Käivad jutud, et Gwen Stefani ja Gavin Rossdale’i (pildil) 13 aastat kestnud abielule sai saatuslikuks mehe truudusetus. Lauljatar olevat juba ammu kahtlustanud, et Gavin petab teda – kuid nüüd on avalikkuse ette astunud mees, kes nimetab end kolme poja vanemate abielu purunemise põhjuseks!Foto: Reuters / Scanpix
Inimesed
8. august 2015, 08:00

Gweni abielu ajas karile mehe homoafäär?

Käivad jutud, et Gwen Stefani ja Gavin Rossdale’i 13 aastat kestnud abielule sai saatuslikuks mehe truudusetus. Lauljatar olevat juba ammu kahtlustanud, et Gavin petab teda – kuid nüüd on avalikkuse ette astunud mees, kes nimetab end kolme poja vanemate abielu purunemise põhjuseks!

Briti bändi Bush liider Gavin Rossdale on varem tunnistanud, et 17aastasena oli tal suhe mehega. Ehkki Rossdale nimetas seda noorpõlve eksperimenteerimislustiks, väidab Radar­Online, et ta on juba pikka aega oma kunagise armsamaga kontaktis olnud. Ka Rossdale’i omaaegne salaarmuke, artistinime Marilyn nime all tegutsev Peter Robinson (pildil 1984. aasta) väidab, et suhtles Rossdale’iga viimati mõni nädal tagasi. Ta kinnitab, et Rossdale helistas talle ise ja süüdistas teda oma abielu purunemises. "Ta muudkui karjus ja karjus," rääkis Robinson RadarOnline’ile.

Viie aasta taguses intervjuus ütles Robinson, et Rossdale on tema elu suurim armastus. Tema sõnul polnud see kindlasti poisikese eksperiment, vaid tõelised tunded. Robinsoni väitel hülgas Rossdale armastuse, sest kartis, et homosuhe saab tema rokkarikarjäärile takistuseks. "Gwen tahtis, et Gavin oleks selline, nagu ta tegelikult ei ole. Ma usun, et just see on lahkumineku põhjus," lausus Robinson RadarOnline’ile.