Video: Mari Luud
Inimesed
7. august 2015, 15:21

ÕHTULEHE VIDEO | Eakas pärnakas Weekendil pidutsevatest noortest: kaks-kolm päeva kannatab ikka ära, kui nad ei tule akna alla lõhkuma ja lällutama! (9)

Reedel müttab Pärnus täiel tambil edasi tantsumuusikafestival Weekend Festival Baltic. Õhtuleht käis täna pärastlõunal Pärnu turul, et küsida vanematelt linlastelt, kas ja kuidas noorte pidutsemine nende igapäevaelu häirib.

Näiteks 74-aastane toiduturult sisseoste tegemast tulnud proua ütles, et nädalavahetusel tema kodulinnas toimuvad pidustused võivad olla vahvad noortele, kuid temal sinna ilmselgelt asja pole. "Mina mõtlesin eile, et mina sinna küll ei lähe. Seal on nii suur lärm! Rahvast on nii palju, et sa kaod sinna ära."

Vanaproua avaldas heameelt, et tema kodukanti rannas toimuva festivali tümps ja noorte rõõmuhõisked ei kosta.

Veel üks eakas pärnakas märkis, et tema eelistab Tiëstole ja Armin Van Buurenile Tõnis Mäge ja Ott Leplandi. "Laulavad inglise keeles ja mulle ei meeldi. Mina tahan Eesti laulu."

Vanaprouade hinnangul võivad noored küll nende kodulinnas pidutseda, kuid mõistuse piiris. "Ma kuulsin juba, et on kainestusmajja viidud nii palju noori alaealisi. Ma kuulsin seda kellegi teise käest, et ta oli raadiost kuulnud," märkis ta.

Vaata rohkem Õhtulehe videost!