koht on kusagil eemal teistest inimestest. Muidugi, linnapea Kosenkranius eksis loa andmisega Pärnu randa ja elamute vahetusse lähedusse, kuid ma usun, et asja organiseeriti juba varem, mil linnapeaks oli Kivimägi, kelle renomee pärnakate silmis oli kehv, ehkki valmisel palju hääli sai. Kuid nagu kurjad keeled räägivad, anti hääli vaid selleks, et temast linnas lahti saada.
Pärnakas 39. august 2015, 01:27
Kallis kaaslinlane, ära aja sellist vanainimese hala. Ole ikka sõbralik. Näe, juba saigi pidu läbi. Homme on veel rahval pohmakas, aga siis läheb suvi jälle ontlikult edasi. Ammendes ja Kuursaalis kõlavad sulnilt ja vagalt ukusuvisted ja koittoomed ning kõik on rahul. Onju! :)
Tartukas9. august 2015, 07:05
Pärnakad on liiga ära hellitatud....Linnas ongi aega-ajalt lärmaks, selle paratamatusega tuleb leppida. Teil on vähemalt ju talvel vaikne.
9. august 2015, 21:32
Hooramist, joomasoovi, lällamisesoovi ... jms "toredat" tekitab liigvalju muusika, suured rahvamassid, sume suveöö jms .... seda muuidugi lambakarjale elik pööblile
hästi8. august 2015, 22:36
käitute :D irw.. narkopeol hästi käituda? Maga kaineks Hirmo.
Njh9. august 2015, 01:01
Kui sa pead EDM-i üritusi vaid narkopidudeks siis sa ei tea asjast küll mitte midagi. Ajast oled ikka väga maha jäänud.
---9. august 2015, 07:07
Sa võiksid rohekm tantsumuusikat analüüsida , aru saada millega on tegu.
See näitab ,et Eestlane pole eriti haritud , vaata teisi maailma riike.
9. august 2015, 13:22
Pihkva Oblast8. august 2015, 22:13
Järgmisel aastal tahaks rockmuusika festivali samas kohas Pärnu rannas koos Eesti parimatega nagu Karl-Eerik Taukar, Tanel Padar, Smilers, Terminaator, 2QuickStart jne. või folkmuusika festivali koos peaesineja KurliStrings -iga ja vaatame palju siis rahvast tuleb.
Või on Pärnu rand jäädavalt broneeritud ja maha müüdud faili muusika mängijatele? Teeks referendumi Pärnu ranna pidude korraldamise osas ja vaatame mida rahvas rohkem pooldab. Elektroonilist failimuusikat määritakse pähe aga kas see enamusele meeldib? Vaevalt. Taoline jura jäägu klubidesse. Elav muusika aga suurtele üritustele. Kui kogu meedia on taga faili muusikat promomas, siis eks jooksutatakse ajuk....kud kohale.
9. august 2015, 01:34
Onu Tom9. august 2015, 09:22
Nojah, eks need tuhat inimest tulevad siis eesti rokkareid vaatama.
op8. august 2015, 21:03
masendav narko pidu, tänan ei
loe8. august 2015, 21:48
pealkirja ''TANTSUMUUSIKA FÄNNIDELE'' sinul polegi mõtet kommenteerida siin
Loen9. august 2015, 13:26
pealkirja: TANSUmuusika fännidele...
Hollandlanna8. august 2015, 20:48
intervjueeria voiks teada, et ei ole olemas Armin van Buurenit, vaid on olemas Armin van Büüren, mul hakkab korvadel valus sellise haalduse parast.
muig8. august 2015, 20:54
Neela tablasid siis :D Siis võib kõrva mängida muusikat dj oksekott ja naudid igat heli.
Muig8. august 2015, 20:21
Hästi?
1. Neegrite peksjad
2. Narkost tekkinud üledoosid
3. Rannas narkojoobes avalikult seksimine
4. Spa ees idioodi mängimine
5. Kaklemised..
Elame näeme..
näen9. august 2015, 01:31
Sul läks siis küll nii halvasti.....
9. august 2015, 21:36
ilmselt tegemist neegriga
Tubli10. august 2015, 17:23
Selliseid asju ei ole mitte kunagi ühelgi "Eesti vanade heade hittide" festivalidel olnud nagu ma aru saan? Siis on kõik korras kui purjus rahvas peale festivali tänavatel Koit Toomet ja Uku suvistet lällab, aga kui rahvas peale Elektroonilise muusika festivali spa ees rütmi järgi ümiseb on see kohe "idioodi mängimine". Kallis kaasmaalane, me ei ole enam NSVL, kohane ka muu maailmaga.
Tubli10. august 2015, 17:23
Selliseid asju ei ole mitte kunagi ühelgi "Eesti vanade heade hittide" festivalidel olnud nagu ma aru saan? Siis on kõik korras kui purjus rahvas peale festivali tänavatel Koit Toomet ja Uku suvistet lällab, aga kui rahvas peale Elektroonilise muusika festivali spa ees rütmi järgi ümiseb on see kohe "idioodi mängimine". Kallis kaasmaalane, me ei ole enam NSVL, kohane ka muu maailmaga.
Tubli10. august 2015, 17:23
Selliseid asju ei ole mitte kunagi ühelgi "Eesti vanade heade hittide" festivalidel olnud nagu ma aru saan? Siis on kõik korras kui purjus rahvas peale festivali tänavatel Koit Toomet ja Uku suvistet lällab, aga kui rahvas peale Elektroonilise muusika festivali spa ees rütmi järgi ümiseb on see kohe "idioodi mängimine". Kallis kaasmaalane, me ei ole enam NSVL, kohane ka muu maailmaga.
Tubli10. august 2015, 17:23
Selliseid asju ei ole mitte kunagi ühelgi "Eesti vanade heade hittide" festivalidel olnud nagu ma aru saan? Siis on kõik korras kui purjus rahvas peale festivali tänavatel Koit Toomet ja Uku suvistet lällab, aga kui rahvas peale Elektroonilise muusika festivali spa ees rütmi järgi ümiseb on see kohe "idioodi mängimine". Kallis kaasmaalane, me ei ole enam NSVL, kohane ka muu maailmaga.
Tubli10. august 2015, 17:23
Selliseid asju ei ole mitte kunagi ühelgi "Eesti vanade heade hittide" festivalidel olnud nagu ma aru saan? Siis on kõik korras kui purjus rahvas peale festivali tänavatel Koit Toomet ja Uku suvistet lällab, aga kui rahvas peale Elektroonilise muusika festivali spa ees rütmi järgi ümiseb on see kohe "idioodi mängimine". Kallis kaasmaalane, me ei ole enam NSVL, kohane ka muu maailmaga.
Tubli10. august 2015, 17:23
Selliseid asju ei ole mitte kunagi ühelgi "Eesti vanade heade hittide" festivalidel olnud nagu ma aru saan? Siis on kõik korras kui purjus rahvas peale festivali tänavatel Koit Toomet ja Uku suvistet lällab, aga kui rahvas peale Elektroonilise muusika festivali spa ees rütmi järgi ümiseb on see kohe "idioodi mängimine". Kallis kaasmaalane, me ei ole enam NSVL, kohane ka muu maailmaga.
Naljanina10. august 2015, 17:43
Hästi?
1. Kindlasti oli "Weekend festival"-l esimene juhus, kus purjus inimesed, erinevatest rassidest, sattusid kaklusesse.
2. Palun loe mitu narkost tekkinud üledoose politsei registreeris, sellise rahvamassi kohta oli neid imevähe.
3. Ei olnud mingit kinnitust sellele, et noored olid narkojoobes ja see ei ole esimene festival, kus inimesed avalikult vahekorras on.
4. Pärnu Spa juures oli ainuke sissepääs festivalile, selle lõppedes pressis sealt välja üle 40 000, just muusika ees tulnud ning paljud neist alkoholijoobes, inimese, kes on ilmselgelt 50 meetrit kõndides ikka peotujus.
5. Luba naerda, rohkem kui 40 000 inimest ja ei ühtegi füüsilist insidenti? Kus sa elanud oled, kirikus?
mats jääb matsiks8. august 2015, 20:02
ei see euroopaliku kultuuri sissevedamine aita
8. august 2015, 20:00
Sisu ei vastanud kommenteerimise reeglitele
irw8. august 2015, 20:21
Korraldaja8. august 2015, 19:33
no pappi tuleb hästi - muidugi teeme järgmine kord ka
juhan8. august 2015, 19:20
arvan8. august 2015, 22:24
mingi moslem vist, ei tea
mingi9. august 2015, 03:56
rämpsmuusika raadio dj
tt8. august 2015, 19:08